• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

bunu sadece bir oyun gibi düşünsen...sadece yatak odasında oynana ve ikinizin arasında bir oyun.. asla gerçek olmayacak, asla yatak odası dışına çıkmayacak...

o zman daha rahat edersin, psikolojin de bozulmaz bence

ayol bu erkeklerın hiç ortası yok galba ... kimi hatuna el surmez haftalarca kadıncagız burda naapsam naapsam dıye yakınır kimi de b.kunu çıkarır hey yarabbım:44::37:

benim bir arkadaşımın erkek arkadaıda yanında gezerken hep açık giyinmesini isterdi gömleğinin düğmelerini açmasını dekolte vermesini isterdi evlenince bu bouta gelir herhalde oda. fantezi olayına gelince arada giyim kuşamla küçük oyunlara bişey diyemem gerçi hiçte beceremem ama benim düşüncem insan sevdiğini olduğu gibi arzulamalı.
en nefret ettiğim laf hani derler ya kadın sokakta hanfendi evde o.pu gibi olcak tövbe tövbe daha neler namuslu bi kadın evdede dışardada yatak odasındada namuslu edepli davranmalı bence. ben öle çok aşırı dinci bir insan olmamama rağmen meleklerin bizi heryerde izlediğini unutmama taraftarıyım.

allah eşine akıl fikir versin canım. seen böyle bir istekte bulunduğunda ona ben hiç sokakta müşteri aramadım namusumla bu yaşa geldim çok meraklıysan bi o.puyla evlenseydin de. ve böyle birşeyi sakın bir kere bile yapma yoksa bidaha önüne geçemezsin

bunu sadece bir oyun gibi düşünsen...sadece yatak odasında oynana ve ikinizin arasında bir oyun.. asla gerçek olmayacak, asla yatak odası dışına çıkmayacak...

o zman daha rahat edersin, psikolojin de bozulmaz bence

Bunun oyunluk bir tarafı yok.
Kocasının istediği iğrenç birşey.
Kadınlık gururunu zedeleyici birşey.
Böyle cinsellik olucaksa hiç olmasın ;)

Sorunm bıraz cınsellıkle alkalı ama ben ne oldugunu tam blmıyorum ve esımı farklı yargılamak ıstemıyorm...esım cnsel yasantmmzda benden fantezı bulmamı ıster ve ne yazııkkı bende pek anlamam anlamam derken sevmıyorum buarada evllgmzn 2. Yılndayz onun fantzılerı ıse benm mını etek gyıp taksmde yada baska yerlerde erkeklern benden etklenmelrnı dsnmesı benı hayal etmelrı yatakta genlde bu durmları hayal ederk ucuyo bu def
alarca surdu farklı konularla ben okadar cok rahatsz oluyorumkı bı erkek bunu karısı hakkında nasıl dusunur fantezı olarak bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm ama normalde dısarı cıksak belını ort onunu kapat der kızar ınanın fantzı olayını c,ozmus deglm esmn dusuncelerı sex anlmnda normalmı bu fantazı konusunda yardım edn normal degılse normal fantezler nasıl....umarm sorunmu anlatablmısmdır nedmek ıstedgmı ne yazdgımın farkında deglm baglantı gdıyo donup duruyo harfler ucusuyoo sınır oldm yaa...

erkeklerin büyük çoğunluğunun hayal dünyası fazlasıyla geniştir;) senin eş biraz fazla dürüst davranmış . yazdıklarında haklısın insanın içine sinmez budurum illaki aklını kurcalar . Konuştunmu bu konuyu onunla. Çok zor canım ya beklentilerine cevap vermediğin takdirdede işler sarpa sarar , ilişkinin başından beri böylemi peki

Son düzenleme:
Back
X