Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 12 sinde umutla yaptırdıgım aşılama malesefki bu sabah beni çökertti.regli oldum moralim çok bozuk sanki bütün dünyam karardı sanki hiç bebegim olmayacakmış gibiyim senağlamasenağlama
 allah hepimizin yardımcısı olsun
  allah hepimizin yardımcısı olsunayın 12 sinde umutla yaptırdıgım aşılama malesefki bu sabah beni çökertti.regli oldum moralim çok bozuk sanki bütün dünyam karardı sanki hiç bebegim olmayacakmış gibiyim senağlamasenağlama
ayın 12 sinde umutla yaptırdıgım aşılama malesefki bu sabah beni çökertti.regli oldum moralim çok bozuk sanki bütün dünyam karardı sanki hiç bebegim olmayacakmış gibiyim senağlamasenağlama
oyy caniiiim ben anliyorum seni cunku bizde 3 kere denedik 3ude bos cikdi
her seferinde artik olmuycak galiba diyerek hastalik zamanini dusunmekden artik hastalik tarihimden onceleri olmaya basladim ...bence kafamiza takmamaliyiz bu sefer takmiycam dedim doktorum tatile gitti iyimi en iyisi canim normal gunmus gibi yasayalim o ani dusundukce esiyet resmen bize ne dersin a.s. allah hayirli evlat verir insallah canim hepimize tum isteyenlere....a.s.
nazar boncugu tamam diyorum artık normale döneyim dün doktorum dedi hemen önümüzdeki hafta aşılayı yapacaz 2.kez diye ama ben eve geldim kararım deişti yolda hamile birini gördüm bütün dünyam deişti bi anda bu ay hazır olmadıgıma karar verdim ve buay aşılama yap-tır-ma-ya-cam çünkü yine aynı sonuç olacak diye çok korkuyorum hazır olmam gerek benimde sizler sayesinde biraz daha iyiyim iyiki burayı buldum iyiki sizler varsınız.Şeniz