• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benliğim

S0nsuza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
55
29
3
Bu da dert mi dediginizi duyar gibiyim dert degil zaten cok sukur ama benim gibiler icin yani yenilige kapali kisiler icin sıkıntı
Ben tam 9 yildir sacimi bebek sarisi renginde boyatiyorum, bu benim yani kendimi cok mutlu hissettigim bir renk ama artik sacim koparak dokuldu ve kahverengi tonuna kendi rengime gecmem gerekiyor
Bu degisikligi istemiyorum kesinlikle ve kendimi cirkin biri olarak gorecegim yani baska biri olacagim nebileyim istemiyorum iste ama mecburum diyebilirim yoksa hic sacim kalmayacak :/

Aranizda uzun sure sarisin olupta kapali renge boyayan oldu mu? Cevrenizde tepkiler nasil oldu? Herkesi bosverelim kendi kendine nasil alisir insan 10 yildan sonra bilemiyorum

birde şu var ama tekrar sarıya dönmek istersen açılırken çok yıpranır saçın

Çok uzun süre değildi 1.5 -2 yıl kadar sarı röfleli idim. Öyle bebek sarısı değildi. Sonra evlendim eşime kızdım kuaför erkekti davasından. Saçımı kınalı yapıncak gibi kestim bir anlık sinirle. 6 ay psikolojim bozuldu , çok pişman oldum peruk bile aldım hatta :olamaz: sonra uzadı işte zamanla.

Şimdi saçım kendi renginde. 2 senedir falan boyamıyorum yaş 28 birkaç seneye beyazlar çıkar mecbur boyayacağım o zaman şimdi kendi rengine doyayım dedim.

Alışırsın renk değişikliğine birkaç haftada bence. İlk bir kaç hafta gözüne sönük gelir ama sonra onu da seversin. Beyazın mı var peki? Kendi haline bıraksan biraz toparlar bir seneye kadar saçın

Arkadaşım yıllardır sarıydı. Oda koyu kestaneye döndü başta kendisi yadırgadı tabi ama inan bana en az 5 yaş daha genç gösterdi. Herkesten olumlu tepkide alınca içine sindi.

• Beğen
Reactions: KV_
Koyu renge boyatmak sarsacaksa argan yağlı bakımlar yap ve biotin gibi ilaçlar var doktora danış onu kullan bence.

Bence koyu renk daha kullanisli. Daha genc gosteriyor. Ayrica saciniza haftada bir zeytinyagi kullanin. Emin olun cok faydasini goreceksiniz.

Ben yıllarca sarışındım ve sarışınlık çok yakışmıştı. Tenim beyazdır hiç sırıtmamıştı.

Sonra evlendim. Saçlarım yıpranmıştu çok fena eşim de sarışın olmasan artık demişti kıskanç. Gidip çikolata kahve yaptım. Sonra bebek istedim doğal rengime döndüm. Hiç şikayet etmedim ama ne diyim hala özlüyorum sarışın halimi. Bakan bir daha bakıyordu saçlarım belime kadardı :işsiz:

Bi tanıdığım uzun yıllardan sonra doğala döndü. Bence 10 yaş gençleşmişti. Sonra dayanamadı gitti döndü yine civciv sarısına. Bir de bu açık sarı kabul edelim babannem bile boyasa gösterişli oluyor. Koyuya dönende özgüven zedelenmesi oluyor bence. Daha sönük oluyorlar. Ama gençleştikleri bir gerçek.
Ben de yıllardır kullandığım uzun doğal saçımı kısa kestirip ombre yaptırmıştım. Şimdilerde kestirdim saçımı yine, ombre gitti. Kendimi kötü hissediyorum depresyona girdim. Saçlarım herkes gibi. :p
Doğal rengimdeyken küçük gösteriyorsun diyorlar açıkçası daha olgun durmak için açık/yapay renk kullanmayı sevdim. Yaşlandıkça yani genç gözükme isteğim olursa doğal tonlar kullanmaya başlarım diyorum yoksa koyu kahve saçın bir güzelliği yok. Ombreci olarak devam edeceğim.
Sarışın olsak doğal olalım. :KK53:

Back
X