sana aşık olmayan adamla nereye kadar gidebilirsinki kendini düşün onun istemediği bi yere gidermiydin hayır ama o gidebiliyo demekki onda bişeyler eksilmiş zaten bi ilişkide yalan dolan gizli kapaklı iş başlamışsa bilki o ilişki bitmeye doğru yol alıyo sen o kadar emek verirsin şimdi alttan alırsın 1 ay sonra ayrılmak ister yaptıklarına katlandıklarına değmez bide aldatır sonra ortaya çıkar pişmanım şöyle böyle diye bak emin ol hiç beklemediğğin istemedğin bir anda öyle biri çıkarki karşına sende hayretler içinde kalırsın seni üzmekten çekinen dokunmaya kıyamayan biriyle birlikte ol her zaman mutlu olursun :)
Haklisiniz...simdi devamli ariyor mesaj atiyor haklisin yapmamam lazimdi diyor.ben hayatimi sana adadim hic birt art niyet beslemedim ordaki herkez seni biliyor zaten diyor.ama bi insan madem sevip deger veriyorsa yanlis olani neden yaprki.
Bu yaz nisan dusunuyorduk.simdi hersey dagildi aklim baska kalbim baska diyor.Umarim dogru olani yaparim dogru yolda yururum
Arkadaşlar Merhaba
Erkek arkadaşım 3 yıldır veremediği aöf derslerini vermek için bu sene dershaneye gitti... Herneyse sınavlar oldu bitti dershanenin balosu varmış açıköğretim dershanesinin otelde. Ben güzel bir dille gitmeni istemiyorum dedim . Nedeni ise balo yapıp eğlenicek bi durumda deği yani mezun oldugu bile belli değil 2 dersi düşük geldi vizede aynı dershaneye 2 senedir gidiyor.
Benim gitmemesini istememim sebebi dershane ortamını begenmemem.Çok gereksiz yere samimi herkez biribiryle.Bu benim sözümü hiç duymamlıktan gelip bi güzel süslenip püslenip gitti oteldeki balosuna.
Az önce faceye girdim balo bileti 70 tl imiş . Bundan benim hiç haberim yok dedim sen bolaya gitmek için bu kdr paramı verdin dedim çünkü uzun zamandır bana primleri alamadıkları için sıkısık oldugundan kredi kaerını ble zor ödediğinden bahsediyordu. benim de tuhafıma gitti açıkcası hem sıkıntı çekip hem 70 tl verip gereksiz bi baloya gitmek .
Ve tartışma kavgaya dönüştü benmi çok abartıyorum yoksa erkek arkadaşımın yaptığı şey gayet normal mi?
Bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ve 3 yıldır beraberiz
evlenip boşanmak daha kötü biraz mantıklı olmaya çalış adama sen aşıksın diye bakma olaya o aşıkmı ona bak aşık olan adam gitmezdi engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları :) bu evreleri çok yaşadım ve şuan bana herşeyden çok değer veren bir adamla evliyim ne o benim istemediğim bişeyi yapar nede ben bu adamın gözü dışarda ben sana söylüyorum ister kız ister üzül sonradan başını duvarlara vurma
Sanki adam aldatmış potansiyel aldatmaya aday adammış gibi söylüyorsunuz. İnsanlara nefes aldırmak lazım. Aşık olan gitmezdi gitti diye aşık değil öyle alakasız bir ilişki kurmuşsunuz.
Hepinizin yorumlarını okudum arkadaslar vakit ayirip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederin.haklisin diyenlerinizde olmus abartiyosun diyenlerinizde.
Heves etmistir diyen arkadasa cevabim biz zaten uni mezunuyuz orgun ogretim kendi univerrsitemizin balosuna katildik.
Ve arkadaşlar belki bana abartiyorsun diyenlerinjz olcak hala ama size bunu yazarken bile gozumden yas geliyor.
