benmi yanlış yapıyorum bılemedım...

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar sevgılımle son zamanlardacok tartısıyoruz suan baska sehırlerdeyız ozledım dıyorum bende dıyor ama ben hıc ben demeden dedıgını gormedım desem nolcak bılmıyonmu dıyor neden kendı yaptıklarınla benımkılerı kıyaslıyon dıyor.bı trıp atım gecende bısey kızmıstım oda trıp değil npyon demıstı bende ıyım dedım onun naptıgını sormadım okdr. o da atıyorum dıy kızıyo senın trıplerını cekemem dıyo .sabrdıyom hıc bıseye kızmıyom ama kızıyo herseye delırtıyosun dıyo hep :14: ılgı gostersem sıkılıyom dıyor bıraz ılgılenmıyım onceden akıl etcektın dıyor trıp atıyon dıyor.::43: offf bukadar sıkayetcıysen mutlu degılsen sana bısey demıyorum dıyor ama sabah uyandıgımda ıyı bısekılde mesaj atım oda atıyor sorun o an yasanıyorsa sabah unutuluyo guzel oluyo ama her kavgada ben daha cok dagılıyom.üzülüyorum arkadaslar nasıl davranmam gerek bılmıyorum:50: yardım edınnn....:44: muakkak vardır tartısanlarınız sorunu nasıl cozuyonuz

Çok üzerine düşme...kaçan kovalanır rolleri değiş sen onun gibi davranmaya başla bak bakalım o zmn nasıl değişio.

tavrınızı hiçbirzaman nispet yaparcasına göstermeyin.Yani sen bana böyle yaptın bende sana böyle yaparım gıbı degılde..Kesin bi dille uyarın..Aranızda oluşan alışkanlıklara istinaden her zaman aynı dozda ilgi alaka beklemenız bi erkekten çok fazla şey istiyosunuz..Kavgayı uzatmakyerıne sakin ana kozlarınızı paylaşmayı yeğlemeyi deneyin..Sakin bir ses tonuyla konuşmanın sonu daha güzel bir hal alır bana göre..unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.. Bide özlemek konusunda duygularını net ifade etmeyi çoğu erkek güçsüzlük olarak görebiliyor.Kendinize zulmetmeyi bırakın..Her seferinde sen şöylesin böylesin hesabı yapmayın..tadını çıkarın birazda..

Back
X