• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

adam karısını parayla ilişki yaşıyan kadınlara benzetmek onlarla aynı ortamda dolaştırmak istiyor. bir insana yapılacak en büyük hakaret budur zaten. eğer adamlıktan bahsediceksek adam dediğin böyle bir lafı azından çıkarmaz düşünmez. fantezi olayı bana saçma geliyo ama hadi yatak odasında kimse görmeyecek falan diyorum ama nedemek o kadınlar gibi davran namusuyla yaşayan bir kadın ne bilsin onlar ne numaralar yapıyo. eğer kocasının adamlığına laf edilsin istemiyosa oda yazmayacak böyle bişeyi.

hepsi bi yanada size normalmi geliyo eşinden böyle bişey istemesi.

pez... demek istedi demişsiniz. peki size şunu sorucam rca ederim söylermisiniz eşini o kadınların olduğu ortamda onlar gibi giydirip onlar gibi davranmasını isteyip uzaktan izlemek istediğini söyeyen adama yakışan başka bir sıfat söyleyin bizde onu söyleyelim.

Allah biliyor, daha düzgün bir anlamı olsa valla billa onu söyleyeceğim. Aklıma başka tabiri gelmediği için yazmadım bile. Hayır, fantezi olarak karısını oraya koymuş, kendi de o rolde olduğunu düşünüyor herhalde. Bence öyle yani. Bunun başka bir açıklaması yok. Hakaret etmek için söylemiyorum . Yine söylüyorum, başka bir kelime anlamı varsa bunun hani şöyle süslü bir şey, söyleyin söyleyeyim. Halk arasındaki tabiri hakaret gibi anlaşılabilir. Ama o amaçlı söylemedim.

Gelenek görenek inanç ne olursa olsun insan sevdiğini eşini sahiplenmeli. Sonuçta kamusal mal değil ki kimsenin karısı. Terbiyesizlik, ahlaksızlık tamamen. Kimse savunmasın bu kültüre göre geleneklere göre değişir diye...

yapmayın arkadaşlar yaa okadarda değil bune ya bu olaylar yatak odasında konuşulan olaylar fantze olarak kocamın yatakta düşünceleribenmdecok canımı cok sıkıyor ama uygulayacak konumda değil ki olsa bensuan evli olmazdım yapmayın lütfen konudada belirttim normalde dışarı çıkarken belim açılacak dekolte yada frikkk verecem korkusuyla hep tepemde sadece evin içinde yataklaalakalı konulardaben bu fantezı düşüncesini sordum ve cevabımıaldımhaklısınz benm kocam fantazı olayında sapıtmış ama asla p,,, konumu yada başka şeklde tabir edilmesin rica ediyorum şuan nasıl kötü oldumu anlatamam

Benim arkadaşım da anlatıyordu çok gülmüştüm ona,eşi musluk tamir ederken,ya da lamba falan takarken eşine"hadi aşkım sen tamirciymişsin bende evin kızıymışım,beni tavlayacaksın"diye anlatmıştı,gülmekten ölmüştüm..:1:

Fantezi seks hayatına renk katar bence yapılmalı ama tabi 2 kişi arasında,ama konu sahibinin eşi biraz abartmış...

O değil de, Taksim'de de kimse mini etekliye dönüp bakmaz hatta en rahat mini etek giyilebilecek yerlerden biri taksim ya hu o nasıl fantezi öyle? :1: (Yılbaşı gecesi durum başka.)
Tarlabaşı tarafı kötü :1:

orası da öyle...:31:

hatunun biri kırmızı saten ,mini bir şort giymiş..dar...
kimse bakmıyor, ama ben bakıyooorrr..
abla, parlak kilotlu çorap giymiş altına..
kilotlu çorabın hani korse gibi, sık dokunan kilot kısmı vardır ya..
mini şortun altından orası, sanki bir şort daha giymiş gibi görünüyordu..
valla bende rüküşlüğüne baktım..:9:
ama hakkat kimse ilgilenmiyor, naparsan yap orda:34:

aramızda avrupada yaşayan arkadaşlar var..
onlar aktarsınlar şimdi bende merak ettim acaba orada nasıl bakılıyor bu konulara..
türkler değil tabii oranın vatandaşı..

söyle bir yorum gelirdi: istersen bir dene hosuna gitmesse yapmassin birdaha ,ama iyi düsün gercekten istiyorsan, yoksa iliskiniz zarar görebilir.

