Benzerlik Mevzusu

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim. Hareket ve davranıslarım gitgide sevgilime benziyor ve ben bunu neredeyse her birlikteliğimde yaşıyorum. Yavaş yavaş karşımdaki insana benziyorum. Bunu bilerek ya da isteyerek yaptıgım bir şey değil oluveriyor ve beni fark ettiğimde rahatsız eden bir konu. Bu normal bir durum mu? Etrafımdakiler bunu taviz olarak adlandırıyor(?!) Ancak ilişkilerimde aşırı baskıcı olmasam da genelde baskın istediğini yaptıran ben olurum. Bu benzeme mevzusu gerçekten abes ya da yanlış bir şey mi? Aklım karıstı..

Bukelemun yani:) olsun seni ragatsiz etmiyosa kime ne
Açıkcası bu olurken fark etmiyorum. Mesela şu an. Ben normalde sıkır sıkır bir insandım ama erkek arkadaşım çok durgun. Ne zaman ailemin yanına döndüm o zaman fark ettim. Ben çok durgunlaşmışım ve bunu onlarda fark etti. Fark edince rahatsız oluyorum ama onun dısında haberim dahi olmuyor

Belkide değişen siz değilsinizdirde onlardır
Elbette benimde ona kattıklarım vardır. Değiştiği, bana benzediği yönleri. Oturup bunları incelemedim ancak böyle yorumlar almak bilmiyorum heves kaçırıyor. Bir garip hissediyorum sanki kişiliğim oturmamış gibi hissettiriyor bu duyumlar ve üzülüuorum

Tavizle ne alakası var? Ben de , o sırada kiminle çok görüşüyorsam onun laflarını , hareketlerini kaparım hemen normal bir şey.

Tavizle ne alakası var? Ben de , o sırada kiminle çok görüşüyorsam onun laflarını , hareketlerini kaparım hemen normal bir şey.
Bilmiyorum. Sadece şey gibi hissediyorum. Kişiliği oturmamış ve başkalarının harektl ve tavırlarını takınarak kendi kişiliğini yaratmaya çalısan biri gibi hissettiriyor bu söylemler

:KK70::KK70: ben ilk evlendiğimizde cıvıl cıvıl biriydim gezmeye bayilirdim şimdi kendi gibi haftada iki kere çıkıyoruz pineklemeye alıştırdı sagolsun :KK70::KK70:
Ahaha lakin söyle bir sorun var ki ben evli değilim ve inanın karşımdaki adam benzemek isteyeceğim biri de değil.. aksine biraz bana benzese tembel hayvan gibi yaşamayı bıraksa harika olurdu. Ancak ben ona benziyorum.. Su içmeye üsenir hale geldim

Ahaha lakin söyle bir sorun var ki ben evli değilim ve inanın karşımdaki adam benzemek isteyeceğim biri de değil.. aksine biraz bana benzese tembel hayvan gibi yaşamayı bıraksa harika olurdu. Ancak ben ona benziyorum.. Su içmeye üsenir hale geldim
Ozaman at bakiyim üzerinden ölü toprağını yarın ilk iş eski haline dön ;)

Back
X