Premature Bebekler Bera testi yaptıran arkadaşlara...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

seinfeld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
176
3
96
İstanbul
Merhabalar
27 haftalık 1130 g bebeğim oldu.2220 ile hastaneden taburcu olduk.şimdi sırada bir sürü tahliller var arkadaşlar biri de BERA testi.Oğlum şimdi 3500 g oldu.Bu arada küvözde 65 gün kaldık.Bera testi yaptıran ve Anadolu yakasında oturan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Geçmiş olsun canım. Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Biz BERA testi yaptırmadık. Yani doktorumuz bu testi istemedi. Yalnız işitme testi yaptırdık odyolojide.
Ama BERA testini Anadolu yakasında oturuyorsan Marmara Üniversitesinde yaptırabilirsin.

slm canım,benim oğlumda 29 haftalık doğdu.bizde yapılması gereken tüm testleri yaptırdık.
bera testini american hastanesinde yaptırdık,anestezi filan verilmedi.sadece uyumasını bekledik.
biraz uğraştırdı bizi,çünkü çok hassas bi test bebeğin hiç kıpırdamaması gerekiyo.
çok şükür sonuç iyi çıktı,darsısı size canım.

Canım anadolu yakasında doğal uykusunda BERA testi yapan MAGNATONE var. Ama geceden az uyutman gerekiyor. Ücreti 250 tl. Tel: 0216 349 92 93

canım bizde yaptırdık ..zeynep kamil doğum hast. de
hiç acımıyor..bebeğin ruhu bile duymuyor..
uyutma orda uyutursun..
yeditepe hastaneside yapıyormuş anestezi vermeden..

canım ben orda doğum yapmıştım..
randevu ile gittik..
oğlumu uyuttum girmeden 15 dk da oldu yanlış hatırlamıyorsam...

işitme testimizi yaptırdık ama bera testi istenmedi nedir kızlar bera testi ne için yapılır kafama takıldı şimdi ?

merhaba benimde ikizlerim 30 haftalık doğdular birini kaybettik
diğeri 59 gün küvezde kaldı ve çıkarken bi dünya yapmamız gerekn testler verildi elimize
hepsini yaptırdım bera testini bayramdan önce yaptırdık sorun çıkınca bi hafta sonra tekrar gittik sorun var dediler ayda bir kontrol edecekler belki premature olduğndan toparlanmamış olabilir dediler ama inş. öyledir bebğimin sağ kulağında işitme kaybı çıktı ne yapıcaz bilmiyroum yeni yerler araştırıyorum şuan kadıköyde duysele gitmiştik dış kulak ve orta kulakta bi sorun yok
iç kulakta olabilir dediler işitme sinirleri gelişmemiş olabileceğinden kontrol edilecek sürekli

bu arada bera testi işitmeyle alakalı arkadaşım işitme kaybı varmı diye bakıyolar
büyükler için tedavi edici ama bebklerde gelişim bozukluğu yapabilir dediler çünkü duyamazsa çocuklar konuşamazlar
allah bütün bebklere şifa versin inş. bişe çıkmaz

bızde uç ay kaldık kuvezde bera testı sadece kaldı yapmadıgım ....zeynep kamıl bera testını ılk uç ay ıçınde yapıyo daha sonra yapmıyo.......duymadan zıyade beyınle ılışkısı yanı duyulanlat ne kadar beyne ıletılıyo bu acıdan onemlı ..bakalım bende arastırıyorum uyutma yapılıuyoo zaten anestezı verılmıyo bundada..

Benim kızımda 28 hadtalık doğdu zeynepkamilde ilk işitme testini geçemdi ama şuan tabi zaman geçtiği için seslere fazlası ile tepki veriyor bizde maramar ünv bekliyoruz uyutma yapılarak bera teseti yapılacak teşefonuu veriyim istersen odyoloji bölümü

Back
X