Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozelde bence daha kalıtelı ultrasonu olan bırıne gıdebılıyorsan daha ıyı olur :)) devlet hastanesıne gıdıyorum ben de cocugun kafasını zor sectım ultrason kagıdındaEki Görüntüle 3609844
13+5 haftalık ultrason
Bende bugün aynı şeyi dedim tost makinesiyle çekseler daha iyi çıkardı niye böyleler yaozelde bence daha kalıtelı ultrasonu olan bırıne gıdebılıyorsan daha ıyı olur :)) devlet hastanesıne gıdıyorum ben de cocugun kafasını zor sectım ultrason kagıdında![]()
Aynı sebepten özele gidip muayene oldum ve ikisini yan yana koyunca bariz fark vardı gerçekten bu tost makinesiyle çekilen diye espri yaptım eşime gösteripBende bugün aynı şeyi dedim tost makinesiyle çekseler daha iyi çıkardı niye böyleler ya![]()
Bana gider ayak ultrason kâğıdını da vermiyordu diğer doktor ver dedi sağ olsunlar zahmet oldu neyseki aldımAynı sebepten özele gidip muayene oldum ve ikisini yan yana koyunca bariz fark vardı gerçekten bu tost makinesiyle çekilen diye espri yaptım eşime gösterip![]()
Ozeldeki çift basmış yanlışlıkla benimkini hattaBana gider ayak ultrason kâğıdını da vermiyordu diğer doktor ver dedi sağ olsunlar zahmet oldu neyseki aldımama özele gidince ilgiler alakalar havada uçuyor ah hayat ahhh
![]()
Parayı veren düdüğü çalar her yerde geçerli olmak zorunda mıOzeldeki çift basmış yanlışlıkla benimkini hatta![]()
Valla özele gitmeyi düşünmüyorum açıkcası cinsiyet için geçen sene bi doktor beni kandırdı dalga geçti hiç gitmek istemiyorum.ozelde bence daha kalıtelı ultrasonu olan bırıne gıdebılıyorsan daha ıyı olur :)) devlet hastanesıne gıdıyorum ben de cocugun kafasını zor sectım ultrason kagıdında![]()
Ben de çok sorun yaşadım Bi kaybım oldu 8 haftalık o dönemde iyice ozellere olan güvenim gitti. Ama cihaz iyi olmayınca Bi de acil durumlarda Dr a ulaşma bakımından mecburen yine bir ayağım özelde şu anValla özele gitmeyi düşünmüyorum açıkcası cinsiyet için geçen sene bi doktor beni kandırdı dalga geçti hiç gitmek istemiyorum.
Amin bişey yok benim o yüzden düşünüyorum. Cinsiyet devlet dedi benziyorBen de çok sorun yaşadım Bi kaybım oldu 8 haftalık o dönemde iyice ozellere olan güvenim gitti. Ama cihaz iyi olmayınca Bi de acil durumlarda Dr a ulaşma bakımından mecburen yine bir ayağım özelde şu an
Benim de oyle. İkisine de paylastırıcam hafta hafta.. Devlete gittigimde oturup kalkmak 3 dk bişey acıklamıyor . Haftasına uyumlu canlı bebek dedı kalk dedi.. bu yani.. Ozelde 20 dk bebek sevdırıyo :) saglıkla alalım kucagımıza ınsallah hepimiz:)Ben de çok sorun yaşadım Bi kaybım oldu 8 haftalık o dönemde iyice ozellere olan güvenim gitti. Ama cihaz iyi olmayınca Bi de acil durumlarda Dr a ulaşma bakımından mecburen yine bir ayağım özelde şu an
Doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz peki?Benim de oyle. İkisine de paylastırıcam hafta hafta.. Devlete gittigimde oturup kalkmak 3 dk bişey acıklamıyor . Haftasına uyumlu canlı bebek dedı kalk dedi.. bu yani.. Ozelde 20 dk bebek sevdırıyo :) saglıkla alalım kucagımıza ınsallah hepimiz:)
DevletteDoğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Benim 17 ye kadar kızdıMerhaba hanımlar. 15+1 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim erkeğe benziyor dedi erkekte yanılma olur mu?
Bende yanılma olmadı erkk dedi 17 de 21 de de erkk dediMerhaba hanımlar. 15+1 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim erkeğe benziyor dedi erkekte yanılma olur mu?
Bana da %85 kız demişti 13 haftalıkken şimdi erkekMerhaba hanımlar. 15+1 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim erkeğe benziyor dedi erkekte yanılma olur mu?
Teşekkürler yorumunuz içinBana da %85 kız demişti 13 haftalıkken şimdi erkek![]()
Gözünüz aydınBana da %85 kız demişti 13 haftalıkken şimdi erkek![]()
İnşaallah bizde de yanılma olmazBende yanılma olmadı erkk dedi 17 de 21 de de erkk dedi
Demekkı olmuyormuşkızda yanılma oluyor çok