6 yıllık tanıştıgım bi arkadaşım var son 3 yıldır iyice dost olduk çok samımıyız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. ama bi kaçkere sanki arkamdan iş çevirdiğini düşünüyorum yada banamı öyle geliyo paranoyaklaştımmı bilemedim. gecen haftalarda öyle dertleşirken eski bir erkek arkadaşımdan nerden baksan 10 yıl önceki bahsetmiştim ismini söylemiştim öyle eskiler açıldı konuşmuştuk. neyse dün yanıma geldi yine oturuyoduk telefonu benım yanımdaydı kendide mutfaga gitmişti hani hiç gizlimiz saklımızda yokya birbirimizden telefonuna faceden bir bildirim geldi bende baktım içimde kötü bişey yoktu ölesine baktım kendisine götürücektim ama telefonda ne göreyim o bahsettiğim eski erkek arkadaşıma istek göndermiş oda kabul etmemiş tanıyamadım yazmış onun bildirimi çok tuhaf oldum şaşırdım yani o çocugu kesinlikle tanımıyor hatta farklı memleketteler,soyadını bile söylediğimi hatırlamıyorum ve ilk defa geçende bahsetmiştim amacı nedir bilemedim iyiyede yoramam çünkü ben evlendim çok yakın arkadaşım neden böyle bişey yapmış olabilir acaba sandığım kadar iyi bir dost değilmi????
kendisine sormadım o şokla soramadım ne yapmalıyım buna benzer bikaç şey daha yaşattı bana acaba güvenmekte hatamı yapıyorum