Zor olan aılemın yanına dönmek, annemle babam süreklı kavga bagrıs cagrıs yapan ınsanlar ve işten eve geldıgmde annemle babamın sacmapan kavgalarna katlanamam artk. Yıllarca o gurultulerde buyudum gereksız sacma kavgalar. Tek basıma da bır ev kurmaya cesaret edemıyorum
Arkadaslar o yuzden ısrarla cocuk ıstemıyorum. Ve bır yıldır cocuk istıyor kendısı. az cok bırıkımım var. Sımdı kapıya koysa kendıme bır sure bakablrm. Ama genede cesaret edemıyorum.ailemın durumu bellı maddıyattan yana korkm yok gene calısırm aılemınn yanında olrm fakat annemle babamın kavgalarndan da bktım nasl katlanablrm blmıorm
Alışkanlık sanırım seslı harflerı yazmamakseni kapıya koymasını mi bekleyeceksin?
Bu arada neden sesli harfleri yazmıyorsun.
Böyle okumak insani yoruyor.
Arkadaslar o yuzden ısrarla cocuk ıstemıyorum. Ve bır yıldır cocuk istıyor kendısı. az cok bırıkımım var. Sımdı kapıya koysa kendıme bır sure bakablrm. Ama genede cesaret edemıyorum.ailemın durumu bellı maddıyattan yana korkm yok gene calısırm aılemınn yanında olrm fakat annemle babamın kavgalarndan da bktım nasl katlanablrm blmıorm
Tek basıma yapablrmym zorlukları ne olur onu dusunuyorum sadece en kotu ıhtımalle aılemın yanına dönerm zaten ne kadar kötüde olsa aılemdır.Annene babana katlanmazsin ama elin adaminin hakaretlerine katlanirsin. O zaman bizden ne tur bir oneri bekliyorsun ki?
Gececek arkadasim adam isteyerek soylemiyor bunlari. Yuvani yikma, ondan iyisini bulamazsin. Buna sen inandin mi ? Ben inanmadim da.
Bugun ayrıldak hıcbırsey vermez bana. Kıyafetlermı zor alırım. Böyle bırı. Bazı tartısmalarımzda çöp poşetıyle kıyafetlermı kapının onune koyacagını bıle soyledı , sinirle söylemıs
Niye o nerden gelmiski neyiyle kendini senden üstün görüyo birak öyle insanlara yer verme kesinlikle boyun egme ve üzülme sen kötü bisey yapmadn o seni hakketmiyor bence cnm. bosver hic üzülme ve biraz daha sabret ve konus onunla eger ayni seyleri tekrarliyorsa arkana bile bakma bu dünyada kimse kimsenin kahrini cekme mecburiyetinde degil ve kölede degilMerhaba arkadaslar herkese hayırlı geceler, kendı dertlerımle canınızı sıkmak ıstemezdım ama çok doldum..
Çok üzülüyorum artık , herseyı gectım fazlasıyla üzülüyor ağlıyor ağlıyor ağlıyor gene başa sarıyorum.evlenelı bir yıl oldu. Evlenmeden önce o kadar heveslıydımkı o kadar heycanlıydımkı. Ailemin neredeyse hıcbırkonuda maddi olarak yardımları olmamasına ragmen kendı cabalarmla calısmamla ceyızımı nısanımı yapdım. Genede bu denli üzülmemısdım sevdıgım adama gdıyorum diye. Sımdı bır yılı doldurdum ve kayınvalıdemle aramda olan sorunlar esımle aramda olan sorunlar etrafdakı yakın akrabalarndan gelen dedıkodular hersey o kadar doldumkı bır yılda, en cokda esımın her seferınde sanki ben bir çöplükden cıkmısım gbı davranmasnı yedıremıyorum. Ailemın durumu yoktu calısmak zorundaydm bekarken.eve babamla brlkde bakıyorduk. Bundan gurur duydum hep, fakat evlendıkden sonra işimi brakdım. esımle kavgalarımzda sureklı senın ayrılmaya g.. Yemez. Eskı hayatına gerı donersın. Gbı lafları cok zoruma gdıyor arkdslar. Etrafdan gelen kv dahi gelen her türlü lafı unutablıorm gormezden gelıyorum fakat bu esımın soyledklerı artk cok zoruma gdıyor. Arkamda maddı olarak bana bakablecek bır aılem olmadgnı bıldıgınden ağır konusuyor cok uzuluyorum. İş arıyorum bulamıyorumda. Ne yapacgmı blemıorm arkdslar. Bütün esınden ayrılan ınsanların arkasnda maddı destek olan aılelermı var. ? Ben kendıme bakamazmıyım? Neden bu kadar agır konusuyor anlams deglm. Ve her defasında sankı bır vaktı zamanı varms dusunmus gbı yemınler ederk bosanacagm senden zamanı var demelerı susuyorum artk. Cok üzülüyorum. Barısdıgmzda ise sankı benden baska kımsesı yokmus gbı hıc bosanalm dememıs gbı öyle bır sevgı gösterısı öyle bır sevıyorkı bosanmayı dusunen bu adam degılmydı dıyorum. Herkes esıyle kavga edeblr. En zoruda maddi destegı olmadıgı ıcın gıdebılecek bıryerı olmayan ınsanlara edılen laflar, cok üzücü. Sadece dertlesmek ıstedım , icimi dökmek istedim.
Maddi konuda sindirdiğnın farkındaym cunkı bu zamana kadar ona aıt olan seylere bırsey soylememe ızın vermedı. Tersledı benı. Evlendıkden sonra benım bldıgım hersey ıkı kısının ortalik malı olur. Bızımkı oyle degıl. Benım söz soyleme hakkım yok malesefvermez değil elbet verecek köpek gibi.
Polisle gider alırsın bu kadar basit.
Nasıl sindirmiş sizi farkında mısınız?
Ne diye korkuyorsunuz.
Maddi konuda sindirdiğnın farkındaym cunkı bu zamana kadar ona aıt olan seylere bırsey soylememe ızın vermedı. Tersledı benı. Evlendıkden sonra benım bldıgım hersey ıkı kısının ortalik malı olur. Bızımkı oyle degıl. Benım söz soyleme hakkım yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?