• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

bunu bütün erkekler hayal eder arkadaşlar yaaa!!! bu kadarını da bi zahmet düşünün yani.. hiç erkekleri tanımıyorsunuz sanki..

bu kızın kocası, açıkça söylemiş sadece.. niye bu kadar abarttınız?

tamamda tatlım taksimde sen mini etekle yuru erkekler sana baksın bende izliycem sence bu normalmi:26: herkes hayal dunyasında birtakım seyler yasar bilemeyiz ama burda isi icraata dokmus yarın oburgun sen biriyle birlikte ol ben izliycem demiycegi ne malum

Bence de psikolojik bir sıkıntı var. Eğer yatak odanızdan çıkmayacak şekilde fanteziler bekliyorsa anlayışla karşılanabilir ama sokakta seni teşhir etmek istemesi anlaşılabilir gibi değil. Bence bunu konuşarak çözmeye çalışın fantezileriniz yatak odanızda kalsın. Ayrıca isteklerini gurur kırıcı buldum. Her isteğine olur diyerek kendini daha kötü hissedersin. Ne desem kötü bir durum...

onu deme nedenleri şu canım. eşi taksime o kadınların müşteri aradığı gibi çık bende seni uzaktan izleyim demiş. ama yanınada kimse yaklaşmıycakmış. çok normal bişeymiki adam doğulmaz olunur lafı bukadar garip geldi

garip geldi bu laf evet... bir insan hiç tanımadığı birinin eşine nasıl bunu diyebiliyor anlayamıyorum. insanları yaftalamak bu kadar mı kolay?

adamın böyle bir fantezisi var belki, ama bakalım gerçekten kısa etekle taksime bırakacak mı karısını? ayrıca herkesin yaşantısı kendine.. burada kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir durumu olmamalı. fikir alışverişi için yorum yapmak için buradayız.. hakaret etmek için değil

yardımcı olalım olmasına ama, konu çok rastlanılası bir konu değil...
ya da burada kaç kişi fantezilerini aktarır ya da benzerini bende yaşadım der..

ne kadar sapik ve namussuzca bir dusunce erkek adam karisini kendi gozunden kiskanir bu baskasinin karisina asilmasini hayalleyip aziyo onun yerine erotik film falan izleyi denese olmazmi psikologluk esiniz en kisa zamanda bunu psikolaga gotur

Traji komik bir durum yani,ne olacakti,herkez bir fikir vermis,yazmis..
ne yapacaktik agliyacakmiydik yorumlarda alayda goremedim sizle ilgili.
herkez kendi adina yazmis.. Gece gece boyle knu acilirsa,sonu booyle olur yani
:1::1:kizma bize konu sahibesi..

tamamda tatlım taksimde sen mini etekle yuru erkekler sana baksın bende izliycem sence bu normalmi:26: herkes hayal dunyasında birtakım seyler yasar bilemeyiz ama burda isi icraata dokmus yarın oburgun sen biriyle birlikte ol ben izliycem demiycegi ne malum

normal olmayabilir.. ama bu kimsenin hakaret etmesini gerektirmez..

noluyor yani hakaretleri sıralayınca kızın sorunu mu çözülüyor?

bunu bütün erkekler hayal eder arkadaşlar yaaa!!! bu kadarını da bi zahmet düşünün yani.. hiç erkekleri tanımıyorsunuz sanki..
bu kızın kocası, açıkça söylemiş sadece.. niye bu kadar abarttınız?

Kaç erkek bunu bekler ki. Abartma yok bence tamamen enteresan bir durum. Ve düzeltilmeli...

Sende ondan kabul etmeyeceği şeyleri istesen?
Mesela konuşurken şu eş değiştirme olayını yapmayı düşündüğünü falan söylesen?
Pişman olur mu acaba?

normal olmayabilir.. ama bu kimsenin hakaret etmesini gerektirmez..

noluyor yani hakaretleri sıralayınca kızın sorunu mu çözülüyor?

diger sayfaları okumadım pek hakaret varsa bu yanlıs tabi savunamayız ama ortada cozulmesi gereken bir durum var bence cift olarak bir psikologa gitmeliler cunku konu sahibide bu durumdan rahatsız

toplumlara görede değişen kavramlar , avrupada bu konuyla ilgili konuşsaydın çokdaha farklı yorumlar gelebilirdiki . Bizim toplumda sınırlı hayal dünyası , baskı, ayıp ,günah ,uzar uzar gider ,,, seviyesini sen belirlediğin sürece problem yokk . Kendinide garip hisetmişsindir şuan okadar farklı yazılar okudumki.. Üzme kendini zamana bırak ve çok fazla dert edinirsen ona destek olup yardım almasını sağla derim .

