peki arkadaslar eşimin telefonda olayında doğru öyleyip söylemediğini nasıl anlıycam.ne yapmam lazımakıl verin.
birde söylemek istediğim baska b,şey daha var.eşim 2ay önce izne geldiğinde kötü tartıştık.bıktım senden falan dedim boşancam dedim.tamam kalk gidelim hadi boşanalım dedi.hazırlandık gittik adliyeye.dilekçe falan yazdırdık.adam haftanın bir günü çocuğunu görmeye falan razı.hakim yoktu onu bekledik görüşmek için.gelmedi hakim.beklerken eşim hadi eve gidelim konuşalım dedi.neyse eve geldik konuştuk falan.bana diyoki boşanmıcaktımki.adliyede adam evladını bile haftanın bir günü göreceksin ona göre sorun çıkarma bana dedim tamam demiçşti.evde farklı konuştu.ya ben eşimi anlayamıyorum kızlar.5yıllık evliyim ama hep sorun hep sorun.size böyle davransa bu durumagelseniz napardınız dürüst olun lütfen.[/QU
bence doğum günü olayını falan takmayın.madem böyle sorunlarınız oldu.esas bunları takmak lazım.mesaj olayında eşin sen söyledikten hemen sonra aradıysa ben doğru söylediğini düşünüyorum.çünkü böyle yakalandıklarında önce karşı tarafı ayarlayım diye hemen aramaktan korkarlar.yine de şüpheleniyorsan birşeyler yapabilirsin.mesela eşinin telefonundan ona nasılsın gibi bir mes.çeksen belki cevap yazar.cevaptan belli olur zaten.ama riskli tabi kız nişanlıysa gerçekten başı da belaya girmesin.
Arkadaslar eşim yurtdışı görevinde.carsamba günü oğlumuzun 1.yaşgünüydü,tek evladımız.çok zor elde ettik oğlumuzu tüp bebekle.ama eşim oğlunun doğmgününü hatırlamadı.dedimki bugün ayın kaçı 6sı dedi.bugün bişeyi unutmadınmı sen dedim.oğlanın doğumgününü gelince kutlamıcazmı dedi.düşündü ama basta.arkadaslar ne olursa olsun askım oğlumuzu öp benim için bugün doğdu falan demesi gerekmezmiydi.sana ne oldu böyle dedim bana verdiği cvp burda hayvanlaştım ben dedi.1haftadır ne o nede ben aramadım.anneler günümüde kutlamadı neymişte bilmiyormuş anneler günü olduğunu ogün.nöbetten gelmiş yatmış falan.biraz önce onun mail sayfasına girdim alman chat sitesinin ismi var reklamlı bişey anlamadım.birde eşim buraya izne geldibir haftalığına 1ay önce.telefonunda bir msj yakaladım.mesaj su ben senin ne önünde ne arkanda olmak istiyorum ben senin yanında olmak istiyorum diye.görür görmez gösterdim mesajı.hemen o numarayı aradı kimsiniz falan dedi.cok rahat konuştu karsıdaki kadında siz kimsiniz falan dedi.ben dayanamadım tabi ertesi günü kadınla telefonla görüştüm kadın eşimi tanımadığını evet bir asker tanıdığı olduğunu söyledi ama bu eşim değil tarife uymuyo.eşimin bana açıklaması yurtdışı görevinde erlerin telefon götürmesi ysakmış.isteyen güvendiği bikaç askere hatlarını takmaları için izin vermiş.onlardan kalmıştır diyo yemin ediyo.ben neye inanacağımı sasırdım.benmi abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?