Bera hcg 6. Gün 24

gmzkrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
76
56
3
34
Kızlar 6. Gün Bera hcg 24. 6. Günlerde böyle bi oran olup sonrasında yükselen arkadaşlarım var mı

Yaa öyle mi diyorsunuz telaş yapmamayım değil mi ? Sonra nasıl artış gösterdi sizin
Keşke erken vermeseydin test sonrası daha zor geciyor sürekli artıcak mı nasıl artıcak diye beklemek daha zor ben tam net hatırlamıyorum ama ortalama şöyleydi 48 saat arayla 40-100-400 gibiydi en son 400 lü değeri görünce 12. Gnümde bi daha kan vermedim 3-4 gün sonrada alttan muayenede kese görmüştüm

Anladım. Keşke doğru söylüyorsun pişman oldum zaten böylesi daha yorucu. Ama dün idrar testim çok silikti. Testim de dün 24tü. Bugün kan vermedim ama idrar testi yine yaptım çizgi bayağı koyulaştı bir tek o biraz içimi rahatlattı gibi. Demek ki biraz artmış değil mi

Benim erken gebelik testim cok silikti ve ben lekelenme falan yasadım kan vermenin üstüne asırı zordu beklemek .. doktoruna söyledinmi peki

Benim erken gebelik testim cok silikti ve ben lekelenme falan yasadım kan vermenin üstüne asırı zordu beklemek .. doktoruna söyledinmi peki
Yok hiç söylemedim kızar diye o cuma günü istedi direkt cuma günü vericem testi. Benim hiç lekelenmem olmadı daha. İnşallah olmaz hiç. Sen doğurdun yavrunu değil mi hayırlısıyla

Yok hiç söylemedim kızar diye o cuma günü istedi direkt cuma günü vericem testi. Benim hiç lekelenmem olmadı daha. İnşallah olmaz hiç. Sen doğurdun yavrunu değil mi hayırlısıyla
Yokkk ne doğurmasıı daha minnak 16 haftalık

oy maşallahh subhanallah onaa En hayırlı şekilde kucağına alırsın inşallah sağlıkla. Allah yolumuzu açık etsin. İçimi rahatlattın vallahi Allah razı olsun
Aminn hepimiz için hiç endişe etme hatta şöyle diyim ben 49 la öğrendim diğer gün akşamı bende pemle lekeler basladı hemen hastaneye gittim cok kötü bi doktor vardı bana baya kötü konustu neyse beta verdik 72 cıktı yani 24 saatte bile artmıs seninkinide öyle düşün gün gün artıcak

İnşallah artar. Bazen okuyorum artmıyor öylece kalıyor korkun o. Ama artmasa idrar testim de koyulaşmazdı diye düşünüyorum. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah bana da

İnşallah artar. Bazen okuyorum artmıyor öylece kalıyor korkun o. Ama artmasa idrar testim de koyulaşmazdı diye düşünüyorum. Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah bana da
Yok bence seninki artıcak inşAllah

Benim 6.gün az önce test vwrdim 16.2 çıktı bilemedim iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…