benzer şeyler yaşayan var mı?

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
Annem...bir haftadır bizimleydi.15 aylık kızım var hep evdeydik soğuktan.bir kaç gün önce hiç birşey konuşmuyoruz dedi.işte sorunda bu.arada bir duvar var onu çok seviyorum ama küçükken yaşadığım kuramadigimız bir bağ var.çok genç anne oldu çok büyük sıkıntılar yaşadı eskiden o farklıydı şimdi hep yakın olalım istiyor ama ben yapamıyorum.bu durumda ne yapmam lazım?böyle bir sıkıntı yaşayaniniz var mı?

Annem...bir haftadır bizimleydi.15 aylık kızım var hep evdeydik soğuktan.bir kaç gün önce hiç birşey konuşmuyoruz dedi.işte sorunda bu.arada bir duvar var onu çok seviyorum ama küçükken yaşadığım kuramadigimız bir bağ var.çok genç anne oldu çok büyük sıkıntılar yaşadı eskiden o farklıydı şimdi hep yakın olalım istiyor ama ben yapamıyorum.bu durumda ne yapmam lazım?böyle bir sıkıntı yaşayaniniz var mı?
Ananem annemi 13 yasinda dogurmus kendisi cocukmus daha. bakamamis bakmak istememis dedemin memllekrtine gondermisler 4. yasindayken ... annemle annesinin arasi da sizinki gibi ama ne olursa olsun sizin ayaginiza tas bassa annenizin cani yanar. kimsenin degil ama annenin hatalari unutulmali bence

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı akşamlar. Ben 17 ağustos da düşük ile 2 defa kürtaj oldum tekrar hamile kalamadm. Adetim düzenli sayılır bugün bhcg kan testi yaptm fakat negatif çıktı adetimin üzerinden daha çok geçmedi acaba o yüzden mi çıkmadı bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen ;(

Anne oldun şimdi daha iyi hissetmen lazım o duyguyu.Ne olursa olsun, hangi duvar anne ile kızın arasında durabilir ki.Yık o duvarı ve hayattayken sarıl ona, yarın o duvarın ardında olacak olan seni gör..

Ananem annemi 13 yasinda dogurmus kendisi cocukmus daha. bakamamis bakmak istememis dedemin memllekrtine gondermisler 4. yasindayken ... annemle annesinin arasi da sizinki gibi ama ne olursa olsun sizin ayaginiza tas bassa annenizin cani yanar. kimsenin degil ama annenin hatalari unutulmali bence

Cok garip. Annenizle birlikte buyuduyseniz, nasil oldu da bu kadar uzak oldunuz? Bilemiyorum yasamadigim icin saglikli bir yorum yapamiyorum. Garipsedim sadece.

Burda onun hataları değil annem çok değerli bir kadın mesele benim o yakınlığı oluşturamamam

Çok haklısınız ama işte çok zorlanıyorum iyi bir evladım nerdeyse hiç kırmadim ikisini de.babamla sevmeden evlenmiş bunu hep bildik herseylerini tabi en çok ta ben.biz her zaman evde kalırdik kardeşlerimle hiç bir yere götürmezlerdi.komşuluk ilişkileri çok iyiydi annemin.bizi çok sevdi ama belki de bütün bunlar o zaman sarılmamasi öpmeme si bunları tetikledi

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı akşamlar. Ben 17 ağustos da düşük ile 2 defa kürtaj oldum tekrar hamile kalamadm. Adetim düzenli sayılır bugün bhcg kan testi yaptm fakat negatif çıktı adetimin üzerinden daha çok geçmedi acaba o yüzden mi çıkmadı bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen ;(
Ayri konu acmak cok mu zor?:KK14:

Ama nolursa olsun anneniz sizin.Size bir kötülüğü olmamıs isteyerek olmaz da zaten.Böyle bir duvar olmasına aranızda hic gerek yok.Hem nolursa olsun gecmiste kalmıstır suana bakın siz.Hem sizde bir annesiniz anlayın onu

Çok haklısınız öyle büyük sıkıntılar yaşadı ki ama işte bir çıkış yolu bulsam yapamıyorum

Çok haklısınız öyle büyük sıkıntılar yaşadı ki ama işte bir çıkış yolu bulsam yapamıyorum
Sıkıntılar yasamıs evet sizinde onun yanında olmanız gerekiyor zaten bu kötü bir sey değil ki neden aranızda mesafe var ben hala anlamadım daha cok yanında olmanız gerekirken

Çok haklısınız ama işte çok zorlanıyorum iyi bir evladım nerdeyse hiç kırmadim ikisini de.babamla sevmeden evlenmiş bunu hep bildik herseylerini tabi en çok ta ben.biz her zaman evde kalırdik kardeşlerimle hiç bir yere götürmezlerdi.komşuluk ilişkileri çok iyiydi annemin.bizi çok sevdi ama belki de bütün bunlar o zaman sarılmamasi öpmeme si bunları tetikledi

Benim annem küçükken çok bastirilmis bu yüzden o hissettiğinz duvar bizde de var.. Gülme öpme kahkaha atma gitme gezme sarilma vs böyle ogretilmisler.. Annem eğlencelidir ama disaridan çok katı gözükür çünkü yillardir ona bu öğretilmiş..

