Bennn

gazino14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
10
25
3
42
bayanlar bir sorum olacak afınıza sığınarak. Benim popom dümdüz hiç çıkıntı yok ve pantalonda çok fena duruyor. Bir iç çamaşırından bahsettiler içinde silikon bir top varmış ve kilot gibi giyiyormuşuz ve gayet şık duruyormuş. Varmı bu konuda bilgisi olan veya başka bir altarnatifi olan :P :D

bayanlar bir sorum olacak afınıza sığınarak. Benim popom dümdüz hiç çıkıntı yok ve pantalonda çok fena duruyor. Bir iç çamaşırından bahsettiler içinde silikon bir top varmış ve kilot gibi giyiyormuşuz ve gayet şık duruyormuş. Varmı bu konuda bilgisi olan veya başka bir altarnatifi olan :p :KK70:

o ic camasirlarinin yapay oldugunu dusunuyorum squat yapmalisin bence hem kalici bir cozum uretmis olursun etkisini kisa bir surede gosteriyor

Evet yıllar önce bende almıştım zayıfken o camasırdan ve gayet memnundum bence kullan dene cnm cidden güzel duruyor :)

O çamaşırlar doğal durmuyor yaa. Squat yapınca baya biçimleniyor.

bayanlar bir sorum olacak afınıza sığınarak. Benim popom dümdüz hiç çıkıntı yok ve pantalonda çok fena duruyor. Bir iç çamaşırından bahsettiler içinde silikon bir top varmış ve kilot gibi giyiyormuşuz ve gayet şık duruyormuş. Varmı bu konuda bilgisi olan veya başka bir altarnatifi olan :p :KK70:
He ajda pekkan da kullanmis o dondan hani mutfakta yemek pisirirkene cekindigi resim.silikon don

Back
X