benmi tuhafımmm eşim miiii

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Yine ben kızlar slmm :)

Bu seferde eşim.....

Benim eşim herşeyi çok biliyor
Hep o haklı
Asla özür dilemez...

Bunlar zamanla beni boğucak gibi geliyor zati şimdi boğuluyorum dahada çok boğulucam gibi.

3 yıldır bir kere olsun bi arkadaş topluluğu ile bir yere çıkmadık.

Çünkü biz bize yeter mişizzz....

Şunu arada görüşelim derim of arasınok istiyorsa der.
Peki bunu ara derim çok meraklıysa o arasın der.

Yani bu örnekleri çoğaltabilirimmm...

2 evli arkadaşı var kaç defa şahit oldum açtık arayı baya görüşelim diye biri kaçkere evine dawet etti.

Çok meraklıysa o gelsin der...

Çok dır dır edincede ben sana yetmiyormuyum der.

Sen bana yetiyosun ben kşmseye ihtiyaç duymuyorum ama sen niyeyse duyuyorsun diye trip atar.

Bana karşı Allah var iyidir çoğu zamsn o proğramlar yapar seni anlıyorum evde uzak bi şehirde sıkılıyorsun

Yemekler
Gezmeler
Sinemalar

Hiç bişeyi eksik etmez hatta faxlası vardır da azı yoktur belki ama sıkılıyorum bu durumdan ben.

Ben çalışmıyorum
Ailemden çokkkkkk uzak bi şehirdeyim tabi arkadaş ve dostlarımdan daaaa:(

Eşim ise bayağı yoğun çalışır ama dinlenmeye fırsatı olmuycak kadar değil.

Benim dışımdaki sosyalliği.

Hafta da 1 spor
Ayda yılda bir kahve
Ayda yılda bir balık tutmaya birde piknik.

Ben böle istemmiyorum arkadaşlarımız olsun istiyorum ama o böle iyi hep evinde vakit geçirmk ister.

Ben mi abartıyorum sizceeeee???

Gerçekten konuyla uzaktan yakından alakası yok ama harf fazlalığı ile vermek istediğiniz mesaj nedir acaba. Bu tür mesajlar aldığım ve o kişilere soramadığım için size soruyorum. 'Ben mi tuhafımmm' daki 'm' fazlalığı gibi :kahve:

Evet haklisiniz evlilikte başka insanlarla da gorusmeye ihtiyaç var.esiniz yanlış yapıyor.tabi eslerle beraber arkadaşlarla gorusmek iyi de bir de senin arkadaşların olsa,onlarla da ciksan.o da çok iyi gelir.esle birşeyler yapmak çok güzel zaten de arkadaşlarla takılmak iyi gelir evlilikte.

Gerçekten konuyla uzaktan yakından alakası yok ama harf fazlalığı ile vermek istediğiniz mesaj nedir acaba. Bu tür mesajlar aldığım ve o kişilere soramadığım için size soruyorum. 'Ben mi tuhafımmm' daki 'm' fazlalığı gibi :kahve:
Bende ona takılmıştım :) tercüman olmuşsunuz. Yalnız değilim ^^

Niye kelimeleri uzata uzata yazıyorsunuz çok merak ediyorum

bazı insanlar arkadaşlarla takılmayı sever bazıları sevmez, mesela siz seviyosunuz ama eşiniz sevmiyo, o zaman siz kendinize çevre edinip siz arkadaşlarınızla takılacaksınız, illa plesanta bağıyla bağlı gibi çift çift dolaşmak zorunda değilsiniz diye düşünüyorum, orta yol bulunmalı. Zaten siz ikiniz sosyalsiniz başbaşa ve adamın asosyal olduğunu düşünmüyorum, sevmiyo pekala.

Bence abartmıyorsunuz, bu kadar insanlardan izole olunmaz. Ben olamam yani. Ama eşiniz insanlarla arkadaşlık etmekten keyif almıyor muhtemelen, asosyal biri.

Esiniz olmadan baskasiyla arkadaslik kuramiyor musunuz? Kendinize kucuk bir hobi edinip haftada 1-2 gitseniz bile size farkli bir cevre olur, birkac arkadasiniz olur. :)

Aynı şekilde benim eşim de böyle hele iş arkadaşlarını dışarda görmek beraber takılmak hiç istemez.Ama benimle film izlemekten gezmekten kahve içmek sinemaya gitmekten keyif alır.O yokken arkadaşlarınla görüşüyorum ben de eşim evdeyken de geziyoruz.Ama asosyal da değil.Yavaş yavaş düzeltebilirsin belki alıştıra alıştıra sen davet edersin o Zaman .Sonra da emrivaki yaparsın siz gidersiniz falan.Öyle öyle alışır.

Back
X