bak canım sana birşey anlatayım 17 yaşındaydım gözümü onunla açtım 6 yıl süren birliktelik sonucu ayrıldık,nelere göğüs germedikki bunca yıl,ailesinden herkes bana gelinimiz diyordu ,ailemde kabullenmişti.çok tutkulu bir aşk yaşadık ,ben onsuz o bensiz nefes alamazdık ,ayrıldık yıllarca hasret kaldık birbirimize ne o evlendi ne ben ,ben artık mutlu olmak ve hayatıma brini sokmak istiuordum ve oldu da ,biriyle tanıştım ve güzel bir beraberlik yaşadım
onu unutmaya çalışıyordum ,4 yıl sonra çıktı karşıma gel evlenelim dedi ,biz vazgeçemeyiz birbirimizden dedi ,ama koca 4 yıl geçmişti ve ben beraber olduğum kişiyle nişanlıydım ,dönmedim tabi evlendim ,benden 1 ay sonra evlendi ,benim bi kızım onun oğlu oldu ,ama içimde bir yerlerde hep bir uhde kaldı,onunda kaldı eminim ,eşimle 7 yıldır evliyim ve iyiki evlenmişim ,yani unutuluyor bir şekilde ,acı çekiyorsun ama yeni bir hayat kurunca hatıralarda kalıyor eskiler
bence sende unut gitsin ,madem bu kadar kısa sürede biriyle evliliğe karar vermiş ,seni unutmuş ,sende boşver,yeni bir hayata başla ..abla tavsiyesi ..