Unutulabilir tabiki. Torunun doğumgünü kafalarına kazınacak değil ne var bukadar laf edecek. Cumaya organize edersiniz herkes katılır. Ayıp etmişsiniz ailenize. Kocaman adam ayağına konuşmaya gelmişArkadaşlar benim birkaç ay sonra kızımın birinci yaş günü var.Her anne gibi bende bu gün için çok heyecanlanıyorum..Kızımın dogum gününü kutlayacağım hafta annemler ve abimlerin tatil rezervasyonu yaptırdığını öğrendim...Ben cumartesi yada pazar kutlama yapıcaktım esimin isine göre onlar o cumartesi sabahı tatile gidiyorlar..Öğrenince çok bozuldum.Bahaneleri biz biranda hatırlayamadık doğum gününü falan dediler.Anneme bu sabah bir dolu sey saydım.Bi zahmet bugünü de unutmayın gibi...Onlarda cuma kutlayalım dedi.Ben kabul etmedim.Bu gün benim günüm keyfi bi durum için kutlamayı öne çekemem.Yoksanız yapicak bisi yok dedim...Ben diil siz kendinizi bana göre ayarlicaktiniz dedim..Babamda konuşmaya geldi onada aynı seyleri söyledim..Çok kırıldım bilmiyorum...Sizce benmi çok abartıyorum çokmu inada bindirdim???
İyi de canım biz de onu demeye çalışıyoruz takılma bunlara bu kadar. Bebeğin sağlıklı olsun yeter. Senin için her gün onun doğumgünü zatenArkadaslar ben bu konularda çok ince oldugum için aynı özeni herkesten bekliyorum...Bu kadar kızmamın sebebi bu tarz durumlarda hep fedakarlık yapan beklenen benim..Olmadı sen bi gun önce yap olmadı bir hafta sonra görüşelim...Size abartı geliyo farkındayım ama doğum günü tarih olarak unutulacak bisi gelmio bana..
Şu yazdıklarınıza bakılırsa kızınızın doğumgünü zaten o haftasonu değil. Hafta içine geliyor ve kutlama planınız cumartesi veya pazar. Ne kadar abartmışsınız . İnsanlar sizin hafta sonu kutlama yapma planınızı nerden bilecekler ? Kaldı ki doğumgünü cumartesi olsa ve unutmuş olsalar bile tepkileriniz çok acayip.Kızımın dogum gününü kutlayacağım hafta annemler ve abimlerin tatil rezervasyonu yaptırdığını öğrendim...Ben cumartesi yada pazar kutlama yapıcaktım esimin isine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?