ve tu kaka diye yorumlar gelmezdi :ssz:

her iki tarafinda ayni seyi istedigi sürece kimse zarar görmedigi sürece hersey serbest :21:

derler almanlar

yapmayın arkadaşlar yaa okadarda değil bune ya bu olaylar yatak odasında konuşulan olaylar fantze olarak kocamın yatakta düşünceleribenmdecok canımı cok sıkıyor ama uygulayacak konumda değil ki olsa bensuan evli olmazdım yapmayın lütfen konudada belirttim normalde dışarı çıkarken belim açılacak dekolte yada frikkk verecem korkusuyla hep tepemde sadece evin içinde yataklaalakalı konulardaben bu fantezı düşüncesini sordum ve cevabımıaldımhaklısınz benm kocam fantazı olayında sapıtmış ama asla p,,, konumu yada başka şeklde tabir edilmesin rica ediyorum şuan nasıl kötü oldumu anlatamam

demekki biz yanlış anladık
şahsım adıma yazıyorum bende eşin gerçekten seni taksimde gez herkes baksın anladım o tarz yani

Eşin sokakta açıl saçıl demediği sürece canını sıkma, kötü de olma. Frikik vereceksin korkusuyla tependeyse aklı yerindedir ama fantezi dünyası biraz karışık. Bu durumu sen biraz yönlendir yani daha kabullenebileceğin fantezilere doğru bir yol alın :) Canını da sıkma, üzülme.

Canım eşin seni kendine yakın görmüş ve dürüst davranmış. ona kırılma, kızma, bu sadece onun da dediği gibi fantezi. Böyle fantezisi olup da bastıran eşine söylemeyen bi çok insan var. ama eşin senin anlayışına güvenmiş. Panik yapma eşin bunu sadece zihninde tasvir ediyor, başka erkeklerin seni arzuladiğini görüyor ve sonrasında bu cazibeli erkeklerin (rakiplerinin) başını döndüren kadına sadece ve sadece kendisi sahip oluyor =) yani bunu kendisini ispatlama veya ego tatmini olarak da algılayabiliriz.. Benim nişanlım da bana buna benzer bişey itiraf etmişti. bigün dışardaydık ve oldukça gösterişli giyinmiştim, eve döndüğümüzde tartıştı benimle, çok gerildim sana çok anormal baktı erkekler dedi, ama başka erkekler sana öyle bakınca bana bişeyler oluyor seni daha çok arzuladiğimi hissediyorum dedi ben de senin gibi panikledim, ben bağirip çağirdim bu sefer, hatta burda yorum yapan arkadaşların ettiği ithamları yüzüne söyledim, sadece sana dürüst davrandım bu durum erkeklerin çoğunda vardır ama kendilerine bile itiraf edemezler, sevdikleri kadının başka erkekler tarafından arzulanması ve o kadına sadece senin sahip oluyor olman tuhaf bi duygudur, çoğu erkek zihninde bunu tasavvur eder bazense rüyasında görür demişti.. eşinin senin gerçekten dekolteli kıyafetler giyip taksimde yürümene izin vereceğine inanmıyorum =) bunu sadece zihninde kurguluyor ve istediği an müdahale edebiliyor, bu durumun senaristi kendisi, ama böyle bir durumu gerçeğe asla taşımaz, o zaman senarist kendisi olamayacak çünkü, ve kafasında yarattiği erkeklerin etten kemıkten gerçek erkeklerin olması onu kalpten bile götürebilir..

Zaten kocana öyle olduğunu söyleyen yok. Ama anlatamıyorum ki işte .
Senin kocan şuan öyle bir şey yapıyor mu arkadaşım ? Hayır. O zaman p... değil.
Ama kalkıp bu hayalini gerçeğe dökmek isterse ona soyunmuş olur. Anlatabiliyor muyum ?

orası da öyle...:31:

hatunun biri kırmızı saten ,mini bir şort giymiş..dar...
kimse bakmıyor, ama ben bakıyooorrr..
abla, parlak kilotlu çorap giymiş altına..
kilotlu çorabın hani korse gibi, sık dokunan kilot kısmı vardır ya..
mini şortun altından orası, sanki bir şort daha giymiş gibi görünüyordu..
valla bende rüküşlüğüne baktım..:9:
ama hakkat kimse ilgilenmiyor, naparsan yap orda:34:

Sen baksan nolcak o kadına yahu :1:
ama işte o yılbaşındaki magandalar yüzünden taksimin adı çıktı. :1:

Taksimin alt taraflarında bir arkadaşım oturuyor. Oturduğu sokakta travestiler falan var.
Bir gece arkadaşımla kaldım, kızlı erkekli kalabalığız. Sabah evden çıktık, camdan bi ses "yanındaki kızların hiçbirinde de iş yok yakışıklımmm" tabi söyleyen de erkek, ne sandıysa bizi. Beğenmedi bide :1:

Kısaca konu sahibi o şekilde giyinip çıkmak isterse de Taksim doğru yer değil, ya bakmıyorlar, bakan da aşağılıyor. :1:

Konu sahibi neden burda yazılanlara takılıyorsun ki içlerinden senin için uygun olan tavsiyeleri çek al diğerlerini görmezden gel bu kadar basit.Burda söylenen herşeye takarsan eğer burda sayfalar dolusu hakaretler ,yargılamalar var .Ama işin komik tarafı bunları yapanların özellerini öğrenebilsek neler neler vardır.O yüzden yazılanlara takılma fazla.

