Benmi Abartıyorum ? Lütfen Akıl Verin ...

Haklisiniz...simdi devamli ariyor mesaj atiyor haklisin yapmamam lazimdi diyor.ben hayatimi sana adadim hic birt art niyet beslemedim ordaki herkez seni biliyor zaten diyor.ama bi insan madem sevip deger veriyorsa yanlis olani neden yaprki.
Bu yaz nisan dusunuyorduk.simdi hersey dagildi aklim baska kalbim baska diyor.Umarim dogru olani yaparim dogru yolda yururum

evlenip boşanmak daha kötü biraz mantıklı olmaya çalış adama sen aşıksın diye bakma olaya o aşıkmı ona bak aşık olan adam gitmezdi engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları :) bu evreleri çok yaşadım ve şuan bana herşeyden çok değer veren bir adamla evliyim ne o benim istemediğim bişeyi yapar nede ben bu adamın gözü dışarda ben sana söylüyorum ister kız ister üzül sonradan başını duvarlara vurma

Gayet normal. Parası yoksa sıkıntıyı yine kendisi çeker. Ortam kötüyse kendisi insanlarla seviyesini korur olur biter.
2 sene boyunca dersaneye gitmiş orada insanlarla ilişki kurmuş mezuniyet veda yemeği bu bir daha nerede görecek o insanları? Erkek arkadaşın bunu yaşamak istiyordur.
Güven probleminiz var sanırım. Tartışıp kavga edilecek bir durum değil bu olay. Biraz düşünceli olsaydınız güzel bir anısını zehir de etmemiş olurdunuz.
Sanki kızlarla gece hayatına akacakmış muamelesi abartılı olmuş...

Sanki adam aldatmış potansiyel aldatmaya aday adammış gibi söylüyorsunuz. İnsanlara nefes aldırmak lazım. Aşık olan gitmezdi gitti diye aşık değil öyle alakasız bir ilişki kurmuşsunuz.

Sanki adam aldatmış potansiyel aldatmaya aday adammış gibi söylüyorsunuz. İnsanlara nefes aldırmak lazım. Aşık olan gitmezdi gitti diye aşık değil öyle alakasız bir ilişki kurmuşsunuz.

bir ilişkisi varken başka kızlarla samimi fotoğraflar çektirmek bunları haber vermemek beyinde aldatmaya meyilli olduğunun göstergesi fazla geniş olmaya gerek yok valla benim sevgilim başka kızlarla sarmaş dolaş resim çektircek bende bunu facebookta görücem hiç düşünemiyorum bile herkesin ilişki anlayışı farklı tabi

Ben de çok kiskanc biriyim canim. Ama o kadar rahat insanlar var ki. Benim yetişme tarzim farklı. Ama farklı dusunenleri asla elestirmem. Mesela okulda sevgilisi olan kizlar erkekler çok rahat bi şekilde baskalariyla dans ediyorlardı baloda. Resimleri de feyste var. Onların sevgilileri de görüyor ama onlara gore normal demek ki. Saygi duyarim. Ben sevgilimin yapma sini asla istemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence biraz abartmışsın :26: borçsuz kimse yok ki şuan dünyada neredeyse biz bile borçlu olsak kendimiz için bir şeyler alıyoruz mesela ayrıca 3 senelik birlikteliğiniz var kıskandığın için gitmesini istememişsin ama belkide çevresindeki insanlar konuşmalarından onu da istemeden de olsa heveslendirmiştir büyütülecek bir konu olduğunu sanmıyorum hayatlarımızı bu kadar kısıtlamayalım özellikle erkekler sıkıntıya gelemiyor birde şöyle düşün o insanlar neden gelmedin yada neden gelmiyorsun dediklerinde kız arkadaşım izin vermiyor demek onlara zor geliyor sanırım takma umarım düzelmiştir aranız

Sevgililerinize kocanizmis gibi davranmayi birakirsaniz hic sorununuz kalmaz 27 yasinda biri kazandigi parayi nerde harcayacagini nereye gideceginin hesabini ailesi vermezken sevgilisine vermesini beklemeyin annesi karisi gibi davranmayin cok kiskaniyorsaniz yapisin dibine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin acinizdan bakınca haklisiniz tamam gitme problemini astik diyelim peki benim tanımadığım kizlarla samimi fotoğraf lar cektirmesinidemi normal karşılamam lazim