Son düzenleme:
garip geldi bu laf evet... bir insan hiç tanımadığı birinin eşine nasıl bunu diyebiliyor anlayamıyorum. insanları yaftalamak bu kadar mı kolay?

adamın böyle bir fantezisi var belki, ama bakalım gerçekten kısa etekle taksime bırakacak mı karısını? ayrıca herkesin yaşantısı kendine.. burada kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir durumu olmamalı. fikir alışverişi için yorum yapmak için buradayız.. hakaret etmek için değil

adam karısını parayla ilişki yaşıyan kadınlara benzetmek onlarla aynı ortamda dolaştırmak istiyor. bir insana yapılacak en büyük hakaret budur zaten. eğer adamlıktan bahsediceksek adam dediğin böyle bir lafı azından çıkarmaz düşünmez. fantezi olayı bana saçma geliyo ama hadi yatak odasında kimse görmeyecek falan diyorum ama nedemek o kadınlar gibi davran namusuyla yaşayan bir kadın ne bilsin onlar ne numaralar yapıyo. eğer kocasının adamlığına laf edilsin istemiyosa oda yazmayacak böyle bişeyi.

hepsi bi yanada size normalmi geliyo eşinden böyle bişey istemesi.

pez... demek istedi demişsiniz. peki size şunu sorucam rca ederim söylermisiniz eşini o kadınların olduğu ortamda onlar gibi giydirip onlar gibi davranmasını isteyip uzaktan izlemek istediğini söyeyen adama yakışan başka bir sıfat söyleyin bizde onu söyleyelim.

canım onclkle yalnızca senı kale alarak cvp vermk ıstıyorum tabıkı bunlar yatak odasnın dısında konusu ble gecmez ben buraya buyuk bı psıkojıyle yazdm yazmaz olsaydım ınsanlara eglence cıktı nekadar saygıszca yorumlar dıger arkadaslara ııeglencelr eglence konusu cıktı adrenalın tavan yapıyooo bumu yaa anlayamıyorum kmseyı tek tek cvp vereck durumda deılllmm neysee....

Canım geç saatlerde hep böyle, konular kayıyor yorumlar dağılıyor. Senin sorununla ilgili değil ortada geyik muhabbetlerinin dönmesi. Sorununa gelince fantezi kavramı sınırsız bir kavram. İstediğini olabileceğin ve istediğini yapabileceğin hayaller. Adı üstünde tüm bunlar hayal olduğu için normal hayatta onaylanmama, birilerine zarar verme ya da başarısız olma gibi ihtimaller olmaz fantezide. O yüzden zihin günlük hayatta kabul etmeyeceği şeyleri rahatlıkla düşleyebilir. Siz bu fantezileri birlikte gerçekleştireceğinize göre tek sınırda ikiniz hayal güçleri ve istekleri demektir. Oyunu beraber oynamaya başladığınızda ikinizin ortak isteklerine göre şekillenen bir dünya yaratıcaksınız, kuralları beraber koyup, beraber keyif alıcaksınız yarattığınız dünyadan.

Diyorum ve Haydar Dümen tarzı yorumuma mani filan yazmaya başlamadan kendimi durdurup son veriyorum. Hakketen ne zormuş adamın işi, bir yandan kendini mantıklı birşekilde anlatmaya çalışıyorsun, bir yandan yazdığın platformun ahlak çizgilerini aşmamak için saçmalıyorsun. Şu yorumumumdan sonra bir daha adamın köşe yazılarıyla dalga geçmicem asla :)

toplumlara görede değişen kavramlar , avrupada bu konuyla ilgili konuşsaydın çokdaha farklı yorumlar gelebilirdiki . Bizim toplumda sınırlı hayal dünyası , baskı, ayıp ,günah ,uzar uzar gider ,,, seviyesini sen belirlediğin sürece problem yokk . Kendinide garip hisetmişsindir şuan okadar farklı yazılar okudumki.. Üzme kendini zamana bırak ve çok fazla dert edinirsen ona destek olup yardım almasını sağla derim .

aramızda avrupada yaşayan arkadaşlar var..
onlar aktarsınlar şimdi bende merak ettim acaba orada nasıl bakılıyor bu konulara..
türkler değil tabii oranın vatandaşı..

O değil de, Taksim'de de kimse mini etekliye dönüp bakmaz hatta en rahat mini etek giyilebilecek yerlerden biri taksim ya hu o nasıl fantezi öyle? :1: (Yılbaşı gecesi durum başka.)
Tarlabaşı tarafı kötü :1:

avrupada normal burda normal deil diye bir şey yok bence....
Avrupa da yasayan ailelere de bunu soylesen aynı tepkıyı gosterır bu karakter meselesi...
sonucta Avrupa da da kural ayıp gunah var onlarında dini var...

Mersa liz senin savundugun seyı de anlıyorum ama burda kımse konu sahıbı uzulmesın dıye ayyy kocan senı cok sevıyor cok arzuluyor onun ıcın bunu yapıyor cok normal yazamayız kı...sonucta objektıf fıkırlere acık olmalı konu acan kişiler...

ama bu konuda kabullenilmeyen olay kadının giyinip gerçekten çıkması
yoksa bunu yanlışmı anladık biz
adam bunu hayalmi ediyor
gerçekten çık yürümü diyor:31:

Back
X