- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Ayrılık en doğru çozüm galiba değil mi? İstemeyerekte olsa beni bu denli kötü etkileyen bir adamla kalmam doğru değil sanırımYapiyosun farkında değilsin ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılık en doğru çozüm galiba değil mi? İstemeyerekte olsa beni bu denli kötü etkileyen bir adamla kalmam doğru değil sanırımYapiyosun farkında değilsin ki :)
Sen eğer istemiyosan seni kalıplastirmasina izin verme canımAyrılık en doğru çozüm galiba değil mi? İstemeyerekte olsa beni bu denli kötü etkileyen bir adamla kalmam doğru değil sanırım
Yani bilmiyorum bugün konuyu kendisine de açtım kavga ettikSen eğer istemiyosan seni kalıplastirmasina izin verme canım![]()
Kendini düşünmeyi sakın unutma önemli olan sensin devam edip mutlu olucaksan devam et fakat seni kalıplastirmasina izin vermeYani bilmiyorum bugün konuyu kendisine de açtım kavga ettikBir yerde ona da hak veriyorum da kafam karışık. Bu durumdan en az hasarla nasıl kurtulurumu düşünüyorum sadece. Biraz bencilce ama maalesef durum bu
Haklısın ya sonlandıracağım ya da kendimi düzeltip tüm irademi takınıp kendimi fark ederek yoluma devam edeceğim başka bir yolu yok gibi :)Kendini düşünmeyi sakın unutma önemli olan sensin devam edip mutlu olucaksan devam et fakat seni kalıplastirmasina izin verme
Tamamdır bak olduHaklısın ya sonlandıracağım ya da kendimi düzeltip tüm irademi takınıp kendimi fark ederek yoluma devam edeceğim başka bir yolu yok gibi :)
sevdiğiniz insanına benzemekten neden rahatsız oluyorsunuzki, sevinmelisiniz..ayrıca yıllar içinde kara-koacalarda hep birbirine benzerler.Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim. Hareket ve davranıslarım gitgide sevgilime benziyor ve ben bunu neredeyse her birlikteliğimde yaşıyorum. Yavaş yavaş karşımdaki insana benziyorum. Bunu bilerek ya da isteyerek yaptıgım bir şey değil oluveriyor ve beni fark ettiğimde rahatsız eden bir konu. Bu normal bir durum mu? Etrafımdakiler bunu taviz olarak adlandırıyor(?!) Ancak ilişkilerimde aşırı baskıcı olmasam da genelde baskın istediğini yaptıran ben olurum. Bu benzeme mevzusu gerçekten abes ya da yanlış bir şey mi? Aklım karıstı..