Benzerini yaşayan oldu muydu?

Bershkadan canta almistim ve watsonstan cikarkrn öttüm yani sadece canta ötüyordu icindede parfum"baya kullanilmiş" ve rimel cuzdanim vs 2-3 parca birsey vardi oraya ait olmayan boş cantayı gecirdik ötüyordu meger cantanın icindeki sey canlanmış oyüzdenmiş basima geldi ama kimse hırsız muamelesi yapmadı gayet kibarlardı ve işlerini yapiyorlardı.. sorun cikartmadım bende ama sizin yerinizde olsam o tavırlara sinirlenirdim ve edebildigim yere sikayet ederdim
Tabiki ötünce kontrol etmek durumundalar ama tavırlarına dikkat etmeliydiler madem yanlislik cok oluyor bunuda goz onunde tutacaklar ozaman tavir keserken

Barkodlu niye tasiyorsun ki bir de adamlara gerizekali diyorsun :) bahsettiğin herhalde barkod da degil RFID kanimca. Icinde anten var frekansla calisiyor ayni mağaza olmasina da gerek yok baska magazalarda da otebilir. Normal hayatta ben de pek düzgün konusmam da simdi sen oyle langur lungur konuşunca bir acaba dedim acikcasi.

Çantaların alarmları yeniden aktif oluyormuş benim de bu şekilde başıma geldi. Ama kimse hırsız muamelesi yapmadı hatta aksine yardımcı oldular. Nereden aldığımı sorudular, daha sonra alarmların dönem dönem aktif olabildiğini, istersem de öldürebileceklerini söylediler durum halloldu. Oradakiler pek işlerini bilmiyormuş herhalde. Çantayı aramadan kamera kayıtlarına bakmaları gerekirdi kanımca. Düpedüz terbiyesizlik.

Benimde basima geldi ...
Bir elbise aldim H&M'den, disari cikmak istedigimde öttü... bi isci geldi beni bi odaya cekti...
Kasadaki kiz mignatizi cikarmaya unutmus!
Ortaligi tarmor ettim. Beni milletin icinde kendi hataniz yüzünden böyle rezil edip, sorgulayip gururumla oynayamassiniz dedim.... sikayetci olucam dedim... genel müdürü cagittirdim :D

keşke polis çağırın deyip kamera kayıtlarını inceletip şikayetçi olsaydınız sizi böyle rencide etmeye hakkı yok heleki "bu neden full" demekte nedemek resmen sizi suçlamış.. benim de kipada başıma gelmişti kapıdan geçerken öttüm güvenlik gelip çantamı bırakıp tekrar geçirtti ve çanta değil ben ötüyordum hiç üstümü aramadılar sadece bazı marka ürünlerde etiketler bu tarz mağazalarda ötebiliyor dedi o beyaz etiketleri kesin deyip uyarıp göndermişti

Büyük kızımda sebamedin pişik kremini kullanıyordum. Onun üzerindeki barkod da her yerde öterdi. Onları ilk aldığında okuyucu iyice etkisiz hale getirmezse her yerde ötüyor üstelik özdilekten almana gerek yok her cihazda ötme şansları var. Bir keresinde carrefourdan çıkarken ayni sizin başınıza gelen olmuştu. Güvenlik baktı dedim sebameddir direk onu çıkardım verdim üzerindeki barkodu çıkarıp geri vermişlerdi hemen.Birde C&A dan aldığım bir polar hırkam vardı her yerde öterdi bi mağazada fark edince görevli kız çok yardımcı olmuştu. Ama etiket bir türlü okuyucuda etkisiz hale gelmiyordu en son kesmekte buldum çareyi.

Geçmiş olsun,
Öncelikli olarak çantanızı açıp birilerine hırsız olmadığınız kanıtlamak zorunda değilsiniz. Kesinlikle market avm vs. güvenliği sizin çantanızı açtıramaz (teklif edebilir ama açmak zorunda değilsiniz) açarak zaten hata yapmışsınız. Polis çağırılmasını isteyebilirdiniz, hatta siz çağırabilirdiniz.
Diğer bir konu ise, evet aldığınız ürünlerin barkodunu sökseniz iyi olur ama sökmek zorunda da değilsiniz. Bu ürünlerin sistemden düşülerek barkodlarını etkisiz hale getirme zorunluluğu satıcıdadır.

Keşke şikayetçi olsaydınız da başkalarına aynı şeyi yapamasalardı.

ben size daha komiğini anlatayım,diyelim güneş mağazası var,ben ordan pantolon ve çorap aldım,neyse eve gedlim pantolonu değişcem,geri poşete koydum,sonra onları diğer şubeye gittim,yolda giderken aaa çoraplarıda çıkarmadım,şimdi görürseler yanlış analrlar falna dıye içimden geçti,neyse fişim varya dedim,girdim,pantolon değiştim,aa fiş yok neyse tanıyorlar,sorun etmedıler,kızlar çıkarken bır otmeler geri geldım,güldük falan,aaaaaa çorapın alrmı mıktanısı duruyor,ayyy ne utandım ne utandım,neyse benı tanıdıkları için bişey olmadı,

keske senı ugrastırdıkları kadar sende onları bır bır sıkayet etseydın ugrastırsaydın
gecmıs olsun
basıma gelmedı ama etrafımda duymustum

Yavrum keşke hiç çantanı falan aratmayıp, "kamera kayıtlarını izleyin" deyip sakince oturup bekleseydin. Rezillik çekmezdin en azından.

Ayyy çok kötü bir durum hiç başıma gelmedi ama bundan sonra çok dikkat edeceğimden eminim çok utanç verici bir durum hırsız muamelesi yapılması ben olsam ne yapardım hiç bilmiyorum şaşkınlıktan bende kitleniyorum öyle durumlarda

Benimde basıma aynisi gelmisti d&r da cok onceden aldığim kitap çantamdaydı o gunde hicbirsey almadan tam cikiyorken ottum insan çok mahcup oluyor cantama baktilar kitabi tekrar okuttular sonrada tamam gidebilirsiniz dediler sanki hirsizmis gibi didik didik aranmak çok sinir bozucu olsa gerek gecmis olsun sizede

Back
X