- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ay bence abartıyorsunuz kusura bakmayın. Aldatacak erkek is yerinde de aldatır hemde oyle bir aldatır ki ruhunuz duymaz. Ama bu sekilde kısıtlamalarla eşlerinizi uzaklaştırıyorsunuz kendinizden ve eşeğin aklına karpuz kabugu sokuyorsunuz bana kalırsa.merhaba bayanlar..öncelikle kocama karşı çok kıskanç biri olduğumu belirteyim.eşimin sosyal ortamda hesabı yok.ama geçenlerde bir arkadaşı instagram açtırtmış.ben bişe yüklemem belki çeneleri kapansın diye açtım,yoksa benim yerime açacaklardı gibi bi açıklama yaptı.neyse geçen gün bi kız çektiği resimlerin altına yorumlar yapmış,bide konuyu uzatmaya çalışıyor..işte "aaa şaşkınlıklar içindeyim bu nası güzel resim" veya"hayranınızım"gibilerinden mesajlar.ben bu tarz olaylara sıcak bakan,boşveren bi insan değilim.eşime kim bu kız,ben bu kızı naparım sence dedim dün akşam mesajla..napıcan boşver dedi.iyice delirdim.akşam sinir krizi geçirdim.açıklama olarak ben bişey yazmadım teşekkür dışında diyip duruyor.abartıyorsun diyor.ya ben böyle şeylere geleemem.çünkü eşimi takip edeyim dedim.beni takipçi listenden çıkarırmısın dedi..sebepse başkaları onun arkadaşları merak edip benim profilimde resimlerime bakarmış.benim resmimde yok ki.ne yapacağımı şaştım kaldım.ne yapim şimdi sinirden kuduruyorum..
merhaba bayanlar..öncelikle kocama karşı çok kıskanç biri olduğumu belirteyim.eşimin sosyal ortamda hesabı yok.ama geçenlerde bir arkadaşı instagram açtırtmış.ben bişe yüklemem belki çeneleri kapansın diye açtım,yoksa benim yerime açacaklardı gibi bi açıklama yaptı.neyse geçen gün bi kız çektiği resimlerin altına yorumlar yapmış,bide konuyu uzatmaya çalışıyor..işte "aaa şaşkınlıklar içindeyim bu nası güzel resim" veya"hayranınızım"gibilerinden mesajlar.ben bu tarz olaylara sıcak bakan,boşveren bi insan değilim.eşime kim bu kız,ben bu kızı naparım sence dedim dün akşam mesajla..napıcan boşver dedi.iyice delirdim.akşam sinir krizi geçirdim.açıklama olarak ben bişey yazmadım teşekkür dışında diyip duruyor.abartıyorsun diyor.ya ben böyle şeylere geleemem.çünkü eşimi takip edeyim dedim.beni takipçi listenden çıkarırmısın dedi..sebepse başkaları onun arkadaşları merak edip benim profilimde resimlerime bakarmış.benim resmimde yok ki.ne yapacağımı şaştım kaldım.ne yapim şimdi sinirden kuduruyorum..
kapatmıyor..fotoğraf sanatına meraklı.herkes çektiği fotoları görssün istiyor.bana instagramı kapattırmak istiyor.ay kapatsın instagramını ya allah allah profilini gizlesin ya da her takibi de kabul etmesin öyle. sen kapamasan ben hiç kapamam diyin
allah korusun ama hiç sesimi çıkarmıyayım mı?yaptığı hatanın farkında olmasın mı?Ay bence abartıyorsunuz kusura bakmayın. Aldatacak erkek is yerinde de aldatır hemde oyle bir aldatır ki ruhunuz duymaz. Ama bu sekilde kısıtlamalarla eşlerinizi uzaklaştırıyorsunuz kendinizden ve eşeğin aklına karpuz kabugu sokuyorsunuz bana kalırsa.
benim gizli zaten.hiç fotom yok.1 tane manzara resmim var..onunkini gizli yapsam bana demediğini bırakmaz.elim kolum bağlandı.bakalım bugün ne yapacakProfiliniz gizli değil mi değilse gizli yapın.Arkadaşları eklese bile siz onaylamadıkça görmez resimlerinizi.Hem bunda bir sakınca yok.Eşinizin tutumu çok tuhaf.Alın şifresini bütün tanımadıklarınızı silin gizliliği de sağlayın.Bakalım yorum yapabiliyorlar mı?Kim olsa kıskanır bundan doğal ne olabilir.
