Benle degil onunla evleniyorrr!!!nedenn???

seni sevmemiş demek ki..kader kısmet..

Çok şükür ki kutulmuşsunuz öyle birinden..
Kendinize de demiş adam evlilik adamı değilim vs. gibisinden..Evlense ne olur ki sorumsuzmuş işte..
Üzülmeyin lütfen daha hayırlı kişiler çıkacaktır karşınıza

üzülme tatlım demekki seni hiç sevmemişl böyle birinin arkasından döktüğün gözyaşlarına yazık o gözyaşlarını mutluluk için dökeceğin günlere sakla

canım üzülme bende birini çok sevdim onun için yapmadığım kalmadı ama bunları hep görmezden geldi sanki her bayanın yapabileceği şeymiş gibi gördü. kolay değil unutmak. özellikle yıllarca kahrını çek sonra başka biriyle evlenmesi insana koyuyor ama yapabilecek şey yok.
kendini önemse mutlu et yalnız kalmamaya çalış sevdiklerinle vakit geçir
inan bana zaman her şeyin ilacı acın birden kapanmasa da zamanla azalacak..

kader kısmet böyle şeyler.. sana yakışan "allah tamamına erdirsin" diyip yoluna devam etmek ona verdiğin enerjiyi kendi hayatını güzelleştirmeye var canım.. onunla ilgili hiçbi durum seni ilgilendirmesin.. ne onu suçla ne kendini.. inan bana evlilik kader kısmettir.. senelerce çıkarsın olmaz 1 ayda tanırsın işte buuu dersin.. sen de yuva kuracaksın inşallah.. enerjini doğru insanı bulma yolunda harca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…