benmi supheciyim acaba

hazalim89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
27
4
3
35
Arkadaslar meraba direk konuya giriyim dun arkadaslarla alisverise ciktik bi arkadasin esinin dukkanina ugradik oradanda biseyler alcaktik etek falan magzaya girdik esi direk hazal hosgeldin falan dedi buraya kadar normal ama benmle fazla ilgilendi gibi hissettim rahatsiz oldm ogluma sen niye annene benzemedin falan dedi ben bisey almadim sen sec sana hediyem olsun dedi bunun gb birsuru sey.benmi sacmaliyorum acaba:KK43:

Yakın bir arkadaşınızın eşiyse dükkanına gittiğiniz için ilgilenmek istemiş olabilir.
Çok rahatsızlık duyduysanız birdaha gitmeyin.

Aranızdaki samimiyete bağlı normalde eşinin yanında da aynı şekilde konuşuyorsa ilgilenmek için yapmıştır

Arkadaslar meraba direk konuya giriyim dun arkadaslarla alisverise ciktik bi arkadasin esinin dukkanina ugradik oradanda biseyler alcaktik etek falan magzaya girdik esi direk hazal hosgeldin falan dedi buraya kadar normal ama benmle fazla ilgilendi gibi hissettim rahatsiz oldm ogluma sen niye annene benzemedin falan dedi ben bisey almadim sen sec sana hediyem olsun dedi bunun gb birsuru sey.benmi sacmaliyorum acaba:KK43:
Yoooo gayet absürd bir yaklaşım olmuş :KK14:

Eğer sana fazla ilgilendi gibi geldiyse emin ol fazla ilgilenmistir.
Biz kadınlar hissederiz.

O kadar mağaza var başka.
Bir daha o mağazaya gitmeyin.

Kafanız rahat eder aileniz de....

Arkadaşının ablası...
Didinin didisi gibi...
Bu samimiyet gerçekten biraz fazla olmuş.
Tavrını belirlemezsen bu konunun devamı konu acarsin benden söylemesi!

Yakın bir arkadaşınızın eşiyse dükkanına gittiğiniz için ilgilenmek istemiş olabilir.
Çok rahatsızlık duyduysanız birdaha gitmeyin.
Aslinda benim arkadsmdegil arkadasimn ablasi yasca benden buyukler surekki hazal sende bisey al sunlatada ba baska arkaslarda vardi onlara hic ole teklflerde bulunmadi birdaha gitmem tabiki ama annrmlerle karsilikki binadalar

NilMeSeKgercekten.kendimi cok kotu hissettim8031220 .!.:
Biz kadınlar hissederiz.

Biz kadınlar hissederiz.

Dimi hissederiz gercekten.kendimi cok kotu hissettim hele ogluma sen neden annene benzemedn keske annene benzeseymissin dedi orda kayis kopu bende

hediye ne alaka, hadi indirim vs tamamda, birde oğlunuza annene niye benzemedin demesi, art niyeti yoksa bile benim gözümde baya laçka bir adam oldu daha tanımadan etmeden..

Eşinizi de tanıyorsa ve ailecek görüşüyorsanız, sizi iyi ağırlamak için yapmış olabilir..
Ama rahatsız olduysanız arkadaşların dediği gibi bir daha gitmezsiniz..
Gerçi kadınların bazı önsezileri kuvvetlidir, birşeyleri hisseder ama hemen yargılamayın.!
Tamamen iyi niyetten de olabilir.! Ya da sizin hassas bir gününüze denk gelmiş olabilir?

Terbiyesiz adama bak, ne demek sen niye annene benzemedin? Resmen cocuk uzerinden size laf atmis.
iyyh, bir daha da oraya gitmeyin...

Eşinizi de tanıyorsa ve ailecek görüşüyorsanız, sizi iyi ağırlamak için yapmış olabilir..
Ama rahatsız olduysanız arkadaşların dediği gibi bir daha gitmezsiniz..
Gerçi kadınların bazı önsezileri kuvvetlidir, birşeyleri hisseder ama hemen yargılamayın.!
Tamamen iyi niyetten de olabilir.! Ya da sizin hassas bir gününüze denk gelmiş olabilir?
hayir ole bi samimiyetimiz yok olsa zatn abimdir der saygi duyardim samimiyetine ilgisine

Belki çekindiği için size iyi niyetli ilgi göstereceğim diye eline yüzüne bulaştırmıştır. Eline yüzüne bulaştırdığı aşikar da kötü niyetli değildir demek istiyorum. Diğer arkadaşlarla daha önce görüşmemiş sizinle daha önceden tanışmışsa ondan dolayı sadece sizinle ilgilenmiş olabilir. Kendi eşi rahatsız oldu mu hiç böyle bir şey sezdiniz mi?

Belki çekindiği için size iyi niyetli ilgi göstereceğim diye eline yüzüne bulaştırmıştır. Eline yüzüne bulaştırdığı aşikar da kötü niyetli değildir demek istiyorum. Diğer arkadaşlarla daha önce görüşmemiş sizinle daha önceden tanışmışsa ondan dolayı sadece sizinle ilgilenmiş olabilir. Kendi eşi rahatsız oldu mu hiç böyle bir şey sezdiniz mi?
Diger kizlarla daha samimi bana nazaran esi olaya hakim olamadi saga sola saldirmaktan ama benm esim olsaydi kesinlikle rahatsiz olurdum yani

Back
X