Sizin acinizdan bakınca haklisiniz tamam gitme problemini astik diyelim peki benim tanımadığım kizlarla samimi fotoğraf lar cektirmesinidemi normal karşılamam lazim

Samimiyetlerini sordun mu sen tanimiyorsun diye tepki veriyorsun ama onun icin bir anisi var kendine guven canim bu kadar salma kendini sen onu kaybedicem diye yasayip hayatini zehir et onun umrunda olmasin sen kendine guven o seni kaybedecegini dusunsun hissetsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana soylemistim! Kardesmis yesinlerrrrrr. Sende cekil bole koy bakalim foto acaba sendeki erkekleri abin olarak kabul edecekmi? Gerçekten cooookkkkk dikkat et sevgline hic guvenilir deil

___dega___

Konu sahibi kızlarla fotograf çekildiğine dair birşey paylaştıysa ben görmedim. Bu şekilde yorum yaptım. Kızlarla birebir teke tek resim çekip facete paylaştıysa konu sahibi haklı olabilir. Genişlik imanızda hoş değil.

Ya ben anlamiorm bazi arkdslar cocugun dusuncesiz oldugunu iste evdeki sevgiliyi dusunmeden harket ettiginj soyluor. Neymisss sonucunun ne olacagini farkidna deilmis. Size bisey soyleyimmi kizlar hic bir erkekkkkkk bisey yaptiginda neyle karsilacagini bilmeme gbi bi durumlari yokk. Hepsi sevgilisinin neye ne kdr kizcagini bilior. Ama uzun sureli iliskilerde sunu dusunuyor malesef "zaten artik beni seviyor iki gun bagirir kuser sonra barisirz ben eglenmeme bakayim" eger bunu dusunmuorlar allah belami versin smdi! Bu kdr acik ve net soyluyorum. O cocuk salak mi kiz arkdsinin kizacagni bilmiyormuydu? Biliyordu ki zaten balodan sonra bole seyler oldugunu anlatmamis, konu sahbi kendisi gormus fotolari. Ben en basinda da soyledim o cocuk ordaki erkek arkdsi icin bile deil ordaki kiz ortamni eglencesi icin gitti bu kdrrr acik ve net. Abartiyorsun dienlere de tek lafim siz bole giderseniz aldatilirsiniz da haberiniz olmaz! Aldatmak sadece yatakta olmaz bunu da belirteyim gozleriyle dusunceleriyle veya partilerde orta burda kizlarla muhabbet kurup sevglinizn ellerinin orasinda burasinda olmasiyla da olur.

Konu sahbi arkdsim aklin varsa ayril bu daha baslangic benden soylemesi!

___dega___

Konuya daldım ama kusura bakmayın.Bu konuyla birebir değil ama bir sıkıntım var.Ah erkekler bölümünde "Ne yapabilirim arkadaşlar,bir akıl verin..." başlıklı bir konu açtım.Akıl akıldan üstündür derler,bana fikir verir misiniz rica etsem.

Arkadaşım önceklikle kendinize ve ilişkinize güvenin, siz gitme dediğiniz için sevgiliniz bir yere gitmiyor, siz de böylece nasılsa gidemedi bir şey yapamaz diye güveniyorsanız, çok yanlış. İsterseniz zincire vurun, içinde varsa kadın da erkek de istediğini yapar kimsenin de ruhu duymaz.
Bir de kimse kimsenin tapulu malı değil, biraz rahat olun, izin istemek vs çok ters geliyor bana. En fazla haber verirsiniz, iki taraf için de geçerli bu. Ne kadar birbirinizin hayatının iplerini elinize almaya çalışırsanız o kadar gizliniz saklınız olacak bunu da bilin. Ayrıca 3 senedir sadece erkeklerin olduğu bir ofiste çalışıyorum, yeri geliyor geç çıkıyorum gece eve bırakıyorlar. Erkek arkadaşımın tek bir lafı olmadı daha, neden, güveniyoruz birbirimize :) Az rahat olun :)

