• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi alınganlık yaptım acaba

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar ben 2.5 yıllık evliyim. Kayinvalidemlerle 2 sokak var aramızda aramız iyi öyle büyük tartismalarimiz kavgalarimiz olmadı bugüne kadar geçen aksam onlarda yemekteydik ben gelinimle yüz göz olmam hata bulmak istesem bulurum senin hic mi hataların yok dedi bende kimse dört dörtlük değil hayatta dedim ama sonra kafama taktım hala da takiyorum. Ne hatam olabilir ki benim söyle desemiydim acaba o an suan ben çalışmıyorum evdeyim haftada 3-4 kere ugruyorum pazara falan beraber gidiyoruz temizlik olarak bayramlarda misafir geleceği zaman günü olacağı zaman mutfak dolapları falan temizlenecegi zaman birlikte temizlik yapıyoruz hergün ona temizlik yapmamı falan mi istiyo acaba yada ben hergün gidip ona temizlik yapmalimiyim su an çalışmıyorum diye ne hatam varmiski benim kayinvalidesiyle yakın oturan kızlar siz hergün kayinvalidenize temizlik yapiyor musunuz yani ben su an hatalimiyim bu arada kayinvalidem 53 yaşında sağlığı iyi ara ara dizleri çok agirir o kadar. Yorum yapanlara çok teşekkür ederim

Neden kendinizi kayınvalidenize temizlik yapmaya gitmeye zorunlu hissediyorsunuz anlayamadım. Kadının böyle bir isteği yoksa neden temizlik için bu ısrar?? Siz kendi evinizi temizler,yemeğinizi yapar,eşinize, evinize, varsa çocuğunuza bakarsınız. Sizin sorumlu olduğunuz alan bu. Herkes kendi sorumluluğunu bilirse sorun olmaz. Kayınvalideniz de kendi evinden sorumlu. Neden hizmetçi gibi evini temizleyecekmişsiniz anlayamadım. Bence yapmayın. Eğer takdir etmeyecekse yapsanızda değer görmez yapmasanızda

6 sene evli kaldım, 1 kere bile kayınvalideme temizlik yapmadım
Ben evlendiğimde 73 yaşındaydı.
Temizlikçi çağırayım diye teklif ettim 2-3 kere, ona vereceğim parayı kızıma veririm, o yapar dedi.
Ya kızını veya öbür gelinini çağırırdı, onlara verirdi parasını.

Bence siz büyütmüşsünüz.
Hata bulmak istesek hepimiz buluruz, eşlerimizde bile buluruz. Haklı o konuda.

Tabi ki siz mimiklerini daha iyi bilirsiniz, laf sokmak amacıyla mı söyledi, normal bir laf gibi mi söyledi diye

Not: Laf bile sokmak istese, bu kadar takılmayın, hayat uzun, genç yaşta kendinizi yıpratmayın.

Neden kendinizi kayınvalidenize temizlik yapmaya gitmeye zorunlu hissediyorsunuz anlayamadım. Kadının böyle bir isteği yoksa neden temizlik için bu ısrar?? Siz kendş evinizi temizler,yemepinizi yapar,eşinşze, evinize varsa çocuğunuza bakarsunuz

Her gün gitse bir gün gitmese yaranamaz ki... Bakın çoğu kişinin yapmadığı şeyleri yapmış ama yine yaranamamış.

Neden kendinizi kayınvalidenize temizlik yapmaya gitmeye zorunlu hissediyorsunuz anlayamadım. Kadının böyle bir isteği yoksa neden temizlik için bu ısrar?? Siz kendi evinizi temizler,yemeğinizi yapar,eşinize, evinize, varsa çocuğunuza bakarsınız. Sizin sorumlu olduğunuz alan bu. Herkes kendi sorumluluğunu bilirse sorun olmaz. Kayınvalideniz de kendi evinden sorumlu. Neden hizmetçi gibi evini temizleyecekmişsiniz anlayamadım. Bence yapmayın. Eğer takdir etmeyecekse yapsanızda değer görmez yapmasanızda
Sanırım suan calismadigim evimizin yakın olması ve kızının olmadığı için öyle bi laf soyleyincede aklıma temizlik mi bekliyor acaba sorusu geldi

Kusura bakmayın ama neden temizlik yapmak için kendinizi zorunlu hissediyorsunuz, o ailenin gelinisiniz temizlikçisi değil! Tabiki ona yardım edebilirsiniz, hepimiz insanız. Ama kayınvalidenizin bu lafı nereye çekersen oraya gider bir laf. Bence bu kadar sık görüşmeyin kendisiyle, mesafe her zaman iyidir.

Merhaba kızlar ben 2.5 yıllık evliyim. Kayinvalidemlerle 2 sokak var aramızda aramız iyi öyle büyük tartismalarimiz kavgalarimiz olmadı bugüne kadar geçen aksam onlarda yemekteydik ben gelinimle yüz göz olmam hata bulmak istesem bulurum senin hic mi hataların yok dedi bende kimse dört dörtlük değil hayatta dedim ama sonra kafama taktım hala da takiyorum. Ne hatam olabilir ki benim söyle desemiydim acaba o an suan ben çalışmıyorum evdeyim haftada 3-4 kere ugruyorum pazara falan beraber gidiyoruz temizlik olarak bayramlarda misafir geleceği zaman günü olacağı zaman mutfak dolapları falan temizlenecegi zaman birlikte temizlik yapıyoruz hergün ona temizlik yapmamı falan mi istiyo acaba yada ben hergün gidip ona temizlik yapmalimiyim su an çalışmıyorum diye ne hatam varmiski benim kayinvalidesiyle yakın oturan kızlar siz hergün kayinvalidenize temizlik yapiyor musunuz yani ben su an hatalimiyim bu arada kayinvalidem 53 yaşında sağlığı iyi ara ara dizleri çok agirir o kadar. Yorum yapanlara çok teşekkür ederim
kv aramızda 1 bina var. hergün temizliği bırak bayramdan bayrama bile yapmam... hiç yapmadımda bugune kadar..
söyledigi zaman yapacak olsam en başta kendi evimi yaparım diyorum.

Durduk yere mi soyledi bunu? Vardir bi karin agrisi. Kimse kimseye temizlik yapmak zorunda degil. Kendinde bi kusur arama bence. Derdi buyukse acik acik soylesin

Ben temizlik oldugunu dusunmuyorum.Ya patavatsizlik yapmistir ya da aklinca baska bir seye takmistir.Dert etmeyin büyük bir mesele değil...

Back
X