Benmi abartıyorum

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
merhaba bayanlar..öncelikle kocama karşı çok kıskanç biri olduğumu belirteyim.eşimin sosyal ortamda hesabı yok.ama geçenlerde bir arkadaşı instagram açtırtmış.ben bişe yüklemem belki çeneleri kapansın diye açtım,yoksa benim yerime açacaklardı gibi bi açıklama yaptı.neyse geçen gün bi kız çektiği resimlerin altına yorumlar yapmış,bide konuyu uzatmaya çalışıyor..işte "aaa şaşkınlıklar içindeyim bu nası güzel resim" veya"hayranınızım"gibilerinden mesajlar.ben bu tarz olaylara sıcak bakan,boşveren bi insan değilim.eşime kim bu kız,ben bu kızı naparım sence dedim dün akşam mesajla..napıcan boşver dedi.iyice delirdim.akşam sinir krizi geçirdim.açıklama olarak ben bişey yazmadım teşekkür dışında diyip duruyor.abartıyorsun diyor.ya ben böyle şeylere geleemem.çünkü eşimi takip edeyim dedim.beni takipçi listenden çıkarırmısın dedi..sebepse başkaları onun arkadaşları merak edip benim profilimde resimlerime bakarmış.benim resmimde yok ki.ne yapacağımı şaştım kaldım.ne yapim şimdi sinirden kuduruyorum..

Sen de sil gitsin.. Su baskasinin isine burnunu sokan salak aptal insanlardan nefret ediyorum. Sanane be adamin sosyla bir hesabı yoksa. Derdi size mi düştü? Ama esiniz de acmamaliydi. Ve beni sil falan filan ne demek böyle? Bence silin gitsin sacma sapan isler. Bosu bosuna huzursuzluk baska bir sey degil. Ve o arkadaslarina da iki mesaj atin bi daha da burunlarini bir seye sokmasinlar...

Aa kiz gerçekten çok iticiymiş isterse dünyanın en güzel fotoğraflarını paylaşsın öyle laubali yorumlara ne gerek var yahu. Eşiniz profilinde biosuna evli olduğunu belirten bişey yazabilir, evlilik tarihiniz-sonsuz işareti, gibi. Kaç yaşında insan bence arkadaş baskısı değildir sırf, kendi de istemiştir açmak, ki isteyebilir doğal, ama dikkat etmeli orada da kendine nihayetinde evli bi insan. Ayrıca fotoğrafınız yoksa bence çıkarmayın takipten. Insan karısıyla değil de kimle takipleşecek?

Sosyal paylasim hesaplari uzerinden yapilan tartismalari daima yersiz bulurum...

Ama esinizin kafasina silah dayanmis gibi 'ben acmasam onlar acacaklardi' demesini komik buldum...

Cocuklar ebeveynlerine karsi kullaniyorlar bu tip bahaneleri, 'istedim actim' dese daha sevimli olurmus...

Bu kadar kısıtlamak iyi değil hem adama hem size yazık.
Bence belli etmeyin,ben de kıskancımdır ama sizinki aşırı gibi.
Sorunuza gelince evet abartıyorsunuz

Acasi olmasa acmazdi. Klasik savunma yöntemleri iste. Ben yazmadim kuzenim yazdı gibi :)
Ah bu kahrolasi kuzenler. Bazen aldatirlar, bazen p.rno izlerler, bazen sosyal hesaplarda begeni yaparlar kizlari, bazen cinsel içerikli mesajlar yazarlar...
Esas oglanlarin hiiic sucu yoktur.
Ben butun kuzenlerin ç.künün kesilmesi taraftariyim.

aynen benimde eniştem eşime face açmışşş işgüzar

hem hiç resmin yok, hem beni takip etme diyor, şüpheli

ayrıca hem senin resmin olsa bakılmasını istemez, ama o başkalarına bakabilir başkalarıda ona bakabilir, çelişkili ifadeler

bence de abartmıyorsunuz, şahsen ben asla kabul etmem böyle bişeyi. Benim de eşimin face hesabı var oyun dışında da kullanmaz çok şükür. Tamam hesabı olabilir ama ne demek beni takip etme, ya da kızlar falan yazcak, yok ya başka ?!

Canım bence hemen kapat bunların devamı gelibilir sanırım ipleri bırakmışsın tanımadığı bi insan senin eşine nasıl yorum yapar bende çok kıskancım yani konuşmanın devamı gelebilir beni listeden çıkartın anlamıda ben rahat rahat kızlara yorum yapamıyorum görüyosun sorun çıkarıyosundur uygun bi dille anlat ya kızları silsin ya da hesabını silsin ama biraz daha sakın ol uygun sakin bi dille anlat :)

Ben "eşimin sosyal hesabı olamaz hepsini kapattırdım" abartı buluyorum. Ama sizin durumunuz abartı değil. Bir kere sizin listenizden çıkarmak isterken sunduğu gerekçeyi veren adam her türlü kısıtlamayı hakediyordur. Bunu söyleyen adam ya cidden arkadaşlarından sizin olmayan resimlerinizi kıskanacak kadar anormal ya da cidden bir işler karıştırıyor. Bir yandan da ben eşlerle olan ilişkinin de çocuklarla olan ilişki kadar hassas olduğunu düşünürüm. Hani çocukları bir şeyden uzak tutmak için çok baskı yaparsanız daha da itersiniz ya aynen öyle. Daha tatlılıkla halledilmeli bazı şeyler. Tabi yapabilene de helal olsun.

Canım bence hemen kapat bunların devamı gelibilir sanırım ipleri bırakmışsın tanımadığı bi insan senin eşine nasıl yorum yapar bende çok kıskancım yani konuşmanın devamı gelebilir beni listeden çıkartın anlamıda ben rahat rahat kızlara yorum yapamıyorum görüyosun sorun çıkarıyosundur uygun bi dille anlat ya kızları silsin ya da hesabını silsin ama biraz daha sakın ol uygun sakin bi dille anlat

Abartmamissin bence
Kocanin ilgi hosuna gitmis cunku
Kimse kimseye zorla hesap acamaz
Cok da velveleye verme hesabini sil demek de cozum degil
aldatma yok o yuzden fazla uzatmayin tadiniz kacmasin
O kizi da siliyo mu engelliyo mu artik siz bilirsiniz
" hayranim " nedir ya baska bi evli erkege ...
gun gectikce bu bazi hemcinslerimden nefet ediyoum yahu

Sanirim esinin profili herkese acik. Oyuzden kizi takibe alma gibi bi'durum yok bakar begenir, yorum yazar. Uslubu da kisiden kisiye degisir. Ama saniyorum esinin degil, esinin cektigi bir fotografti?

Esin profili gizlesin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…