- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
adam karısını parayla ilişki yaşıyan kadınlara benzetmek onlarla aynı ortamda dolaştırmak istiyor. bir insana yapılacak en büyük hakaret budur zaten. eğer adamlıktan bahsediceksek adam dediğin böyle bir lafı azından çıkarmaz düşünmez. fantezi olayı bana saçma geliyo ama hadi yatak odasında kimse görmeyecek falan diyorum ama nedemek o kadınlar gibi davran namusuyla yaşayan bir kadın ne bilsin onlar ne numaralar yapıyo. eğer kocasının adamlığına laf edilsin istemiyosa oda yazmayacak böyle bişeyi.
hepsi bi yanada size normalmi geliyo eşinden böyle bişey istemesi.
pez... demek istedi demişsiniz. peki size şunu sorucam rca ederim söylermisiniz eşini o kadınların olduğu ortamda onlar gibi giydirip onlar gibi davranmasını isteyip uzaktan izlemek istediğini söyeyen adama yakışan başka bir sıfat söyleyin bizde onu söyleyelim.
Allah biliyor, daha düzgün bir anlamı olsa valla billa onu söyleyeceğim. Aklıma başka tabiri gelmediği için yazmadım bile. Hayır, fantezi olarak karısını oraya koymuş, kendi de o rolde olduğunu düşünüyor herhalde. Bence öyle yani. Bunun başka bir açıklaması yok. Hakaret etmek için söylemiyorum . Yine söylüyorum, başka bir kelime anlamı varsa bunun hani şöyle süslü bir şey, söyleyin söyleyeyim. Halk arasındaki tabiri hakaret gibi anlaşılabilir. Ama o amaçlı söylemedim.