benle ayni durumda olanlar???

masum_coko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
266
96
36
Arkadaslar uzun zamandir burun estetigi olmak istiyorum. Annem esimde dahil cevremde kimse bunu desteklemiyor:KK43:( esim asla olmaz yaa cok kotu olursa?? Ameliyat olmani gerektircek kadar kotu deil burnun Allah iyi demez tarzinda seyler soyluo. Asla kabul etmio:KK43:( parasindan falan deil ama iste kotu olursa die razi olmuo kimsee. Yanima kimseyi almadan cekip gideyim ameliyat olmaya diyorum ama ilk gece falan sikinti yasarsam tek basima diye korkuyorum. Be gercekten kotu olup evlilimi sarsar diye de korkuyorum. Muhammet dilbere ameliyat olmayi dusunuyorum cok fazla kotu olursa die korkum yok ama konyada yasiyorum o yuzden tek basima gitmekten de korkuyorum. Durumu benim gbi olan arkadaslar bana akil verin yakinlarinizi nasil razi ettiniz yada etmeyi planliyorsunz:KK43:(

benden tavsiye hiç düşünme ol ama sakın yalnız gitme bi şekilde eşini ikna et. Helede Muhammet dilber diyorsun. Bir tane kötü olmuş resim görmedim operasyon geçirenlerden. Bana kalırsa eşin kıskanıyor ya daha da güzelleşirsen misali :KK66: benim eşimde böyle oldu çünkü sonradan itiraf etti :KK70:

Arkadaslar uzun zamandir burun estetigi olmak istiyorum. Annem esimde dahil cevremde kimse bunu desteklemiyor:KK43:( esim asla olmaz yaa cok kotu olursa?? Ameliyat olmani gerektircek kadar kotu deil burnun Allah iyi demez tarzinda seyler soyluo. Asla kabul etmio:KK43:( parasindan falan deil ama iste kotu olursa die razi olmuo kimsee. Yanima kimseyi almadan cekip gideyim ameliyat olmaya diyorum ama ilk gece falan sikinti yasarsam tek basima diye korkuyorum. Be gercekten kotu olup evlilimi sarsar diye de korkuyorum. Muhammet dilbere ameliyat olmayi dusunuyorum cok fazla kotu olursa die korkum yok ama konyada yasiyorum o yuzden tek basima gitmekten de korkuyorum. Durumu benim gbi olan arkadaslar bana akil verin yakinlarinizi nasil razi ettiniz yada etmeyi planliyorsunz:KK43:(

Merhaba masum_coko,
Ben senelerdir ameliyat konusunda kararsızdım. Ne zaman biraz niyetlensem , konuyu gündeme getirsem eşim ve annem vazgeçirdiler, özellikle eşim şiddetle karşı çıktı. Zaten çok fazla cesaretim de yoktu çünkü çevremde iyi sonuç alan kadar, ameliyatlı burnunu beğenmediğim kişiler de var. Geçen sene , sanırım yaşım bir hayli ilerlediği için :) bana bir cesaret geldi, kasım ayında kimseyi dinlemeden doktora gittim, kontrollerimi yapıldı, ocak ayına randevu aldım fakat bir takım nedenlerle şubat ayının sonuna erteledim. Yine annem ve babam ne gerek var, burnun düzgün diyor, eşim bu yaştan sonra ne gerek var bahanesini öne sürüp karşı çıkıyor ama bu sefer kararlıyım. Herkese söyledim, bu sefer beni vazgeçiremezsiniz :) dedim. Ameliyat günümü biraz heyecan biraz da stres altında bekliyorum. Siz de kararlı olursanız kabulleneceklerdir bence. Sanırım kimseyi kırmadan masaya yumruğunuzu vurmanız gerekecek. Ben biraz öyle yaptım , biraz da duygusala bağladım, senelerdir içimde kaldı vs. Umarım ikna edersiniz herkesi. Hepimize güzel ve doğal burunlu günler diliyorum.

Cevaplarinz icin coook tesekkur edriimmm!!! Ameliyati en yakin haziranda olabilirimm. Ogretmenim tatilde olup atlatayim diyorum. Ameliyat olmayi okadar cok istiyorum kii ameliyat icin kredi bile cektim bugun kimsenim haberi yok:KK45: artik aglayip sizlicam bisiler yapcaammmo_O istanbulda yasiyo olsam esimide alip giderdim muhammet beye belki ozman daa kolay razi olurdu. Ozman bikmadan usanmadan hatta esimi biktirarak ameliyat olmama onu razi etmeliyim aksi halde cok zor.:KK43: baska var mi baskkaaaa benim gbi olaannnn:mad:

İnanin ayni şeyler hatta daha fazlasini ben yasadim ben bekarim fakat annem arkadaslarim erkek arkadasim hatta gittiğim doktorun sekreterleri bile bu küçük güzelburnun nnersini yaptiriyosun sakin yaptirma çok pişman olursun dediler herkes tepki gösterdi ama ben kimseyi dinlemedim veoldum aayrıca öyle un yapmis bi doktora değildi doktorun fakat Allah razi olsun çokmemnun kaldim ssonuçtan hic pişman olmadim iyiki oldum simdi kendimi daha iyi hissediyorum kimseyi dinleme derim bu seni mutlu edecekse ol :)

Kesinlikle cok istiyorum. Hic muhammet beyi gormedim ama hergun ruyamda muhammet beyi goruyorum :) o derece takmis durumdayim yani. Ben burdan aldigim gazla tez zamanda sulalemi razi edrriimmm:KK55:

X