Sonunda ben gibi düşünen biri...Ben tepkimin insani olduğunu düşünüyorum..Teşekkür ederim..maçıkcası ben de kırılırdım, 4 yıldır kızımın doğum gününe şehir dışından geliyor ailem, üstelik bu yıl kutlama bile yapmadığım halde geldiler onlar hazıladı bişeyler... ama inada bindirmeyin, önceki ya da sonraki hafta kutlayın, ilk doğum gününde tüm aile birarada olsun.
Konu sahibi kızmaz inşallah ama,bebelere niye doğum günü yaparlar ben hiç anlamıyorum.Onların bilinci yerinde değil daha,kutlayanlar da sanki pasta börek yemeye geliyormuş gibime gelir hep.biz sırf doğum günü kutlamayalım diye kendimiz tatile kaçtık
bana çok garip geliyor o 60 yaş üstü insanlar ile çocuk doğum günü
zaten çocuk da anlayamıyor ne olduğunu çoğu ağlıyor vs
ama hatırlayamadık diye kutlayacağını düşünemedik vs deseler daha hoş olurdu
madem Cuma demişler diğer misafirler gelebilecekse o da olur yani
bizim oğlan ağustos doğumlu 4 doğum gününden ikisini tatilde geçirdik mümkün olduğunca da öyle yapacağım
Cok teşekkür ederimSevdiklerin yanında olduğu için, sağlık sıhhatleri yerinde olduğu için şükredip hayatına devam etmelisin canım. Çok şükür Allah sana ne güzel bir yuva vermiş üstüne bir de sağlıklı bir evlat vermiş, annen baban sağlar, şimdi böyle basit birşeyden onları kırmaya değer mi hiç?
Tamam sen özenmişsin hayal kurmuşsun ama olmamış yani ölüm yok ya ucunda? Allah nasip ederse seneye gene yaparsınız bu kadar kendinize mesele edip üzülmeyin ve üzmeyin sevdiklerinizi ne olur...
Bu arada şimdiden kızınızın doğum günü kutlu olsun, sağlıkla sıhhatle annesiyle babasıyla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?