Benzin

Bazilarinin mali ve parasi kiymetli olur. Kendince akillilik yapiyor erkek kardeş. Bir iki istemesinde bizim işimiz var biz kullanacagiz falan deyin

Bazilarinin mali ve parasi kiymetli olur. Kendince akillilik yapiyor erkek kardeş. Bir iki istemesinde bizim işimiz var biz kullanacagiz falan deyin
Hep bi çözüm önerileri oluyor bebekleri de olduğu için hep bi adım öne geçiriyo kendisini ben sizi şuraya bırakırım şöyle yaparız böyle yaparız diye

Hep bi çözüm önerileri oluyor bebekleri de olduğu için hep bi adım öne geçiriyo kendisini ben sizi şuraya bırakırım şöyle yaparız böyle yaparız diye
Arabaya yakit koymayacaksiniz o zaman. O da olmazsa acik acik soyleyeceksiniz. Siz veya esiniz. Abi arada 30-40 tl lik yakit koyarsaniz iyi olur. Herhalde unutuyorsunuz hatirlatalim dedik vs gibi

Arabayı nasıl istiyorlar sizden? Telefon mu ediyorlar yoksa kapıya mı geliyorlar?

Ben de hiç sevmem açıkçası araba isteme durumunu. Araba bize lazım deyin ve vermeyin. Israr ederlerse de benzin yok içine 50 liralık atın da öyle getirin sabah bir yere gideceğim deyin mesela. Kısa da olsa 50 deyin ki anlasınlar. Laf sokmak yerine yüzünüzü kızartın yani. Benzin olmuş kaç lira ayrıca ne diye almayasınız ki. Haftada 2 ortak mal olmuş resmen.

Eşim arabasını kimseye vermez... Esimin parasını al...arabasini alma. Bence iyi de yapiyor.Esimin bir arkadaşı babası ile ortak kullanıyormus arabasını.Amca bir adama çarpıyor.Adami hastahaneye götürüyor , amca eve dönüyor...5/6 sene sonra amca eceliyle vefat ediyor.Amca rahmetli olalı kaç sene geçmişti,zamanında çarptığı adam "o dönem çalışamaz duruma düştüm ,maddi kaybim oldu" diyerek mahkemeye verdi. Arabanin sahibi olan arkadaşa kırk bin TL tazminat ödemesi kararı çıktı.Odediler. Eşinin "o para cocuklarimin riskiydi" diye aglayisini unutam.

Kızlar merhaba
Size danışmak istediğim bir konu var. Kaynımın arabası yok ve hastane ya da herhangi bir işleri olduğu zaman arabayı bizden alıyorlar. Maddi durumları şuan iyi değil diye sesimizi çıkarmadık ama bu iş iyice sarpa sarmış durumda. Bırakın gezdikleri benzini doldurmayı bunu teklif dahi etmiyorlar. Ve kendimizi aptal gibi hissetmeye başladık artık. Biz kendimize göre aylık yakıt planı yapıyoruz ve gelip o planı bozuyorlar. Eşimin abisi olduğu için o pek konuyu açamıyor ama ben artık bunu bi şekilde dokundurmak istiyorum çünkü ben aynı şeyi yapsam asla içim rahat etmez doldurup faturasını bile veririm. Ne eltimin umrunda ne kaynımın sinirden çatlıyorum düşündükçe.
Depoyu boş verin

Kızlar merhaba
Size danışmak istediğim bir konu var. Kaynımın arabası yok ve hastane ya da herhangi bir işleri olduğu zaman arabayı bizden alıyorlar. Maddi durumları şuan iyi değil diye sesimizi çıkarmadık ama bu iş iyice sarpa sarmış durumda. Bırakın gezdikleri benzini doldurmayı bunu teklif dahi etmiyorlar. Ve kendimizi aptal gibi hissetmeye başladık artık. Biz kendimize göre aylık yakıt planı yapıyoruz ve gelip o planı bozuyorlar. Eşimin abisi olduğu için o pek konuyu açamıyor ama ben artık bunu bi şekilde dokundurmak istiyorum çünkü ben aynı şeyi yapsam asla içim rahat etmez doldurup faturasını bile veririm. Ne eltimin umrunda ne kaynımın sinirden çatlıyorum düşündükçe.
Hastane ve herhangi bir işleri demişsiniz sonra da gezdikleri arabaya benzin koymuyorlar diye çatlıyorum demişsiniz. Yani kardeşten istenecek bir şey degil bu. Maddi durumları da kötü demişsiniz. Kocayı fistekleyip kardeşlerin arasını bozmayın. Bugün onlara yarın size.

Back
X