Benmi Çok Abartıp,Alınganlık Yapıyorum????

Angel87

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
1.825
2.059
658
Arkadaşlar benim birkaç ay sonra kızımın birinci yaş günü var.Her anne gibi bende bu gün için çok heyecanlanıyorum..Kızımın dogum gününü kutlayacağım hafta annemler ve abimlerin tatil rezervasyonu yaptırdığını öğrendim...Ben cumartesi yada pazar kutlama yapıcaktım esimin isine göre onlar o cumartesi sabahı tatile gidiyorlar..Öğrenince çok bozuldum.Bahaneleri biz biranda hatırlayamadık doğum gününü falan dediler.Anneme bu sabah bir dolu sey saydım.Bi zahmet bugünü de unutmayın gibi...Onlarda cuma kutlayalım dedi.Ben kabul etmedim.Bu gün benim günüm keyfi bi durum için kutlamayı öne çekemem.Yoksanız yapicak bisi yok dedim...Ben diil siz kendinizi bana göre ayarlicaktiniz dedim..Babamda konuşmaya geldi onada aynı seyleri söyledim..Çok kırıldım bilmiyorum...Sizce benmi çok abartıyorum çokmu inada bindirdim???

Evet abartmışsınız.
Herkesin evladı kendine kıymetlidir fakat herkesten aynı özeni beklemeniz yanlış. Hele bir de herkesle kavga etmeniz, çok uç nokta.
Zaten artık pek tad bırakmamışsınız, tatili iptal edip partiye gelseler bile, neşelenmeleri zor insanların.

Unutulabilir tabiki. Torunun doğumgünü kafalarına kazınacak değil ne var bukadar laf edecek. Cumaya organize edersiniz herkes katılır. Ayıp etmişsiniz ailenize. Kocaman adam ayağına konuşmaya gelmiş

Arkadaslar ben bu konularda çok ince oldugum için aynı özeni herkesten bekliyorum...Bu kadar kızmamın sebebi bu tarz durumlarda hep fedakarlık yapan beklenen benim..Olmadı sen bi gun önce yap olmadı bir hafta sonra görüşelim...Size abartı geliyo farkındayım ama doğum günü tarih olarak unutulacak bisi gelmio bana..

İyi de canım biz de onu demeye çalışıyoruz takılma bunlara bu kadar. Bebeğin sağlıklı olsun yeter. Senin için her gün onun doğumgünü zaten
Bu sebepten kimseyi kırma,kimseye de darılma bence.

Abartmışsınız bence. Eşinizle kutlayın arkadaşlarınızla falan illa anneanne ile dede ile kutlaması şart mıdır? Bi sonrakinde birlikte kutlarsınız ki bu insanlık halidir siz hiç unutmazmısınız. Tabiri bile vardır boş anıma geldi diye. Bence takılmayın bu gibi şeylere o anın tadını çıkarın

Bence de biraz alınganlık etmişsiniz. Bir gün önce ya da bir hafta geç kutlayalım demeleri ise sizden fedakarlık beklediklerinden değil, ortayı bulmaya, sizin de gönlünüzü yapmaya çalışmalarından.

Şahsi fikrim, küçücük çocuklar için yapılan gösterişli kutlamaları abartı buluyorum, çocuğun zaten ne olduğundan haberi yok.

Sonuçta kendinizi üzdüğünüze değmez.

İnsanlık hali unutulabilir evet belki bende abarttım ama ne bilim bu konularda ben cok ince olunca aynısını bende bekliyorum....Ama bu kadar sorun olucak bisi yok belkide haklisiniz ...

Kızımın dogum gününü kutlayacağım hafta annemler ve abimlerin tatil rezervasyonu yaptırdığını öğrendim...Ben cumartesi yada pazar kutlama yapıcaktım esimin isine göre
Şu yazdıklarınıza bakılırsa kızınızın doğumgünü zaten o haftasonu değil. Hafta içine geliyor ve kutlama planınız cumartesi veya pazar. Ne kadar abartmışsınız . İnsanlar sizin hafta sonu kutlama yapma planınızı nerden bilecekler ? Kaldı ki doğumgünü cumartesi olsa ve unutmuş olsalar bile tepkileriniz çok acayip.
Tüm dünya sizin ve çocuğunuzun etrafında dönmüyor. Normal olanı ailenizin bir planı varsa çocuğunuzun doğumgününü bir hafta önce veya sonra kutlamanızdır.

Abartmışsınız
Haksızsınız
Özür dileyin ve dedikleri gün yapın doğum gününü kızınızın
Unutabilirler çok takılacak bir şey değil bu

Arkadaslar gayet insani bisi sordum.Ben abartmış olabilirim ama bazi yorumlar cidden acımasız....Burası öfke kusma degil dertlesip konu sahibi hatalıda olsa orta yolu bulabilme yeri...Ben dünya benim etrafimda dönüyor demedim.Dış kapının dış mandallarindanda bisi beklemiorum...Benim icin en kiymetli bu hayatta en yakın olan insanlardan bahsediyorum..Incelik hatırlanma ozen bekledigim insanlar benim ailem.Onun için tepkim bu kdar abartılı kırgınlığım bu kadar büyük...

açıkcası ben de kırılırdım, 4 yıldır kızımın doğum gününe şehir dışından geliyor ailem, üstelik bu yıl kutlama bile yapmadığım halde geldiler onlar hazıladı bişeyler... ama inada bindirmeyin, önceki ya da sonraki hafta kutlayın, ilk doğum gününde tüm aile birarada olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…