Mrblar.iki gundur icinde bulundugum ruh halini ve yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.benim 4 yil giden guzel bir iliskim vardi yaklasik 4 ay once ayrildik.bu sure icinde hep ayriliklarimiz olurdu ama ayriliga dayanamaz barisirdik bu son ayriligimiz farkli oldu onu seviyodum onunda beni sevdigini dusunuyodum eski
Sevgilim sorumsuz baba parasi yiyen bir tipti biz tanistigimz zaman ailesinin ona kurdugun ikinci isi de batirmisti bosluktaydi beraberdik bazi seylerle bas etmesi icin hep destek oldum ona.universite sinavina girmistim 2010 yilinda ona da israr ettim
Gir diye acikogretimden oku bir meslegin olsun diye sinavdan sonra ayri kalmistik bir sure sonra bir baktim bir sehirde universite de dandik bir bolum kazanmis okumaya gidecekmis tamam
Dedim yine devam ettik bu arada 31 yasindaydi universiteye baslarken sirf is olsun diye okudugu belliydi .ailesiyle tanismistim sevmistim onlari herseye ragmen onu seviyodum hic baskasini sokmadim hayatima .iki gun once onun iki arkadasiyla karsilastik bir kafede arkadaslari onun sozlendigini baharda evlenecegini soyledi beynimden vurulmusa dondum ama arkadaslarina belli etmedim bu halimi ne kadar zordu benim icin tahmin edersiniz.yillarca ben evlilik adami degilim sorumsuzum soyleyim boyleyim diyen adam 3 aydir tanidigi biriyle sozlenmis bu erkekler neden boyle en zor zamanlarinda yaninda oldum yillarimi verdim bu yapilan sey bana cok buyuk haksizlik kaldiramiyorum...