Balo aksami onun facesine girdim birde ne göreyim benimki hic tanidmadgm busuru kızlarla foto cekinmis.her fotoda eli bellerinde.
Daha önce sormustum dershane ortamin nasil diye oda dersse girip çıkıyorum sadece muhabbet kurdugum insan yok diyordu . Ama ben girince ne görüyorum. Bunlar kim diyorum hicbirini tanimiyorum kardesleriymis nerden kardesin oldu diyorum ne kdrdir tanıyorsun hepside kardeşim dedigim insanlar diyor.
Tamam insan foto cekinebilir ama insanin zoruna gidiyor erkek arkadasini hic tanimadigi kizlarla samimi görunce.
Sevgililerinize kocanizmis gibi davranmayi birakirsaniz hic sorununuz kalmaz 27 yasinda biri kazandigi parayi nerde harcayacagini nereye gideceginin hesabini ailesi vermezken sevgilisine vermesini beklemeyin annesi karisi gibi davranmayin cok kiskaniyorsaniz yapisin dibine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence biraz abartmışsın :26: borçsuz kimse yok ki şuan dünyada neredeyse biz bile borçlu olsak kendimiz için bir şeyler alıyoruz mesela ayrıca 3 senelik birlikteliğiniz var kıskandığın için gitmesini istememişsin ama belkide çevresindeki insanlar konuşmalarından onu da istemeden de olsa heveslendirmiştir büyütülecek bir konu olduğunu sanmıyorum hayatlarımızı bu kadar kısıtlamayalım özellikle erkekler sıkıntıya gelemiyor birde şöyle düşün o insanlar neden gelmedin yada neden gelmiyorsun dediklerinde kız arkadaşım izin vermiyor demek onlara zor geliyor sanırım takma umarım düzelmiştir aranız
Sizin acinizdan bakınca haklisiniz tamam gitme problemini astik diyelim peki benim tanımadığım kizlarla samimi fotoğraf lar cektirmesinidemi normal karşılamam lazim
Hepinizin yorumlarını okudum arkadaslar vakit ayirip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederin.haklisin diyenlerinizde olmus abartiyosun diyenlerinizde.
Heves etmistir diyen arkadasa cevabim biz zaten uni mezunuyuz orgun ogretim kendi univerrsitemizin balosuna katildik.
Ve arkadaşlar belki bana abartiyorsun diyenlerinjz olcak hala ama size bunu yazarken bile gozumden yas geliyor.
Balo aksami onun facesine girdim birde ne göreyim benimki hic tanidmadgm busuru kızlarla foto cekinmis.her fotoda eli bellerinde.
Daha önce sormustum dershane ortamin nasil diye oda dersse girip çıkıyorum sadece muhabbet kurdugum insan yok diyordu . Ama ben girince ne görüyorum. Bunlar kim diyorum hicbirini tanimiyorum kardesleriymis nerden kardesin oldu diyorum ne kdrdir tanıyorsun hepside kardeşim dedigim insanlar diyor.
Tamam insan foto cekinebilir ama insanin zoruna gidiyor erkek arkadasini hic tanimadigi kizlarla samimi görunce.
