şu yaşadıklarınızdan sonra böyle hissetmeniz anormal değil elinizde olan bir durum değil zaten, sizde bunu farkedip yardım almak için düzelmek için uğraşıyorsunuz, çok iyi bir annesiniz bunu samimiyetle söylüyorum, tedavinize lütfen devam edin inanıyorum eşinizinde desteğiyle başaracaksınız, çocuklarınız böyle bilinçli bir anneleri olduğu için çok şanslı, evet annenizden abilerinizden çekmişsiniz ama hayat size eşinizi ve çocuklarınızı vermiş hediye olarak, bundan sonrası o yavrular içinde sizin içinde çok güzel olur umarım
sizde oğlum demeyin başka şekilde hitap edin bu süreci atlatana kadar, zaten doktorunuzda yönlendirir bu konuda sizi
Şu yaşananları okuyupta hala fake diyen hala kadını ezenler var ya pes, sanki biz ohh çocuğa iyi yapıyor diyoruz, elinde olmadan yapıyor anlamak çok mu zor, tabi bazı kesime zor hayatları toz pembe giden, annesinden babasından şiddet görmeden kötü söz duymadan güllik gülistanlık büyüyenler sonra evlenip yine eşlerinden kem söz duymayanlar anlayamazlar hayat onlara güzel çünkü...