- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
Ilk mesajin da dedin ki bu durum esimle aramda problem yaratmaya basladi. Oglanin bana davranislarini gördükçe beni merhametsizlik le sucladi. Hatta sinirinden ağladığından bahsettin.
Bu aksam sa bambaska girdin olaya. Esine sen duygularini actin oda cok şaşırdı ve sana tam destek sekilde arka cikarak bu durumu duzelticegine inanan bir eşe dönüştü.
Sonra annen ile ilgili anlattiklarin.
Evet cok cok kotu hayatlar var bunu kabul ediyorum. Ama senin sartlarin da
5 dakika arkadasina korka korka ugrayan kiz nasil okul okudu da mezun oldu aklim almadi. Her gun dukkana gitmiyordun herhalde.
E hergun gidiyorsan bu evde hizmet etmekten yemek yiyecek vakti bulamayan, dayak yiyen, yeni gelen yengeden dahi eziyet goren
kiz sen degilsen kim?
Okul dedigin hafta da 5 gün evden çıkip gitme zorunlulugu olan biyer degil mi.
Eşinin seni gelip kapidan alarak gel karim ol evime sultan ol anlatimini da cok gerçekçi bulmadim.
Dayak, eziyet, hatta fuhuş teklifi var...
Bu kadar zor bi hayatin içinde hadi mezun oldun, sevgiliyi hangi ara yaptin da evlenecek moda getirdin.
Belki kizanlar olacak ama kusura bakmayinn olayin basi ile sonu arasinda ucurumlar var. Inandiriciliktan cok cok uzak.
Bu aksam sa bambaska girdin olaya. Esine sen duygularini actin oda cok şaşırdı ve sana tam destek sekilde arka cikarak bu durumu duzelticegine inanan bir eşe dönüştü.
Sonra annen ile ilgili anlattiklarin.
Evet cok cok kotu hayatlar var bunu kabul ediyorum. Ama senin sartlarin da
5 dakika arkadasina korka korka ugrayan kiz nasil okul okudu da mezun oldu aklim almadi. Her gun dukkana gitmiyordun herhalde.
E hergun gidiyorsan bu evde hizmet etmekten yemek yiyecek vakti bulamayan, dayak yiyen, yeni gelen yengeden dahi eziyet goren
kiz sen degilsen kim?
Okul dedigin hafta da 5 gün evden çıkip gitme zorunlulugu olan biyer degil mi.
Eşinin seni gelip kapidan alarak gel karim ol evime sultan ol anlatimini da cok gerçekçi bulmadim.
Dayak, eziyet, hatta fuhuş teklifi var...
Bu kadar zor bi hayatin içinde hadi mezun oldun, sevgiliyi hangi ara yaptin da evlenecek moda getirdin.
Belki kizanlar olacak ama kusura bakmayinn olayin basi ile sonu arasinda ucurumlar var. Inandiriciliktan cok cok uzak.