Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme de olabilirMerhaba hanımlar.benim adetim iki gün gecikti bir gün önceside dahil üç defa gebelik testi yaptım üçüde silik çıktı.ertesi gün çok yoğun olmayan iki gün süren kanama yaşadım.acaba kimyasal gebelikmiydi?teşekkürler yorumlarınız için![]()
testim fotoğrafı var mı canım varsa atsanaMerhaba hanımlar.benim adetim iki gün gecikti bir gün önceside dahil üç defa gebelik testi yaptım üçüde silik çıktı.ertesi gün çok yoğun olmayan iki gün süren kanama yaşadım.acaba kimyasal gebelikmiydi?teşekkürler yorumlarınız için![]()
War evet attımtestim fotoğrafı var mı canım varsa atsana
Önce idrar yapımca baya koyu kahve şekil akıntı oldu sonra biraz kırmızı oldu şuan bişey yokakıntı yogunmuydu? adet gibiyse kimyasal olabilir
Çok yoğun bi kanamam yok iki günden az oldu bitti şuanYerleşme de olabilir
Kan verin bence
Kimyasal olsa regl olurdunuz yoğun
Evde sabah ilk idrarla bi gebelik testi daha yapın benceÇok yoğun bi kanamam yok iki günden az oldu bitti şuan
Aynen canımEvde sabah ilk idrarla bi gebelik testi daha yapın bence
Duruma göre kan verirsiniz
Fotolarda fazla gözükmüyo ama yakından çizgi var üçündede
Hepsinde çizgi var, testin markası nedir?
Laboquick markasıHepsinde çizgi var, testin markası nedir?
Benimde ilk böyle silik belirgin çıkarttı sonra silinmeye başladı gün günLaboquick markası
Kuruma çizgisi bu
Pembemsi silik olması lazım pozitif diyebilmek için
Daha önce yaptıklarımda hiç olmamıştı bide ilk üç dakka da çıktı çizgiKuruma çizgisi bu
Pembemsi silik olması lazım pozitif diyebilmek için
Evet sebep neyse artıkBenimde ilk böyle silik belirgin çıkarttı sonra silinmeye başladı gün günniye böyle yaptı en güzel test diyorlar bide