amacı bekar gibi olmak.kimse ona karışmayacak..hatta büyük bir fotoğraf makinesini alıp gezmek istiyo diyar diyar..İnstagramda ben mi yanlış biliyorum hesabım yok ama kişi izin vermediği sürece kimse onu takip edemiyor izin vermesi gerekir ayrıca izin vermediği sürece herkese açık değilse resimler kesinlikle görülmüyor sadece profil ismi küçük bir resim dışındaEşiniz merak etmiş açmış anladım da sizin silmenizi istemesi oldukça saçma siz kendinizi kapattığınız sürece kimse sizi göremez resimlerinize giremez ki eşinize anlatın bilmiyorsan öğren bak böyle diye evli biri bence açıyorsa bu tarz hesaplar eşinin resmi olur evli olduğu belli olur kesinlikle abartmamışsınız abartan eşiniz herkesin bir özeli vardır ama bu onunla alakalı bir durum değil bekar gibi dolaşamaz öyle
bende baştan tamam dedim.niye dediysem.hatta instagramımı kapat diyor.hiç istemiyor dinlemedim.arada isminden girip baktım.işte sonuç..hiç abartmamışsın. resmin olmayan bir hesabı takipçilerinden çıkarmaya çalışması niyeti ele veriyor. ah bu adamlar ah
bende baştan tamam dedim.niye dediysem.hatta instagramımı kapat diyor.hiç istemiyor dinlemedim.arada isminden girip baktım.işte sonuç..
Yani sesinizi cok daha farklı cikartabilirsiniz bu sekilde sadece kavga olur. Soyle soyleyim ilk olarak arkadaşları arasında dalga konusu olmamak icin açması normal erkekler kendi aralarında güçlü görünmek isterler bu konuda eşinizin üstüne gidip onu iki taraf arasında bırakmayın. Ikinci olarak muhtemelen arkadas listesinde olduğunuzda cikacak sorunların düşüncesine bile tahammülü kalmamış belli ki o yuzden arkadas bile istemiyor sizi listede. Son olarak elbette esınız istemediğiniz bisey yaptığında soyleyin ama kibar ve nazik olun kırıcı kavgacı degil. Sakin cümleler kurun, her olayda kavga çıkartırsanız kavgalar bile sıradanlasir ve esınız artık hatalı olsa bile bunu hata gormezallah korusun ama hiç sesimi çıkarmıyayım mı?yaptığı hatanın farkında olmasın mı?
kesınlıkle sınırlenmekte krız gecırmekte haklısın bende senın gbıyım asla tahammul edemem normalde degıl zaten...merhaba bayanlar..öncelikle kocama karşı çok kıskanç biri olduğumu belirteyim.eşimin sosyal ortamda hesabı yok.ama geçenlerde bir arkadaşı instagram açtırtmış.ben bişe yüklemem belki çeneleri kapansın diye açtım,yoksa benim yerime açacaklardı gibi bi açıklama yaptı.neyse geçen gün bi kız çektiği resimlerin altına yorumlar yapmış,bide konuyu uzatmaya çalışıyor..işte "aaa şaşkınlıklar içindeyim bu nası güzel resim" veya"hayranınızım"gibilerinden mesajlar.ben bu tarz olaylara sıcak bakan,boşveren bi insan değilim.eşime kim bu kız,ben bu kızı naparım sence dedim dün akşam mesajla..napıcan boşver dedi.iyice delirdim.akşam sinir krizi geçirdim.açıklama olarak ben bişey yazmadım teşekkür dışında diyip duruyor.abartıyorsun diyor.ya ben böyle şeylere geleemem.çünkü eşimi takip edeyim dedim.beni takipçi listenden çıkarırmısın dedi..sebepse başkaları onun arkadaşları merak edip benim profilimde resimlerime bakarmış.benim resmimde yok ki.ne yapacağımı şaştım kaldım.ne yapim şimdi sinirden kuduruyorum..
kesınlıkle sınırlenmekte krız gecırmekte haklısın bende senın gbıyım asla tahammul edemem normalde degıl zaten...merhaba bayanlar..öncelikle kocama karşı çok kıskanç biri olduğumu belirteyim.eşimin sosyal ortamda hesabı yok.ama geçenlerde bir arkadaşı instagram açtırtmış.ben bişe yüklemem belki çeneleri kapansın diye açtım,yoksa benim yerime açacaklardı gibi bi açıklama yaptı.neyse geçen gün bi kız çektiği resimlerin altına yorumlar yapmış,bide konuyu uzatmaya çalışıyor..işte "aaa şaşkınlıklar içindeyim bu nası güzel resim" veya"hayranınızım"gibilerinden mesajlar.ben bu tarz olaylara sıcak bakan,boşveren bi insan değilim.eşime kim bu kız,ben bu kızı naparım sence dedim dün akşam mesajla..napıcan boşver dedi.iyice delirdim.akşam sinir krizi geçirdim.açıklama olarak ben bişey yazmadım teşekkür dışında diyip duruyor.abartıyorsun diyor.ya ben böyle şeylere geleemem.çünkü eşimi takip edeyim dedim.beni takipçi listenden çıkarırmısın dedi..sebepse başkaları onun arkadaşları merak edip benim profilimde resimlerime bakarmış.benim resmimde yok ki.ne yapacağımı şaştım kaldım.ne yapim şimdi sinirden kuduruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?