Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayrıca benim şuanda devam eden bi tedavim var ve maşaallah maşaallah maşaallah tüğlenmelerim başladı acaba bunu nasıl hızlandırabilirim o tüğlerin nasıl hızlanıp siyahlaşmasını sağlayabilirim acaba ...???
ayrıca benim şuanda devam eden bi tedavim var ve maşaallah maşaallah maşaallah tüğlenmelerim başladı acaba bunu nasıl hızlandırabilirim o tüğlerin nasıl hızlanıp siyahlaşmasını sağlayabilirim acaba ...???
Mahmadmad ben kullandım canım . Direk saç derisine sürdüm... İnanılmaz bir yanma oldu çok bekleyeöedim... Bence zeytin yağ içinde kullanmak daha mantıklı...
arkadaşlar saçlarım baya seyrelmişti yaklaşık 1.5 aydır her hafta 1 kere olmak suretiyle şunları yaptım .
Yaklaşık 4 diş sarımsağı ince bir tülbentin içine koyarak dövdüm ve bunu yaklaşık yarım çay bardağı sızma zeytinyağının içine koydum. bunları geceden yaptım ki sarımsağın suyu iyice zeytinyağına geçsin diye. sabah olduğunda zeytinyağını içinde tülbentle biraz ılıttım. Sonra tülbenti sıkın ki içindeki sarımsağın özü geçsin. daha sonra tülbenti zeytinyağına batırarak saç diplerinize sürün . kabınızda biraz zeytinyağı kalınca bepanten bemiks ve evigen ampülleri zeytinyağının üzerine kırın bir de yumurta sarısı ekleyin . bunuda saçınıza sürerek streçfilmle sarın. ben en az iki saat beklettim. bekletebildiğiniz kadar bekletin. sarımsağın kokusundan rahatsız oluyorsanız menekşe yağı damlatabilirsiniz karışımınıza.
Ben çok memnun kaldım bir sürü yeni saçım çıktı. Bakımıma devam ediyorum. faydalı olabilmek dileğiyle..
o yüzden daha klinik daha tedavi edici ürünler kullanmalıyız bence.eczaneden alabileceğeniz bir çok ürün var mesela zigavus kür şampuan genetik saç dökülmelerinde bile etkili.