- 11 Nisan 2016
- 112
- 49
- 18
- Konu Sahibi Fatma124578
-
:)Ayni eski esimi anlattin.Birak cocugu korunmak icin hem igne hem de prezervatif kullaniyorduk bi de ustune zipliyordum spermler dussun diye (Nasil bi mantiksa salaklasmisim).Sendeki cesarete hayran kaldim ara beni tanisalim yigidim
O olsun bu olsun derken giden insanın ömrü oluyor. Allah kolaylık versin inşallah.Şimdi şöyle bir durum var ayrılırsam.eger baba evine dönmek istemem.İlk önce iş bulup kendi maddi durumunu toparlanan gerek.ama şimdi ise başlıyorum dersem zaten eşim benim boşanmayı düşündüğümü hemen anliycak ve kavgalar sorunlar çoğalacak.adim atmakta bazen zorlanıyorum.Ama bir o kadar da netlesmek istiyorum artık.
Gerçekten çok zor bi durum bu..Anlattığınız durumda sizin bi yanlışınızı göremedim kendinize haksızlık etmeyin eşiniz ciddi derecede sinir bozucu..Şimdi evliligimin altıncı yılına girdim.esimin ilgisini herzaman çok az.buldum.Zamanında çok mücadele ettim her konuda ilk adımı atan hep ben oldum sonra baktım ki kızlar.esim hala ilgisiz.ve erkeklik egosu olan bir adam.Çalışırken kafam dağılıyor takmıyorum bu kadar ilgisizligini.Çocuk tedavisi için işten ayrıldım.ve su anda çalış madigim için daha bir hiçe saya vaziyette bu şekilde ne kadar daha yiruturum bilemiyorum.seytan diyor ki git çalış boşver çocuğu fln
Şimdi tüm aile de biliyor çocuk için işten ciktigimi.bu yüzden kafama göre davranıp tekrar işe de baslayamiuorum.soyle söyleyim.eve geldi.yemegini yedi.eline sağlık fln hiç soylemez.Banyosunun etti.ve vardı koltuğa uzandı.Eve geldiğinde benle selamlaşma di.benim selamim hava da kaldı.beraber vakit geçirmek istemiyor.birlikte etkinlik pilanlayamiyiruz.ben çok istiyorum.fakat o dışarı çıkmak ve ya farklı bir şeyler yapmak istemiyor.ve neden böyle ilgisizsin dediğimde.sesi yükselerek bana çalışıyorum ben gelip senlemi ugrascam.yine saçmalamaya basladin.sorunmu çıkartmaya çalışıyorsun.buz senin gibi akşama kadar evde oturmuyor iz gibi cümleler kuruyor.artik çok yoruldum.ve net bir karar vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum
.Adamın suratı hep asik.ilgisiz bir kadın olsam kendimde suç ariyacam.ama kesinlikle ona karşı ilgisiz davranmiyorum.artik netlesmek istiyorum.fikirleriniz varsa yazarsa biz sevinirim.
esin hep boyleymis. degisebilir ama cooookk akilllica davranman lazimŞimdi evliligimin altıncı yılına girdim.esimin ilgisini herzaman çok az.buldum.Zamanında çok mücadele ettim her konuda ilk adımı atan hep ben oldum sonra baktım ki kızlar.esim hala ilgisiz.ve erkeklik egosu olan bir adam.Çalışırken kafam dağılıyor takmıyorum bu kadar ilgisizligini.Çocuk tedavisi için işten ayrıldım.ve su anda çalış madigim için daha bir hiçe saya vaziyette bu şekilde ne kadar daha yiruturum bilemiyorum.seytan diyor ki git çalış boşver çocuğu fln
Şimdi tüm aile de biliyor çocuk için işten ciktigimi.bu yüzden kafama göre davranıp tekrar işe de baslayamiuorum.soyle söyleyim.eve geldi.yemegini yedi.eline sağlık fln hiç soylemez.Banyosunun etti.ve vardı koltuğa uzandı.Eve geldiğinde benle selamlaşma di.benim selamim hava da kaldı.beraber vakit geçirmek istemiyor.birlikte etkinlik pilanlayamiyiruz.ben çok istiyorum.fakat o dışarı çıkmak ve ya farklı bir şeyler yapmak istemiyor.ve neden böyle ilgisizsin dediğimde.sesi yükselerek bana çalışıyorum ben gelip senlemi ugrascam.yine saçmalamaya basladin.sorunmu çıkartmaya çalışıyorsun.buz senin gibi akşama kadar evde oturmuyor iz gibi cümleler kuruyor.artik çok yoruldum.ve net bir karar vermenin zamanı geldiğini düşünüyorum
.Adamın suratı hep asik.ilgisiz bir kadın olsam kendimde suç ariyacam.ama kesinlikle ona karşı ilgisiz davranmiyorum.artik netlesmek istiyorum.fikirleriniz varsa yazarsa biz sevinirim.
Öldurdun.Ayni eski esimi anlattin.Birak cocugu korunmak icin hem igne hem de prezervatif kullaniyorduk bi de ustune zipliyordum spermler dussun diye (Nasil bi mantiksa salaklasmisim).Sendeki cesarete hayran kaldim ara beni tanisalim yigidim
Canım çocuk işini iyi düşün benim eski eşte aynıydı evlilik mi bu?Şimdi evliligimin altıncı yılına girdim.esimin ilgisini herzaman çok az.buldum.Zamanında çok mücadele ettim her konuda ilk adımı atan hep ben oldum sonra baktım ki kızlar.esim hala ilgisiz.ve erkeklik egosu olan bir adam.Çalışırken kafam dağılıyor takmıyorum bu kadar ilgisizligini.Çocuk tedavisi için işten ayrıldım.ve su anda çalış madigim için daha bir hiçe saya vaziyette bu şekilde ne kadar daha yiruturum bilemiyorum.seytan diyor ki git çalış boşver çocuğu fln
Sukurler olsun cocuklarim dogmadan öldulerÖldurdun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?