• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

Ben bu konu sahiplerini anlayamıyorum. Baştan herşeyi yazıyolar ne varsa bi kaç arkadaşımız mantıklı fikirlerini dile getirdiğinde o kötüledikleri insanlar dünyanın en iyisi oluyo,konuyu açarken yazdığı şeyler inkar ediliyo,yazılana göre yorum yapan arkadaşlarda azarı yiyen taraf oluyo...

Ben bu konu sahiplerini anlayamıyorum. Baştan herşeyi yazıyolar ne varsa bi kaç arkadaşımız mantıklı fikirlerini dile getirdiğinde o kötüledikleri insanlar dünyanın en iyisi oluyo,konuyu açarken yazdığı şeyler inkar ediliyo,yazılana göre yorum yapan arkadaşlarda azarı yiyen taraf oluyo...

diyosunnn.... komiksinn benceee

Konu sahibi ilk mesajda denemek için bu teklifi yaptığını söylüyor, kocası da kabul ediyor.
Sonra konu efendim yatak odası fantezisiymiş. E bu dışarıda değil mi?
Bunun nesini yanlış anladık pardon?
Yatak odanızda istiklal caddesi ya da o ıslak hamburgerci mi var?

Yanlış anlamayın fanteziye falan karşı değilim de, konu sahibi ilk mesajda o zaman "lütfen sadece kocamın fantezisinin olumlu yönlerini ortaya çıkaracak arkadaşlar mesaj yazsın içimi rahatlatıcam" deseydi.

:9: :9: :9: Ayyyyyyy gözümden yaş geldi yorumuna gülerken ya...
Valla benim odamda ıslak hamburgerci olsa hiç fena olmazdı ! :21: :21:

bizde az değiliz ama fanteziyi duyunca herkes buraya gelmiş.konu sahibi erkekle evli olduğundan emin mi acaba insanda nefis olur şref namus olur bence bunun neresi fantezi ki anlamadım.neyse bence eşine deki başka fantezi arayışları içerisine girsin çift taraflı eğlenin tahrik olun tek taraflı değil...

cok pardon okuyorum yorum yapamadan edemıcem eşinizin söylediğini savunuyorsunuz madem normal fanteziydi gecenin bi yarısı benmı yanlış anlıyorum diye sinirli bir şekilde konu açtınız o zamn kocam ve güzel fantazileri diye acsaydınız

:9: :9: :9: Ayyyyyyy gözümden yaş geldi yorumuna gülerken ya...
Valla benim odamda ıslak hamburgerci olsa hiç fena olmazdı ! :21: :21:

benn yalnızca eşimin ev yada yatak odası fantazsndeki yorumlara açığım herşeyii söylebilirsnz ben olumlu eleştrler beklemiyorum kızdığım konu alay konusu vede orda kocama ben o şeklde dışarı çıakcam dedğimde evdeyz ve bu konuyla fantazii yaptığı için tamam diyoo oda benden böyle bişiybeklemiyooo ben o konuda rahatsız olmuş olsaydıım arkadaşlar yardım edinnn kocamm bana fantazisinii uygulatıyyor yazardımm veee mesj içeriği başı ve sonunda bu fantaziii normalmii gibiii lütfenn bu konuuu bu şeklde anlaşılsıın nedeen ben benm için çok cidii olan bı konu hakkında sizden yana olayım fantazuye bıçokkişi haklı oalrak iğrenç demişş doğruu evet çok iğrençç ama yorum bile yapmadım ebnm kızdığım konuuu tekrar taekrar düzeltiyorumm yanlış anlaşılmam

İyi de siz kadıncağızı neden ablukaya aldınız ki ? Yaptığımız oh ne güzel size de tavsiye ederiz mi demiş?
Kaldı ki kendi insanınıza istediğinizi dersiniz söversiniz bile ama başkasına müsade etmezsiniz oda sadece tavsiye istedi.Ayrıca kimse hayalinde olan bir şey için yadırganamaz, yargılayamaz bu kimsenin haddi değildir.
Şu kk dan onca insan geldi geçti hala aynı tavırlar...

benn yalnızca eşimin ev yada yatak odası fantazsndeki yorumlara açığım herşeyii söylebilirsnz ben olumlu eleştrler beklemiyorum kızdığım konu alay konusu vede orda kocama ben o şeklde dışarı çıakcam dedğimde evdeyz ve bu konuyla fantazii yaptığı için tamam diyoo oda benden böyle bişiybeklemiyooo ben o konuda rahatsız olmuş olsaydıım arkadaşlar yardım edinnn kocamm bana fantazisinii uygulatıyyor yazardımm veee mesj içeriği başı ve sonunda bu fantaziii normalmii gibiii lütfenn bu konuuu bu şeklde anlaşılsıın nedeen ben benm için çok cidii olan bı konu hakkında sizden yana olayım fantazuye bıçokkişi haklı oalrak iğrenç demişş doğruu evet çok iğrençç ama yorum bile yapmadım ebnm kızdığım konuuu tekrar taekrar düzeltiyorumm yanlış anlaşılmam

Canım , bana niye alıntıladın? Ben sana bir şey demiyorum .
Ama gözünü seveyim, şu Türkçe'yi biraz daha anlaşılır şekilde yaz.
Eğer, bilgisayara geçtiysen.​

İyi de siz kadıncağızı neden ablukaya aldınız ki ? Yaptığımız oh ne güzel size de tavsiye ederiz mi demiş?
Kaldı ki kendi insanınıza istediğinizi dersiniz söversiniz bile ama başkasına müsade etmezsiniz oda sadece tavsiye istedi.Ayrıca kimse hayalinde olan bir şey için yadırganamaz, yargılayamaz bu kimsenin haddi değildir.

şunu söylemeliyim ki yaptığınız uyarı doğru.fakat daha kibar bir şekilde dile getirmiş olsaydınız şu anda tepkili olduğunuz arkadaşlarımızdan bir farkınız olmuş olurdu...yani sizde tepkiyi hak ediyorsunuz.lütfen uygun bulmadığınız fikir yada konuları sert bir şekilde eleştirmeyelim.azarlanacak çocuk değiliz hiç birimiz.saygılarımla....

bence çok yorum olmuş konu sahibinin yazdıkları gecikmiş konu face sanılmış.zaten saatte geç olunca alay konusu olmuş.konu sahibide kızınca herkes gardını almış savaşa başlanmış.tarafsız bakıyorum olaya bunu çıkarıyorum.amaaaan nekadar gerginmişiz bea.konu sahibi arkadaşım konuya yorum yapan arkadaşlardan yorumunu beğendiklerinle devam edebilirsin.münakaşaya girmeye gerek yok.

gerecekten allah razı olsun böyle yorum yapanlardan ama burda yapılan laf sokmacalar varya gerçekten haksızsnız allaha havale ediyorum dicek bişiy bulamıyorummm...konuyuu ne hale getrdnzz hayrett yaa ben sadece benm kocam bana bu şeklde bı fanteazi düşündüü düşüncesyle teselli aradım ve bazı arkadaşlar böyle fantazı oldugunu vurgulayarak rahatlattıı benii tabikii hala mantıklı bakmıyorum bu fantaziyee...

Back
X