Esim askere gidecek bedelli.kv gelir burda kalirsin dedi.yok rahat edemem dedim .niye dedi ayaklari uzatip oturamam filan dedim.nolacak otur diyor .e rahat edemem iste allahalllaah ustelemenin manasi var mi vicik vicik olmak zorunda miyim illa.(demedim tabi oyle.)aksamlari yemekte bulusurz ozamn diyor ,yab ben belki istemiyorum seninle olmak surekli vakit gecirmek , bir sey icin bukadr yonlendirme ne ya ,ben napacagimi bilirim nezamn gelecegi gelmeyecegimi sanane sana mi soracam (bunlarida diyemedim maalesef) yengede diyor ki rahat edemem deyince iyi sen salonda oturursun valla cok komikmis yaa cok guldum espiri olsa gerek buda . Kp yatan hasta onu yatirip kaldirmaya akraba cocuklari gelecek ,ufaklar daha yalniz birakmamaya gelecekler daha cok heralde bide burda degerlendiecekler tatillerini.yani tamam hastan var ihtiyacin var adama da, lakin cok dedim yanina biri bulunsun diye yardimci,kendi kizi sehir disinda calisirken yaninda yokken ben napivereyim,kendi kizi olmasa hadi neyse .izin alsin o kalsin ben napayim.neymiste tek evde mi kalacakmisim ,kalirim tekte kalirim kendi annemde kalirim ablamda kalirim buna karar verecek benim.normalde evden giderken vedalasirken el sallasiriz bu sefer kapiyida erkenden carpti.kimse bukadr itici gelmemisti bu zamana kadr.sevmeyince sevilmiyor napivereyim itici geliyor laflariyla davranislariyla bir anne potansiyelinde degil bana gore.cunku kendi annem boyle degil .bu kadin bencil kendini dusunenin teki.