- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Merhaba kızlar ben 2.5 yıllık evliyim. Kayinvalidemlerle 2 sokak var aramızda aramız iyi öyle büyük tartismalarimiz kavgalarimiz olmadı bugüne kadar geçen aksam onlarda yemekteydik ben gelinimle yüz göz olmam hata bulmak istesem bulurum senin hic mi hataların yok dedi bende kimse dört dörtlük değil hayatta dedim ama sonra kafama taktım hala da takiyorum. Ne hatam olabilir ki benim söyle desemiydim acaba o an suan ben çalışmıyorum evdeyim haftada 3-4 kere ugruyorum pazara falan beraber gidiyoruz temizlik olarak bayramlarda misafir geleceği zaman günü olacağı zaman mutfak dolapları falan temizlenecegi zaman birlikte temizlik yapıyoruz hergün ona temizlik yapmamı falan mi istiyo acaba yada ben hergün gidip ona temizlik yapmalimiyim su an çalışmıyorum diye ne hatam varmiski benim kayinvalidesiyle yakın oturan kızlar siz hergün kayinvalidenize temizlik yapiyor musunuz yani ben su an hatalimiyim bu arada kayinvalidem 53 yaşında sağlığı iyi ara ara dizleri çok agirir o kadar. Yorum yapanlara çok teşekkür ederim