Sen baksan nolcak o kadına yahu :1:
ama işte o yılbaşındaki magandalar yüzünden taksimin adı çıktı. :1:

Taksimin alt taraflarında bir arkadaşım oturuyor. Oturduğu sokakta travestiler falan var.
Bir gece arkadaşımla kaldım, kızlı erkekli kalabalığız. Sabah evden çıktık, camdan bi ses "yanındaki kızların hiçbirinde de iş yok yakışıklımmm" tabi söyleyen de erkek, ne sandıysa bizi. Beğenmedi bide :1:

Kısaca konu sahibi o şekilde giyinip çıkmak isterse de Taksim doğru yer değil, ya bakmıyorlar, bakan da aşağılıyor. :1:

İstanbul'un çok tehlikeli bir yeri varmış da aklıma gelmedi.
Bizim burda Alsancak'a insen yeter. haha :9:

canım ozaman senin ilk yazdığın yazıda abartı vardı. sen olurmu öyle şey diye çıkıştığında eşimde neden olmasın dedi yazmışsın. hoş ben eşine hakaret etmedim ama eden kişilerede hiç karşı değilim yorumlarımdada onları savundum. acaba bunları yazarken eşin için yazılacakları hiç tahmin etmedinmi. aile örf adetiyle büyüyen hangi nsan eşin için iyi bir söz söyler. bu arad sana bazı fikirlerde verildi şahsen bende yazdım ilk yorumumda onları dene istersen. ama eşin için kimse iyi düşünmez ister kız ister kızma. ama senden bunları isteyerek sana hakaret eden eşine hakaret edilmesi niye seni bukadar rahatsız etti. omu yoksa bumu daha rahtsız etti bunuda merak etmiyo değilim.

Canım eşin seni kendine yakın görmüş ve dürüst davranmış. ona kırılma, kızma, bu sadece onun da dediği gibi fantezi. Böyle fantezisi olup da bastıran eşine söylemeyen bi çok insan var. ama eşin senin anlayışına güvenmiş. Panik yapma eşin bunu sadece zihninde tasvir ediyor, başka erkeklerin seni arzuladiğini görüyor ve sonrasında bu cazibeli erkeklerin (rakiplerinin) başını döndüren kadına sadece ve sadece kendisi sahip oluyor =) yani bunu kendisini ispatlama veya ego tatmini olarak da algılayabiliriz.. Benim nişanlım da bana buna benzer bişey itiraf etmişti. bigün dışardaydık ve oldukça gösterişli giyinmiştim, eve döndüğümüzde tartıştı benimle, çok gerildim sana çok anormal baktı erkekler dedi, ama başka erkekler sana öyle bakınca bana bişeyler oluyor seni daha çok arzuladiğimi hissediyorum dedi ben de senin gibi panikledim, ben bağirip çağirdim bu sefer, hatta burda yorum yapan arkadaşların ettiği ithamları yüzüne söyledim, sadece sana dürüst davrandım bu durum erkeklerin çoğunda vardır ama kendilerine bile itiraf edemezler, sevdikleri kadının başka erkekler tarafından arzulanması ve o kadına sadece senin sahip oluyor olman tuhaf bi duygudur, çoğu erkek zihninde bunu tasavvur eder bazense rüyasında görür demişti.. eşinin senin gerçekten dekolteli kıyafetler giyip taksimde yürümene izin vereceğine inanmıyorum =) bunu sadece zihninde kurguluyor ve istediği an müdahale edebiliyor, bu durumun senaristi kendisi, ama böyle bir durumu gerçeğe asla taşımaz, o zaman senarist kendisi olamayacak çünkü, ve kafasında yarattiği erkeklerin etten kemıkten gerçek erkeklerin olması onu kalpten bile götürebilir..

nediym canım içim rahatladı vala

Konu sahibi neden burda yazılanlara takılıyorsun ki içlerinden senin için uygun olan tavsiyeleri çek al diğerlerini görmezden gel bu kadar basit.Burda söylenen herşeye takarsan eğer burda sayfalar dolusu hakaretler ,yargılamalar var .Ama işin komik tarafı bunları yapanların özellerini öğrenebilsek neler neler vardır.O yüzden yazılanlara takılma fazla.

kesinlikle haklısın...konuyu bazı arkadaşlar yanlış anlamış onlarla sorun yok çünkü tekrar okudum bayaga karışık yazmışım ama konuyla alakalı yok tavan yapmıştır yok yazın kumsalda vs.... bune ya anlaam veremedm

walla arkadaşım ben de taksime çık anladım. YATAK ODASI düşüncesi oldugunu anlamadm.siz bana ögle diyor deyince direk ögle anladm.

Back
X