Belki sizin annenizde boyledir. Ya da o kadar mutsuzluk yasamis ki katilasmistir..

Ben büyüdükçe annemi değiştirdim. Siz de degistirebilirsiniz...
Sarilirim , üstünde tepinirim , hatta yemek yaparken pijamasini bile çekerim:).. Butuun gençliğinde yapamadigi her şeyi benimle yapmasini sagliyorum.. Gittiğim kafelere götürüyorum , her yeni çikan şeyi ona anlatıyorum moda teknoloji vs... o zamani yasayamamış ama bu zamani yasasin istiyorum..

Hala "ne gerek var" der her şeye hem de.. Ama değiştiğini görüyorum... Siz de yapın bir şeyler.. Her şey mükemmel olmaz belki ama daha güzel olabilir..

Sıkıntılar yasamıs evet sizinde onun yanında olmanız gerekiyor zaten bu kötü bir sey değil ki neden aranızda mesafe var ben hala anlamadım daha cok yanında olmanız gerekirken
Yanındayim her zaman elimden geldiği kadar benim bahsettigim uzaklık opme sarılma tarzı galiba

Benim annem küçükken çok bastirilmis bu yüzden o hissettiğinz duvar bizde de var.. Gülme öpme kahkaha atma gitme gezme sarilma vs böyle ogretilmisler.. Annem eğlencelidir ama disaridan çok katı gözükür çünkü yillardir ona bu öğretilmiş..

Belki sizin annenizde boyledir. Ya da o kadar mutsuzluk yasamis ki katilasmistir..

Ben büyüdükçe annemi değiştirdim. Siz de degistirebilirsiniz...
Sarilirim , üstünde tepinirim , hatta yemek yaparken pijamasini bile çekerim:).. Butuun gençliğinde yapamadigi her şeyi benimle yapmasini sagliyorum.. Gittiğim kafelere götürüyorum , her yeni çikan şeyi ona anlatıyorum moda teknoloji vs... o zamani yasayamamış ama bu zamani yasasin istiyorum..

Hala "ne gerek var" der her şeye hem de.. Ama değiştiğini görüyorum... Siz de yapın bir şeyler.. Her şey mükemmel olmaz belki ama daha güzel olabilir..
Çocukken belki de çok bekledim bunları şimdi yapıyor bizde tam tersi o istiyor ben yapamıyorum yapim da da var bu durum aile ye karşı

Bende sizin gibiyim annem bizi sarılıp öpmezdi doğru düzgün ve çok döverdi her nekadar kabul etmese de... Şimdi çok büyük fedakarlıklar yapıyor ama aklım hep eskide beni dövüşü erkek Kardeşimi daha farklı tutması ve sürekli tehtid edişi
Sürekli dua ediyorum Allah içimdeki kini alsın diye ama en Ufacık bişeyde alevleniyor
Kinci birisi değilim insanlara hep gereksiz şanslar veririm küs kalmaktan falan asla hoşlanmam ama şimdi de ben annem için kırıcıyım malesef.
Rabbim yardım etsin içimize bol merhamet versin

maalesef bizden önceki kuşak genelde böyle sanırsam evlatlarıyla genelde mesafe, sevmeye unatmışlar, gülmeye fırsat olmamış, işten güçten bizimle oyun oynayamadılar.
şimdi ise tabular her iki tarafda istiyorsa yıkılabiliyor tek taraflı olmuyor ben bunu anladım.
Evlat olarak önce yapmanız gereken sadece şunu dşünün ya bidaha annemi göremezsem? hep bunu düşünerek o anınızı iyi değerlendirin, kime ne olacağı belli olmaz büyük yada küçük acı kimin kapısını çalar belli değil , ama madem mesafelisiniz bu düşünce size yardımcı olabilir ve kaliteli iletişim kurabilirsiniz

Malesef bende ayni durumdayim evlendim uc cocugum oldu annemi cok ozluyorum cok seviyorum gurbetteyim cok ariyorum ama beraber oldugumiz donemlerde aramizda bir duvar var onu yikamiyorum.cok iyi bir annedir cok fedakardir ama hic optugunu hic basimi oksadigini hatirlamiyorum biraz otoriter idi...hatirlamaya calisiyorum ama bir yada iki kere opmustur,kotu bir evlat degildim zaten cok kucuk yasta evlendim...babamla daha yakindim anneme nazaran sevgisini gosterirdi...ama keske her sikintimi anlatabilicegim yargilamadan yadirgamadan beni dinleyen uzuldugumde basimi oksayip gecicek kizim ben her zaman yanindayim diyebilseydi...cok isterdim inan

X