- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
Haftasonu diye eltimlere geldik tatil amacli 2 gunlugune eltimin amcasi kizida istanbuldan bulundugumz sehre 1 gunlugune gelmis bu arada ben doguluyum esim eltim falan karadenizli.esim eltim kaynim ve amcakizi ayni liseden mezunlar aksam oturuyoz esim ve bu amcakizi koyu sohbete daldilar tel no alip vermeler goruselim demeler bu bayanda evli ama esi gelmemis.kasi gozu oynamalar tabi ben bozuldm belli etmedim kiz bu gece muhabbet guzel x ile sabaha kdr sohbet ederiz dedi bnde cnm biz annelere gecelim ayip oldu onlarida gorelim dedim diye bayan bana bozulmus kalkti giderken esime bi sarilip opmesi var ben dumur oldum resmen ara beni diyor bide benmi abartiyorm bilmiyorm ne yapacagimida bilmiyorm esime tepkim nasil olmali?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz esinizle sabah kadar sohbet ederiz derken nasil bu kadar sakin kalabildiniz tebrik ederim. Ben olsam suratinin ortasina gommustum sanirim. Bu arada esim olsa ne munasebet senle muhabbet etmek derdi. Yani esiniz izin vermese bu cureti gosteremezdi sanirim.
Resmen esinize sarkmis kiz utanmaz bn olsam evime sokmam ve gerekirse cok sert sekilde uyaririm kavga da cikarsa ciksin yuvami bozmasindan iyidir kasar ne olcak. Nefret ediorm bole kisilerden ar namus yok
___dega___
Benim evime hic gelmedi eltimin evinde oldu bu olay esime soyleyince ben kotu niyet sezmedim sen abartiyosun dedi ;(
Hasbinallah sizde eşinize deseydiniz ki ben o bayanin kocasına seninle sabaha kadr sohbt ederz valla desem bunda da kötü bi niyet sezmezdin abartmazdın dimi diye..
Erkeklernde hoşuna mi gdio ne kendileriyle ilgilenildiklerini etraftan duynca
Benim evime hic gelmedi eltimin evinde oldu bu olay esime soyleyince ben kotu niyet sezmedim sen abartiyosun dedi ;(
Hasbinallah sizde eşinize deseydiniz ki ben o bayanin kocasına seninle sabaha kadr sohbt ederz valla desem bunda da kötü bi niyet sezmezdin abartmazdın dimi diye..
Erkeklernde hoşuna mi gdio ne kendileriyle ilgilenildiklerini etraftan duynca
Esime gore akrabayiz abimin hatri var der ama ben bu konulardan cok sikiliyorm suan esimin memleketindeyiz ve kimle gorusursek goruselim kendimi hep dislanmis hissediyorm hep eski olaylar konusuluyor bende onlari dinliyorm bunaldim...
Her bayram karsilasiriz hic sohbet etmezler bugun okuldan basladi saclarni esime dogru savurmalar falan ilk anlamadim baktim bi ara gozlerle isaret yapiyo esimi yanima cagirdm olay cikmasn diye sonra gectik iceri esime sigara icelim dedi bende x sen icmiosun otur dedm kalkmadi esimde sonra gene konular acildi falan ay sohbeti ozlemism x ile sabahlariz dedi o ara mutfaktaydim bisey demedim iceri gecince canim biz gece annenlerde kalalim dedim ben o var diye rahatsiz olmusum ondan kalkmis gitmis kaynim birakti eve ona yolda oyle demis
Esime gore akrabayiz abimin hatri var der ama ben bu konulardan cok sikiliyorm suan esimin memleketindeyiz ve kimle gorusursek goruselim kendimi hep dislanmis hissediyorm hep eski olaylar konusuluyor bende onlari dinliyorm bunaldim...
Akrabayiz ya ya tabi canım kuzen demekte kardeş demek ztn ya:)
Nikah düşüyosa herkes edep sınırlarıni korumalı..
Normalde de esinizn memleketinde mi eviniz düzeninz?
Peki bisey sorcam sen de dahil olmak uzere kizlar erkekler evli bekar vedalasirkn sarilip opusuluormu? Eger ole bise varsa esin farketmez bnu ama ole bise yokken bile kiz ozellikle esine yaptiysa pisligine yapmistir ve esinin anlamamasina imkan yok erkekler direk anlar kadinlarin bi bakisindan bi gulusunden. Ben bunu bilirm bunu solerim anlamayan erkek yoktur!
___dega___
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?