• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzerlik Mevzusu

Yani bilmiyorum bugün konuyu kendisine de açtım kavga ettik :KK70: Bir yerde ona da hak veriyorum da kafam karışık. Bu durumdan en az hasarla nasıl kurtulurumu düşünüyorum sadece. Biraz bencilce ama maalesef durum bu
Kendini düşünmeyi sakın unutma önemli olan sensin devam edip mutlu olucaksan devam et fakat seni kalıplastirmasina izin verme

Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim. Hareket ve davranıslarım gitgide sevgilime benziyor ve ben bunu neredeyse her birlikteliğimde yaşıyorum. Yavaş yavaş karşımdaki insana benziyorum. Bunu bilerek ya da isteyerek yaptıgım bir şey değil oluveriyor ve beni fark ettiğimde rahatsız eden bir konu. Bu normal bir durum mu? Etrafımdakiler bunu taviz olarak adlandırıyor(?!) Ancak ilişkilerimde aşırı baskıcı olmasam da genelde baskın istediğini yaptıran ben olurum. Bu benzeme mevzusu gerçekten abes ya da yanlış bir şey mi? Aklım karıstı..
sevdiğiniz insanına benzemekten neden rahatsız oluyorsunuzki, sevinmelisiniz..ayrıca yıllar içinde kara-koacalarda hep birbirine benzerler.

Back
X