Benziyor dedi değişir mi?

elomsare

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
139
34
18
27
Merhaba hanımlar. 15+1 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim erkeğe benziyor dedi erkekte yanılma olur mu?

IMG_20250616_115339.webp

13+5 haftalık ultrason

Aynı sebepten özele gidip muayene oldum ve ikisini yan yana koyunca bariz fark vardı gerçekten bu tost makinesiyle çekilen diye espri yaptım eşime gösterip 🤣
Bana gider ayak ultrason kâğıdını da vermiyordu diğer doktor ver dedi sağ olsunlar zahmet oldu neyseki aldım 🤣🤣 ama özele gidince ilgiler alakalar havada uçuyor ah hayat ahhh🤣🤣

ozelde bence daha kalıtelı ultrasonu olan bırıne gıdebılıyorsan daha ıyı olur :)) devlet hastanesıne gıdıyorum ben de cocugun kafasını zor sectım ultrason kagıdında :D
Valla özele gitmeyi düşünmüyorum açıkcası cinsiyet için geçen sene bi doktor beni kandırdı dalga geçti hiç gitmek istemiyorum.

Valla özele gitmeyi düşünmüyorum açıkcası cinsiyet için geçen sene bi doktor beni kandırdı dalga geçti hiç gitmek istemiyorum.
Ben de çok sorun yaşadım Bi kaybım oldu 8 haftalık o dönemde iyice ozellere olan güvenim gitti. Ama cihaz iyi olmayınca Bi de acil durumlarda Dr a ulaşma bakımından mecburen yine bir ayağım özelde şu an

Ben de çok sorun yaşadım Bi kaybım oldu 8 haftalık o dönemde iyice ozellere olan güvenim gitti. Ama cihaz iyi olmayınca Bi de acil durumlarda Dr a ulaşma bakımından mecburen yine bir ayağım özelde şu an
Amin bişey yok benim o yüzden düşünüyorum. Cinsiyet devlet dedi benziyor

Benim de oyle. İkisine de paylastırıcam hafta hafta.. Devlete gittigimde oturup kalkmak 3 dk bişey acıklamıyor . Haftasına uyumlu canlı bebek dedı kalk dedi.. bu yani.. Ozelde 20 dk bebek sevdırıyo :) saglıkla alalım kucagımıza ınsallah hepimiz:)

Benim de oyle. İkisine de paylastırıcam hafta hafta.. Devlete gittigimde oturup kalkmak 3 dk bişey acıklamıyor . Haftasına uyumlu canlı bebek dedı kalk dedi.. bu yani.. Ozelde 20 dk bebek sevdırıyo :) saglıkla alalım kucagımıza ınsallah hepimiz:)
Doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Merhaba hanımlar. 15+1 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim erkeğe benziyor dedi erkekte yanılma olur mu?
Benim 17 ye kadar kızdı
15.haftada bi çıkıntı görür gibi oldu erkek de olabilir ama bence kız dedi
17 de kesinleşti erkek olduğu
Yani demem o ki erkekse belli olmuştur artık

Back
X