Benmi abartiyorum bilemedim

Esim herkesle tokalasir hic opusmez bende sadece kuzenlermle opusurum o kadar ya kiz aniden sarildi optu ne oldugnu anlayamadik bian

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya zaten sorun esinde deilki. Demek istedigim eger sizn orda herkes oleyse kiz art niyetli deildir ama ole bise yokmus kizn aniden yapmasinda bi durum var.. ve esin bence farketti ama genelde erkekler eslerine solemez yani farketsede gereksiz kiskancak die dusunurler.. esinin anlamadigni sanma bu kdr bariz davranmissa kiz ama esinn sucu yok tbi o ne yapsin sknti ciksin istemiordur. Senin ypcgn sey kiz nasil yuzsuzse sende ole ol yuzune vur ve onun oldugu ortamlara girme bence. Bole kisiler goz yumdukca abartiorlar ciddiym bak onune gecemiyorsun. Yaptigi hareketlere donup kalacagina direk noluyo canim hayirdir? Ayip degilmi diebilmelisn. Senin uyarman ayipsa onun yaptigi ne peki?

___dega___

Ancak bayramda gorurum kendisni ta i bu sure zarfinda esimi ararmi bilmiyorm bekleyip gorecez

dikkat et canım ama eşeğin aklına karpuz kabuğu dşürmeden derler
eşinizi de uyandırmadan bence tehlikeli bir durum
bir sonraki görüşmede inşallah koçasıda olur yanında

Ben böyle kızları kadınları anlayamıyorum ya ! Ama bir arkadaşında dediği gibi eşinizin mesafeyi koruması lazımdı. Siz hiç abartmıyorsunuz içiniz rahat olsun ne demek evli bir bayanın evli bir erkeğe sarılması ya ne kadar yakın akraba olsa bile yakışmaz. Ben evli değilim ama asla bir erkek arkadaşımla bile öyle yakın sarılmam yaa lütfen eşinizle oturup güzelce konuşun.

Esimle gece sabaha kdr konustuk o fark etmedim dedi bende cok aklina bisey dusurmemk icin cok soru soramadim ama sadece bakislarindan cok rahatsiz oldum dedi

o salladigi kuyrugu koparir agzina tikarim onun. allah size fazla sabir vermis. esiniz de az değilmiş kusura bakmayin.

valla kari koca kiskanc degilizdir
benim yanimda esime cok asilan oldu ama cok kibar bir sekilde
sizinki baya dayaklik
ben bile duramazdim siz iyi dayanmmissiniz

Benim evime hic gelmedi eltimin evinde oldu bu olay esime soyleyince ben kotu niyet sezmedim sen abartiyosun dedi ;(

Ya zaten bu erkeklerin aleni olan şeylerin farkında olmalarına rağmen safa yatma durumları yok mu? Sinir oluyorum!
Bence al eşinin tlfu, o kadının noyu engelle. Eşinin rehberden de bi güzel sil. Ohh olsun.
Hayır bi de akrabasıymış kadın yani. Tövbe estagfurullah ağzımı bozmicam tamam.

ayy valla bugun zaten sınırım tepemde
alcaksın soyle iğrenc kadınları tepeye fırlatıp asagıya,özgürlüğe ugurlucaksınn

Esimim telefonuna bisey kaydedince is mailine dusuyor yani telinden silmek istesem bile mailinden silemem

Eşinizin öz amca kızımı

Burda mesafehi esin koymaliydi bence hic olmamis ara beni ne demek arayip da napacak mis. Gereksiz muhabbetler olmus rahatsiz oldugunu hildirmelisin esine

ne münasebet canım apaçık asılmış eşinize bukadar samimiyetlik olmaz bence eşinize önce uygun bir dille konuyu ve içinizdeki şüphelerden bahsedin sonra eşinizin tepkisine göre sizde tepkilerinizi ortaya koyun..benim eşimde karadenizli

valla sizde ki de ne sabırmış mirim.. yani orada telefonu eşinize, sim kartını da kıza yedirmeliydiniz.. mide gurultusuyla anlaşırlardı bir ömür

Abartmiyorsun canım bayanlar herzaman gercegi hisseder ve çoğunlukla doğru çıkar bu hisler.kız resmen asılmış eşinizin bir sucu yok elbette ama yinede mesafe koymalıydı. bence cokta uzerine gitmeyin bu konunun yoksa gereksiz biri yüzünden araniz bozulur sonra eviniz huzursuz olursa adamın yapmayacağı varsa bile onu yapmaya itersiniz. Bekleyin olay tekrarlanırsa kadına sert tepki verin

...

Eşinize tepkiniz nasıl olmalı bilmiyorum da eşinizin size tepkisinin nasıl olması gerektiğini biliyorum. Benle yaşıt erkek kuzenim bu hayattaki en iyi arkadaşımdır, ve eşi sizin kadar kıskanç biri olsaydı tepkisi pek iyi olmazdı muhtemelen. Eşi olabilirsiniiz de tapusunu mu aldınız kocanızın? Çocukluğunu geçirdiği kuzeniyle sohbet de mi edemeyecek? Yok kaşı gözü oynuyor demişsiniz hiç mi akrabalık ilişkiniz olmadı sizin? Yazık ya valla... Umuyorum sevgili kuzenim ileride sizin kafa yapınızda bir kadınla evlenmez.
Not: Bu yorumu yazarken eşinizin öz kuzeni sanmıştım kadını. Ama eşinizin sadece arkadaşıymış. Yumruğu gömseydiniz suratına, haklısınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…