Beraber Anne Olma Yolunda

Tez zamanda bebisle ddolacak inşallah ama sende benim gibi gobisi erken firlatcan ablacim :)
Ben 74 kiloyum zaten canım boy 62cm normal halimle hamile gibi duruyorum zaten hamile olsam kimse anlamaz.ilk buraya geldiğimde komşu eşime soruyo hamilemi eşin diye eşimde yok normal hali bu dedi.Yemeyi seviyo herhalde diyo adam.

Kızlar günlerdir giremiyorum inşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir. Bu ayda olmadı 12 ağustosta adet oldum çok üzgünüm hayırlısı..

Kızlar günlerdir giremiyorum inşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir. Bu ayda olmadı 12 ağustosta adet oldum çok üzgünüm hayırlısı..
Canim cidden boşalt kafanı muhakkak bi iş uğraş bul deneme sayısı arttıkça stres de artıyor ve vücut direniyor bi şekilde çocuk dusuncesini uzaklastirmak gerekiyo inan olacak

Canlarim Nasılsıniz sıcaktan ayak enfeksiyonu vs derken yorucu günler geçirdim dün bebeğim çok kasildi akşam 1 saatte 4 kere bi yere toparlanip ittirdi sizce erken doğum belirtisi mi yoksa hazırlık mi ?

Canim cidden boşalt kafanı muhakkak bi iş uğraş bul deneme sayısı arttıkça stres de artıyor ve vücut direniyor bi şekilde çocuk dusuncesini uzaklastirmak gerekiyo inan olacak

Betiiii Nasılsıniz :) bizde hala isim bulamadık banyo atesolcerine kadar aldık bi oğlum eksik ama adı yok :) toprak poyraz Batu pamir sarp demir seçenekler arasında :-)

Betiiii Nasılsıniz :) bizde hala isim bulamadık banyo atesolcerine kadar aldık bi oğlum eksik ama adı yok :) toprak poyraz Batu pamir sarp demir seçenekler arasında :-)
Ne ara 32 oldun sen canım ne kadar çabuk geçmiş zaman poyraz güzel geldi bana demiri de begenmistim begenin artık canım sayılı gününuz kalmış ☺

Ne ara 32 oldun sen canım ne kadar çabuk geçmiş zaman poyraz güzel geldi bana demiri de begenmistim begenin artık canım sayılı gününuz kalmış ☺

Sorma betim buraya kadar çok çabuk geçti ama sonrası gecmiyo 3 kere duş gecede 5 tişört değiştirerek uyumak yorucu oldu 37 37 38 de gel artık dedim :-) dünde kasılmalar olunca çok kucuk sun gelme annem aman dedim :-) az kaldı her şey hazır bugün anneme kıyafetleri götüreceğim yıkanır utulensinler insan korkuyo :)

Ben 74 kiloyum zaten canım boy 62cm normal halimle hamile gibi duruyorum zaten hamile olsam kimse anlamaz.ilk buraya geldiğimde komşu eşime soruyo hamilemi eşin diye eşimde yok normal hali bu dedi.Yemeyi seviyo herhalde diyo adam.
Yooo hiç öyle aşırı durmuyosun boyuna göre fazla diilsinki komşu abartmış ama Bole hamis kalirsan sende fazla kilo almazsin zayıflar daha çok kilo aliomus çok çok gobisin cikcak ben hissediyorum senden çok kısa zamanda sevindirici haber alicaz:) kv kp gorumceymis saldim gitti kızım benimle olsun yeterki:)

Canlarim Nasılsıniz sıcaktan ayak enfeksiyonu vs derken yorucu günler geçirdim dün bebeğim çok kasildi akşam 1 saatte 4 kere bi yere toparlanip ittirdi sizce erken doğum belirtisi mi yoksa hazırlık mi ?
Canım sıcaktan kasilmalar olabiliyomus sanci nasıl desem ben geçenlerde bi tehdit atlattim belden kasığından aşağı doğru inen bir sanci oluyor ama sen yinede dr ara sor tatlimmmmm ne olur ne olmaz sicaklardan herşey olabilir banyo kuvvetinde uyuma moduna geçtik resmen ya

