• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler benzamycin..sivilceler için müthiş!!ilaçç

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
kızlar burda binlerce konu ve yorumlar var sivilce üzerine..
inanın çok üzülüyorum ergenlikte falan olan arkadaşlara çünkü özgüvenlerini kaybettiklerini görüyorum.
yaşım 21.bu yaşıma kadar sivilceyle bi derdim olmadı.fakat bu son 2 aydır yanaklarımda minik minik bissürü yara tarzınca çıktılar ve iz bırakıyorlardı ilkkez böyle oldum şaşırdım....ilaç kullandım yan etki tarzında birşey yapmıştı.doktora gittim bana benzamycin !!! diye bi krem verdi ...kremin fiyatı 38 tl ama cildiye yazınca devlet karşılıyor.ben 38 tlye aldım yazdırmadan.
3 .haftamdayım ve inanın bir tane bile o yaralardan veya her neyse sivilcelerden eser yok cildimi soymayada başladı lekeleride böylelikle gidiyor...
haftada 2 gün hafif bi nemlendirici sürüyorum çok kurumasın diye.
ama inanın sadece 3.haftamdayım çok şaşkınım annemde bende nasıl hemen geçer diye.
belki yardımım dokunur diye yazmak istedim..
sorularınız varsa cevaplayabilirim.

kızlar burda binlerce konu ve yorumlar var sivilce üzerine..
inanın çok üzülüyorum ergenlikte falan olan arkadaşlara çünkü özgüvenlerini kaybettiklerini görüyorum.
yaşım 21.bu yaşıma kadar sivilceyle bi derdim olmadı.fakat bu son 2 aydır yanaklarımda minik minik bissürü yara tarzınca çıktılar ve iz bırakıyorlardı ilkkez böyle oldum şaşırdım....ilaç kullandım yan etki tarzında birşey yapmıştı.doktora gittim bana benzamycin !!! diye bi krem verdi ...kremin fiyatı 38 tl ama cildiye yazınca devlet karşılıyor.ben 38 tlye aldım yazdırmadan.
3 .haftamdayım ve inanın bir tane bile o yaralardan veya her neyse sivilcelerden eser yok cildimi soymayada başladı lekeleride böylelikle gidiyor...
haftada 2 gün hafif bi nemlendirici sürüyorum çok kurumasın diye.
ama inanın sadece 3.haftamdayım çok şaşkınım annemde bende nasıl hemen geçer diye.
belki yardımım dokunur diye yazmak istedim..
sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Sadece aksam mi surup yaticaz?

Evet gizel bir ilac ben yaklasik on bes yil once ...ama yastik kiliflarini çürütüyor...onleminizi alinda yatin...

Back
X