3 senedir aöf derslerini veremediği için 2 senedir dershaneye gidiyor ve yine veremiyorsa çok tembel demek ki, bence bırak bu adamı...

muhtemelen uzun ilişki olmasından kaynaklı bir güven var.
nasılsa ayrılmayız mantığı..

eee ayrılmayacağımıza göre de gidip eğleneyim, sonra ben bi şekilde kendimi affettiririm.

uzun ilişkide genelde erkekler bu mantığa bürünüyor.
biz kızlar da doğruya doğru; o kadar yılın hatırı var diyerek affediyoruz..

uzun zamandır arkanızdan iş çevirmiyordur da genel olarak siz kızmayın diye kardeş mantığına bürünüyor..
aramızda bi şey olamaz. ben o gözle bakmam.. falan filan..

mesaj atıp hatasını telafi etmeye çabalıyorsa o da hiç yoktan bir şey..

sen bana güvenmiyor musun peki diyerek sessizliğe bürünüp yüzsüzce üste de çıkabilirdi..

bi süre bence siz bir şey yapmayın. nasılsa affedecek mantığına bürünmesin tamamen.

Sana soylemistim! Kardesmis yesinlerrrrrr. Sende cekil bole koy bakalim foto acaba sendeki erkekleri abin olarak kabul edecekmi? Gerçekten cooookkkkk dikkat et sevgline hic guvenilir deil

___dega___

3 senedir aöf derslerini veremediği için 2 senedir dershaneye gidiyor ve yine veremiyorsa çok tembel demek ki, bence bırak bu adamı...

Tejrara teşekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin.
Çok büyük kavgalar ettik ben ilk fotoğrafı gördüğümde kiz hatira olsun demis o istedi dedi ama sonra ayni kizla fotoğrafinin bitane olmadigini gördüm. Insanlar elbet fotigraf cektirebilir ama kizlar o kiz her fotoda benimkine sokulmus resmen sonra araştırdım kizin hesaplarını buldum kiz instagram hesabina yuklemis fotoyu.
Benim ki diyorki benim onla hic bir sekilde samimiyetim yok diyor isterse seni arasin diyor ama insan samimi olmadigi bi insanla kac foto cektirir kim onnla olan fotoğrafını instagrama koyar tek onu koymus bide.
Benim bu ise aklim basmadi biz yazin yuzzuk takicaktik bi kizin sana oyle yaklasmasina sokulmasina nasil izin verirsin diyorum benim kotu bi niyetim yoktu dio ölmüş kardesinin uzerine yemin etti
Annesi aradi daha sonra beni oda uzulme bu kdr kizim sen olgun birisin onn kotu niyeti yok biliyosn diyor.

Kusura bakmayın ama erkek öyle balodur şeydir onlara heves etmez.
Onlara biz bayanlar heves ederiz.
Benim sevgilim olsa ben çok fena kızardım bi kızın belinden tutmasına aynı tarzda onlarca fotoğraf olmasına.
Bu arada kardeşce bi sevgi olsa erkekler zaten saklama gereği duymuyor ve ilk baştan adını çok sık duyardınız.
Ama birden bire kardeşlerin türemesi, sen gitme dediğin halde gitmeler,kızlarla sarmaş dolaş fotoğraflar bi tane deyip 10 foto çıkması bana çok arkadaşça gelmedi.
O kızı facesinden silmekle blöf yapın bakalım nasıl tepki verecek,
Çok kızarsa zaten silmeyecektim tepkini ölçtüm birden bire ne kadar önemli oldu o kız dersin.
Aklıma baloya o kızla gitti yani onun kavalyesi olarak ve kızla baya yakınlar gibi bi düşünce geldi.

Kiz ne Facebook'un da ne instagraminda hic bir hesabinda ekli degil zaten.oyle kimseyle gorusmiceksin diyen bi tipte degilim arkadasi tabiki olabilir.ama bu durumda normal olmayan seyler seziyorum ee madem kiz kardesin di ben neden tanımıyorum diyorum oyle samimi bi muhabbetim yoktuki diyor.ee 1 gece demi kardes oldunuz diyorum benim art niyetim yol deyip yeminler ediyor.
Yeminine bile guvenim kalmadi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…