Benmiyim gene suçlu?!

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
bugün öyle gezmeye ve bir kaç kıyafet bakamya gidiceksin avmye erkek arkadasımla dünde kaçta gidelim falan dedim “sevgilim istediğin zaman rahat rahat takıl erkenden gitmeye gerek yok “ falan dedi bende iki gibi gideriz o zaman dedim.

Neyse saat 12 de bana hadi çıkalım diyor bende 2 ye göre kendimi hazırlamıştım sacımı falan yapıcaktım ki zor yapılıyor daha giyinmemiştim bile makyaj o bu şu sıfır. Dedim 1 de çıkalım ne işin var ki dedi giyincem falan dedm giyin çıkalım işte dedi neyse acele acele haraket ettm bende. İçime sinmedi halim yani nehse yolda giderken bir konu arasında acele ettirdin dedm güldüm. İşte başladı söylenmeyi işin mi vardı oturuyorum dedin vs. Neyse bir şey demedim.

Akşam maç var ve bu yüzden böyle yapıyor adım gibi eminim dün unuttu maç
Olduğunu aklınada gelince erknden buluşmak istedi ki eve erken dönelim diye. Zehir oldu bana yani. Sonunda da gergin bitti haliyle gün..

Büyütlcek bir şey yok farkındayım ama bu sefer oda surat astı. Bende iyicene gerildim.

bugün öyle gezmeye ve bir kaç kıyafet bakamya gidiceksin avmye erkek arkadasımla dünde kaçta gidelim falan dedim “sevgilim istediğin zaman rahat rahat takıl erkenden gitmeye gerek yok “ falan dedi bende iki gibi gideriz o zaman dedim.

Neyse saat 12 de bana hadi çıkalım diyor bende 2 ye göre kendimi hazırlamıştım sacımı falan yapıcaktım ki zor yapılıyor daha giyinmemiştim bile makyaj o bu şu sıfır. Dedim 1 de çıkalım ne işin var ki dedi giyincem falan dedm giyin çıkalım işte dedi neyse acele acele haraket ettm bende. İçime sinmedi halim yani nehse yolda giderken bir konu arasında acele ettirdin dedm güldüm. İşte başladı söylenmeyi işin mi vardı oturuyorum dedin vs. Neyse bir şey demedim.

Akşam maç var ve bu yüzden böyle yapıyor adım gibi eminim dün unuttu maç
Olduğunu aklınada gelince erknden buluşmak istedi ki eve erken dönelim diye. Zehir oldu bana yani. Sonunda da gergin bitti haliyle gün..

Büyütlcek bir şey yok farkındayım ama bu sefer oda surat astı. Bende iyicene gerildim.

Büyütülecek bir şey yok...

Neden erkek arkadaşınla alışveriş yapıyorsun ki kendin git bir dahaki sefere bence.

Muhtemelen maci kazanirlarsa mactan hemen sonra mutluluktan seninle hicbir sorunu kalmamis olur. Cokta seaappma yani. Hayatta ne dertlerimiz var bir bilsen buna mi takiyorum der bir de ona uzulursun.

Ayni evde yasiyosunuz sanirim.yoksa insan niye sevgilisiyle illaki gidicem der ki.tek basiniza gitseydiniz

Acele ettirdin kısmını geçiştirme bir tavırla söylediğinizi pek sanmıyorum. Sizde uzatmışsınız sevgilinizde. Ne var ki bunda böyle büyütüp günü zehir etme kıvamına getirecek? 2 saat nasıl bir hazırlanmakmış öyle, oda şaşırmış :)

Buyutecek bir konu degil ama size bir soz vermis sonucta. Boyle mcmis, diziymis sacma sapan seyler yuzunden gerginlik yaratan, acele ettirene bende sinir olurdum. Tekrar izlenmeyecek seyler degil sonuçta. Birseye hastalik gibi bagli tiplerden nefret ederim.
Ayni seye hastaysak bu gecersiz oluyor tabi. :D Esimle öyleyiz.

Böyle ufak tefek şeyleri dert ederseniz çabuk yaslanirsiniz. Bence çok bi sorun yok ortada. Ne o haksız ne sen canım. Benim eşim de hadi hazırlan artık dedikten 10 dakika sonra hazır misin hadi diye seslenir icerden. Bu öyle dert değil ayrıca ne olacak giyin yüzüne iki bisey sur saçı topla çık. Maça yetismek için yapıyorsa da yapsın ne olacak sanki başka bi kızla randevusuna mı yetişecek? Ne kendini uz ne erkek arkadaşını ya böyle bisey için. En büyük derdin de bu olsun inşallah :KK53:

acele ettiren erkekten nefret ederim ama daha bir kere de bekletmemişimdir herşey karşılıklı

eşimde maç delisi ama akşam maçı varsa aşkımmhhh alışverişe gidelimmiii demem yani zaten adamın keyfi o benim de alışveriş
unutmuş olsa bile acele ettirme derim 2 dedin 2de çıkıcaz yada sen gelme ...
yada gelir erken gider
ben istediğim saate kadar alışverişimi yaparım o da gider maçını izler

suçlu falan aramayın çocuk çocuk herkesin kendi keyfi var zaten böyle giderse birbirinizden soğursunuz yapmayın etmeyin :)

Çok saçma şeye takılıyorsunuz. Olur böyle şeyler. Hem çoğu erkek alışverişe çıkmayı sevmez :) Maça gitmek için yer yapmış. Her zaman olan bir şey değilse hoş görün geçin.

Saatlerce hazırlanan kızlara çok özeniyorum :D Ben 5 dk da giyinip çıkıyorum yeterki eşim hadi gidiyoz desin :D

Back
X