Benimlede dertleşirmisiniz ?

İyi düşünün derim..
Anne baba kavgasına şahit olmak kötü.. ama bir süre para biriktirip kendi yolunuzu cizersiniz.. Bu evde kalırsanız neler olur hele çocuk sonrası.. ömür söz konusu..

Anne ve babamın tartısmalarından dolayı donmek istemiyorum demişsiniz. Peki şuanki durumunuz çok mu iyi? En azından onlar birbirleriyle kavga ediyorlar. Ama siz çok ağır bir şekilde hakarete uğruyorsunuz bundan kötü olamaz bence. Üstelik hep onlarla yaşamıcaksınız ki ileride yine kendinize bir hayat kurarsınız

Arkadaslar o yuzden ısrarla cocuk ıstemıyorum. Ve bır yıldır cocuk istıyor kendısı. az cok bırıkımım var. Sımdı kapıya koysa kendıme bır sure bakablrm. Ama genede cesaret edemıyorum.ailemın durumu bellı maddıyattan yana korkm yok gene calısırm aılemınn yanında olrm fakat annemle babamın kavgalarndan da bktım nasl katlanablrm blmıorm

Seni sindirmeye calısıyor bir sey olursa sesin cıkmasın kabullen diye. Ama sen esinin begenmedigi yerde yillarca yasadin calisip kimseye muhtac olmamissin bu saatten sonra da yine oyle yasarsın yani kusura bakmasın da onun cenesinden daha iyidir.Ezdirme kendini, kendine saygi duy, bosanirsin ya da bosanmazsin o senin bilecegin is ama bu sekilde olmasina izin verme

seni kapıya koymasını mi bekleyeceksin?

Bu arada neden sesli harfleri yazmıyorsun.
Böyle okumak insani yoruyor.

Nasıl düzelteblrmkı bu durumu ? Çalışamıyorumda malesef , calıssam belkı o zaman bu kadar rahat konusamaz. Susturamıyorum adamı tartısırken oyle hakir göruyorkı cevabnı verıyorum fakat sonrasında ıcıme oturuyor o hakir görmelerı cok uzuluyorum. Ne yapacagımı blemıorm

En kısa sürede iyi kötü bir is bulup birikimin üzerine koymak ve boşanmak.
Çözümsüz dert değil.
Kendi kendine çaresizlik yaratmışsın.

1+1 ev tutup kendi kendine yetebilirsin.
Ayrılırken anlaşmalı boşanırsanız eşyaların yarısını da sen alırsın.
Kendi eşyaların zaten senin.
Bunlar biraz cesaret ve aktiflik istiyor. Başka bir sey değil.
Kalp-yolu

Bugun ayrıldak hıcbırsey vermez bana. Kıyafetlermı zor alırım. Böyle bırı. Bazı tartısmalarımzda çöp poşetıyle kıyafetlermı kapının onune koyacagını bıle soyledı , sinirle söylemıs

Pardonda tamda senin tabiri caizse g. yer bosanmaya( kusura bakma o kelimeyi hic sevme, burda lazim oldu).
Sen daha baba evinden aliskinsin calismaya bi evi gecindirmeye,tek basina kendi karnini doyuramazmisin saniyor esin?
Cok bilmis o.
Evet olabilir bazi insanlar icin esit olmuyor hayatta sartlar. Ama tum bu zor sartlari yasayanlar ondan bundan daha guclu duruyor hayata karsi.
Gelmis omru boyunca ev kizi olmus bi kiza " sen bosanmayi goze alamazsin" demesini anlarimda hep kendi ayaklarinin uzerinde durmus bi kiza ne demek sen yapamazsin.
Bal gibi yapar ve sendende daha guzel ayakta durur tosun pasaa.

Annene babana katlanmazsin ama elin adaminin hakaretlerine katlanirsin. O zaman bizden ne tur bir oneri bekliyorsun ki?

Gececek arkadasim adam isteyerek soylemiyor bunlari. Yuvani yikma, ondan iyisini bulamazsin. Buna sen inandin mi ? Ben inanmadim da.

Tek basıma yapablrmym zorlukları ne olur onu dusunuyorum sadece en kotu ıhtımalle aılemın yanına dönerm zaten ne kadar kötüde olsa aılemdır.

Sanki zamanı varmış gibi boşayacağım seni diyor demişsin ya
O kavgaların nedeni ne
Çalışmıyorsun diye konu boşanmaya gelmiyor anladığım kadarıyla

vermez değil elbet verecek köpek gibi.
Polisle gider alırsın bu kadar basit.

Nasıl sindirmiş sizi farkında mısınız?
Ne diye korkuyorsunuz.

Saçmasapan basit seyler, kısısel problemlermzde oluyor aıle yızunden de oluyor artık konular uzernde durmuyorum bıle konu her ne olursa olsun hakir görmeyı yedıremıyorum sadece. İçindekileri asıl dusuncelernı soylermıs ınsan boyle zmanlarda.

Niye o nerden gelmiski neyiyle kendini senden üstün görüyo birak öyle insanlara yer verme kesinlikle boyun egme ve üzülme sen kötü bisey yapmadn o seni hakketmiyor bence cnm. bosver hic üzülme ve biraz daha sabret ve konus onunla eger ayni seyleri tekrarliyorsa arkana bile bakma bu dünyada kimse kimsenin kahrini cekme mecburiyetinde degil ve kölede degil

vermez değil elbet verecek köpek gibi.
Polisle gider alırsın bu kadar basit.

Nasıl sindirmiş sizi farkında mısınız?
Ne diye korkuyorsunuz.
Maddi konuda sindirdiğnın farkındaym cunkı bu zamana kadar ona aıt olan seylere bırsey soylememe ızın vermedı. Tersledı benı. Evlendıkden sonra benım bldıgım hersey ıkı kısının ortalik malı olur. Bızımkı oyle degıl. Benım söz soyleme hakkım yok malesef

Dediğim gibi siz güzel bir iş bulun.
Yani kötü de olsa yapabileceğiniz bir is olsun.
Biraz çalışıp birikimizin üzerine ekleyin.
Tabi bunu gizli yapın.

Eşyalarınızı vermeyeceğinden korkuyorsanız bir avukatla görüşün. Çalışıp kazandığınız parayı avukata verirsiniz.

Bu arada bir sey yokmus gibi davranin. Yani boşanacağım imajı yaratmayin.
Alttan alin. O yokmuş gibi.
Her sey stabil olsun.

Gerekli koşulları sağlayınca dilekçeyi verin.
Dilekçeyi vermeden bütün kıyafetlerinizi falan toplayip hazırlayın.
Çünkü dilekceden sonra o evde durmayın.
Bir süre ailenizin yanında kalın. Daha sonra boşanma işleri bitince ev tutarsınız. Eğer ailenizin kavgalarina tahammül edemiyorsanız.

yokmu bu adamın onu rencide edebileceğin bir yönü
Sende ordan vur kavgada görsün ne yaşattığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…