- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
Maşllah çok güzel ilerlemiş bende yarın tekrarlicam inşallah artış olmuştur çok sabırsızımevet 108 idi 48 saat sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşllah çok güzel ilerlemiş bende yarın tekrarlicam inşallah artış olmuştur çok sabırsızımevet 108 idi 48 saat sonra
Merhaba kan verdiniz mi tekrar?Ay maşallah ne güzel. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizeBenim testim yarın öğlen. Lütfen bana şana dileyin
Merhaba 6. Gün 24 idi 9. Gün 73 oldu. İyi bi ilerleme mi sizceMerhaba kan verdiniz mi tekrar?
Merhaba benim 6. Gün 24 idi ya 9. Gün 73 oldu sizce iyi bir ilerleme mi sizin de bu şekilde miydibenim 3.gün embriyosu idi doğum yaptım 2 ay önce :)
Bence gayet güzelMerhaba 6. Gün 24 idi 9. Gün 73 oldu. İyi bi ilerleme mi sizce
Pazartesi günü tekrar bakılacak inşallah hayırlısı olsunBence gayet güzelhayırlı olsun
Benim bir kızım var iki yaşında şimdi ikinci için uğraşıyoruzPazartesi günü tekrar bakılacak inşallah hayırlısı olsunSizin peki
İnşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınızBenim bir kızım var iki yaşında şimdi ikinci için uğraşıyoruz![]()
İnşallah evet sıkıntı yok şimdilik tedavi aşamasındayız.Sizin değerler gayet güzel içinizi ferah tutunİnşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınızDeğerler iyi ama değil mi
Gamze arkadaşım nasıl sonuçların bu 6. Gün neyin 6. GunüKızlar 6. Gün Bera hcg 24. 6. Günlerde böyle bi oran olup sonrasında yükselen arkadaşlarım var mı
Transferimin 6. Günü 24 çıkmıştı. Ama sonra pek güzel artmadı sonuçlar o yüzden doktor test yapmamamı çarşambaya kadar beklememi istedi bekliyoruz şimdi bakalım hayırlısı ne olacakGamze arkadaşım nasıl sonuçların bu 6. Gün neyin 6. Gunü
Benimde 6.gün 16 çıkmıştı dün keseyi gördük çok şükür bidaha test yaptırmadınız mıTransferimin 6. Günü 24 çıkmıştı. Ama sonra pek güzel artmadı sonuçlar o yüzden doktor test yapmamamı çarşambaya kadar beklememi istedi bekliyoruz şimdi bakalım hayırlısı ne olacak![]()
Benim çok yavaş arttı hala risk taşıyorum ama bu sabah bizde keseyi gördük biraz küçük iki hafta sonra gel tekrar dedi.Benimde 6.gün 16 çıkmıştı dün keseyi gördük çok şükür bidaha test yaptırmadınız mı
Hmm anladım inşallah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur bebeğinizBenim çok yavaş arttı hala risk taşıyorum ama bu sabah bizde keseyi gördük biraz küçük iki hafta sonra gel tekrar dedi.
6. Gün 24
9. gün 74
11. Gün 115
12. Gün 158
13. Gün 190 dı böyle arttığı için bana bi süre yasakladı testi. Dün yaptım 21. Gün 1200 oldu. By sabahta keseye baktı gördü ama küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız sizde bebek göründü mü
Yerleşme kanamasıdır ya da üstüne görmedir. İnşallah Allah’ın izniyle olumsuz hiçbir şey yoktur. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHmm anladım inşallah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur bebeğinizbizim 15.gün 2200 çıkmıştı 19.gün kese karından gözüktü 8 mm kese ölçüme göre 5+4 hafta dedi 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 1o haftaya kadar ilaçlara devam dedi ama bugün hafif kanama oldu endişeliyiz
![]()