- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Ayyy hayırlı uğurlu olsun tatlım benim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallahHayırlı akşamlar kızlar buradanda yazayım tskvimime bakarsanız hamileyim hamileyim Rabbime şükürler olsun
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah
İnşallah canım benim inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah sağlıkla alırız kucağımizaAyyy hayırlı uğurlu olsun tatlım benim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah
Amin canım benimİnşallah canım benim inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah sağlıkla alırız kucağımiza
Âmin âmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolasınayseygt1453 canım çok sevindim senin adına:) Şükürler olsun Rabbim gönlündekini verdi sana. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar cinsiyetimiz %88kız dedi doktor ama kendi doktorum olmadıgı içinmi bilmiyorum daha kesin insnmış degilim haftaya çarşamda ayrıntılı ön ultrason var onda kendi doktoruma muayene olucam cinsiyeti o zamanda kesinleştircemCİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
Cnntrm ----------------> Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Görkem
BEKLENEN MELEKLER
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???
Gözünaydın canım hayırlı sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaallah bebegininKızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu
Hayırlı olsun canım allah kucağına alnayıda nsibetsin inşaallahÂmin âmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolasın
Rabbime şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Âmin inşallah canım benim Allah razı olsunHayırlı olsun canım allah kucağına alnayıda nsibetsin inşaallah
Merhaba kızlar cinsiyetimiz %88kız dedi doktor ama kendi doktorum olmadıgı içinmi bilmiyorum daha kesin insnmış degilim haftaya çarşamda ayrıntılı ön ultrason var onda kendi doktoruma muayene olucam cinsiyeti o zamanda kesinleştircem
Gözünaydın canım hayırlı sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaallah bebeginin
Cnm internette listesi var ordan bakabilirsinMerhaba ben yeni katılıyorum aranıza sormak istediğim bişey var da ben daha iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 2163 çıktı denetimlerinize dayanarak soruyorum sizce kaç haftalık bizim doktor bişey demedi deBende merak ediyorum
Amiin canımÂmin inşallah canım benim Allah razı olsun
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allah seninde kucağına almayı nasip etsin
Can'ım maaşallah büyütmüşsün sıpayı bak biz whatsappta grup kurduk gel sende orda daha sıcak bi ortamımız oldu beti Blummm wuslt friendly elisa falan yani eskiler de orda...yeni bebişini el birliğiyle getiririz evellallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?