bir ilişkisi varken başka kızlarla samimi fotoğraflar çektirmek bunları haber vermemek beyinde aldatmaya meyilli olduğunun göstergesi fazla geniş olmaya gerek yok valla benim sevgilim başka kızlarla sarmaş dolaş resim çektircek bende bunu facebookta görücem hiç düşünemiyorum bile herkesin ilişki anlayışı farklı tabi
Ya ben anlamiorm bazi arkdslar cocugun dusuncesiz oldugunu iste evdeki sevgiliyi dusunmeden harket ettiginj soyluor. Neymisss sonucunun ne olacagini farkidna deilmis. Size bisey soyleyimmi kizlar hic bir erkekkkkkk bisey yaptiginda neyle karsilacagini bilmeme gbi bi durumlari yokk. Hepsi sevgilisinin neye ne kdr kizcagini bilior. Ama uzun sureli iliskilerde sunu dusunuyor malesef "zaten artik beni seviyor iki gun bagirir kuser sonra barisirz ben eglenmeme bakayim" eger bunu dusunmuorlar allah belami versin smdi! Bu kdr acik ve net soyluyorum. O cocuk salak mi kiz arkdsinin kizacagni bilmiyormuydu? Biliyordu ki zaten balodan sonra bole seyler oldugunu anlatmamis, konu sahbi kendisi gormus fotolari. Ben en basinda da soyledim o cocuk ordaki erkek arkdsi icin bile deil ordaki kiz ortamni eglencesi icin gitti bu kdrrr acik ve net. Abartiyorsun dienlere de tek lafim siz bole giderseniz aldatilirsiniz da haberiniz olmaz! Aldatmak sadece yatakta olmaz bunu da belirteyim gozleriyle dusunceleriyle veya partilerde orta burda kizlarla muhabbet kurup sevglinizn ellerinin orasinda burasinda olmasiyla da olur.
Konu sahbi arkdsim aklin varsa ayril bu daha baslangic benden soylemesi!
___dega___
Ben 3 yildir onun huzursuz olcagi herseyden vazgeçtim nerdeyse.mesafemiz var akli bende kalmasin dedim.gitigim eglencede bile elimde telefon onun huzursuzlugunu gidermeye çalıştım.
Ben anlam veremiyorum bi insan attigi adımların nereye gidecegini hicmi tahmin edemez.Aski sevgiyi gectim insanin vicdani elvermez kirmaya uzmeye incitmeye.
Ki sen oraya benim gönlüm olmadan gitmissin bu vurdumduymazlik neden ?
Simdi her dakika ariyor mesaj atiyor neymis onlar kardesiymis benim varliklarindan bile haberdar olmadigim kizlar 1 gecede kardesi olmus yada uzun zamandir arkamdan is cevriloyomus.
Ki bu yaptigi ilk yanlista degil.
Ben bilemedim napcagimi napmam gerektigini cozemiyorum artik....
Sana soylemistim! Kardesmis yesinlerrrrrr. Sende cekil bole koy bakalim foto acaba sendeki erkekleri abin olarak kabul edecekmi? Gerçekten cooookkkkk dikkat et sevgline hic guvenilir deil
___dega___
Konu sahibi kızlarla fotograf çekildiğine dair birşey paylaştıysa ben görmedim. Bu şekilde yorum yaptım. Kızlarla birebir teke tek resim çekip facete paylaştıysa konu sahibi haklı olabilir. Genişlik imanızda hoş değil.
Ya ben anlamiorm bazi arkdslar cocugun dusuncesiz oldugunu iste evdeki sevgiliyi dusunmeden harket ettiginj soyluor. Neymisss sonucunun ne olacagini farkidna deilmis. Size bisey soyleyimmi kizlar hic bir erkekkkkkk bisey yaptiginda neyle karsilacagini bilmeme gbi bi durumlari yokk. Hepsi sevgilisinin neye ne kdr kizcagini bilior. Ama uzun sureli iliskilerde sunu dusunuyor malesef "zaten artik beni seviyor iki gun bagirir kuser sonra barisirz ben eglenmeme bakayim" eger bunu dusunmuorlar allah belami versin smdi! Bu kdr acik ve net soyluyorum. O cocuk salak mi kiz arkdsinin kizacagni bilmiyormuydu? Biliyordu ki zaten balodan sonra bole seyler oldugunu anlatmamis, konu sahbi kendisi gormus fotolari. Ben en basinda da soyledim o cocuk ordaki erkek arkdsi icin bile deil ordaki kiz ortamni eglencesi icin gitti bu kdrrr acik ve net. Abartiyorsun dienlere de tek lafim siz bole giderseniz aldatilirsiniz da haberiniz olmaz! Aldatmak sadece yatakta olmaz bunu da belirteyim gozleriyle dusunceleriyle veya partilerde orta burda kizlarla muhabbet kurup sevglinizn ellerinin orasinda burasinda olmasiyla da olur.
Konu sahbi arkdsim aklin varsa ayril bu daha baslangic benden soylemesi!
___dega___
Konuya daldım ama kusura bakmayın.Bu konuyla birebir değil ama bir sıkıntım var.Ah erkekler bölümünde "Ne yapabilirim arkadaşlar,bir akıl verin..." başlıklı bir konu açtım.Akıl akıldan üstündür derler,bana fikir verir misiniz rica etsem.
Arkadaşım önceklikle kendinize ve ilişkinize güvenin, siz gitme dediğiniz için sevgiliniz bir yere gitmiyor, siz de böylece nasılsa gidemedi bir şey yapamaz diye güveniyorsanız, çok yanlış. İsterseniz zincire vurun, içinde varsa kadın da erkek de istediğini yapar kimsenin de ruhu duymaz.
Bir de kimse kimsenin tapulu malı değil, biraz rahat olun, izin istemek vs çok ters geliyor bana. En fazla haber verirsiniz, iki taraf için de geçerli bu. Ne kadar birbirinizin hayatının iplerini elinize almaya çalışırsanız o kadar gizliniz saklınız olacak bunu da bilin. Ayrıca 3 senedir sadece erkeklerin olduğu bir ofiste çalışıyorum, yeri geliyor geç çıkıyorum gece eve bırakıyorlar. Erkek arkadaşımın tek bir lafı olmadı daha, neden, güveniyoruz birbirimize :) Az rahat olun :)
3 senedir aöf derslerini veremediği için 2 senedir dershaneye gidiyor ve yine veremiyorsa çok tembel demek ki, bence bırak bu adamı...
muhtemelen uzun ilişki olmasından kaynaklı bir güven var.
nasılsa ayrılmayız mantığı..
eee ayrılmayacağımıza göre de gidip eğleneyim, sonra ben bi şekilde kendimi affettiririm.
uzun ilişkide genelde erkekler bu mantığa bürünüyor.
biz kızlar da doğruya doğru; o kadar yılın hatırı var diyerek affediyoruz..
uzun zamandır arkanızdan iş çevirmiyordur da genel olarak siz kızmayın diye kardeş mantığına bürünüyor..
aramızda bi şey olamaz. ben o gözle bakmam.. falan filan..
mesaj atıp hatasını telafi etmeye çabalıyorsa o da hiç yoktan bir şey..
sen bana güvenmiyor musun peki diyerek sessizliğe bürünüp yüzsüzce üste de çıkabilirdi..
bi süre bence siz bir şey yapmayın. nasılsa affedecek mantığına bürünmesin tamamen.
Kusura bakmayın ama erkek öyle balodur şeydir onlara heves etmez.
Onlara biz bayanlar heves ederiz.
Benim sevgilim olsa ben çok fena kızardım bi kızın belinden tutmasına aynı tarzda onlarca fotoğraf olmasına.
Bu arada kardeşce bi sevgi olsa erkekler zaten saklama gereği duymuyor ve ilk baştan adını çok sık duyardınız.
Ama birden bire kardeşlerin türemesi, sen gitme dediğin halde gitmeler,kızlarla sarmaş dolaş fotoğraflar bi tane deyip 10 foto çıkması bana çok arkadaşça gelmedi.
O kızı facesinden silmekle blöf yapın bakalım nasıl tepki verecek,
Çok kızarsa zaten silmeyecektim tepkini ölçtüm birden bire ne kadar önemli oldu o kız dersin.
Aklıma baloya o kızla gitti yani onun kavalyesi olarak ve kızla baya yakınlar gibi bi düşünce geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?