Aynen aynen çevrenizde uslu hanim hanımcık mini minnacık kızların ismi nedir :) huyu suyu eşim tarafına çekme ihtimaline karşı nezih bir isim koyalım kızıma adım elif olmasa elif su koyardım :)))
Canim bak Betül ismine sahip olanlar sakin olurmus iki kisiden duydum ben

Tabi ki söyle canım birbirimize fikir olsun kız isimleri çok güzel ama Mahmut fena küçük çocuğa hiç yakıştırmam☺ sen ne koyacaksın papatyanin adini
Mahmut hiç fena olurmu kız. Peygamber efendimizin isimlerinden. Hem yıldızı yüksektir bu ismin. İnşaAllah Eslem nur olacak papatyam. Oğlum olsaydı mahmut olacaktı ismi. inşa Allah bidahakine erkek olur

aaaahhhhhhh aaahhhhhhh siz 1,5 aydır ama ya biz...hamile kaldığımdan beri daha doğrusu eve döndüğümden beri(haziran) eşim yanaşmıyo bana :-):-) öpüyo kokluyo ama o kadar... içerde bebeğimiz varken ben odaklanamam yapamam diyo...bende anlıyorum herifimi üstelik bende rahat edemeyeceğimden şimdilik sadece sırnaşık modda takılıyoruz :-):-) bitanem sizde bence bu işi ağırdan alın erkekten enfeksiyon kapma olayı aklının bi köşesinde olsun... hayat uzun inşallah bebek doğduktan sonra tam gaz sahalara geri dönersiniz:KK22:
Biz de oyle karar aldik canm riske atmaya gerek yok dedik.. Ama bilmem oyle bilmem ben kuruntu yapiyorum am esim birliktelik olmyacgi icin opmeye koklamaya da yanasmio ben demesem. Ben de ilgi istiyrum dogal olarak ve hep dile getirmek durumunda kaliyorum ilgienyorum ya diyor ama onun ilgiden kasti pantolonumu cikarmama yardim corap giydirme aykkabi bgcigi vs bazen sinirden agliyorum ve yine suclu ben oluyorum nedensiz aliyo oluyorm..
Ilk bez kapi önüne koyulacak tuzlu su ile yikanacak göbek kordonu makul yere gömülecek kurbana geliyor ya eve et girerse basar bebisi yüksekte tutup getirilecek veya ete bebis bastirilacak hö:KK57:

Ohha canm afedersin ama o neymis tamtam dansi da yapcakmiymisin :/

@betiboop taşınma işini yine erteledik kuzum, az daha elimizi rahatlatalım diye karar verdik. Bu aralar iş konusunda yeni şeyler yaşayabilirmişim burçlara göre, bir umut bir yerlerden sözleşmeli memurluk kapma hayalleri kuruyorum o zaman hemmen taşınırız.
A afrodit26 tamtam dansı nerden geldi aklına ay deli :D
bu arada kız ismi arayanlara benden de tavsiyee, Defne. kızım olsa Defne koyardım bende.

hyb77 hyb77 bebişe müsait bir göbek mi gördüm orda ben :)

Bu arada sabah ağlayarak uyandım, hormonlardan mı yoksa popiş mi uyurken açık kalmış bilemiyorum ama rüyamda eşim bana kuma getirmişti :KK57: Kızda bir rahatlık, evde ben kış hazırlığı yapıyorum o yatıyor kocama sırnaşıyor falan. Ay içime öküzler oturmuş şekilde uyandım ağlaya ağlaya. Kocam dizi izlemeyi yasakladı :KK53:

WP_20150815_001.webp
kızlar doktor çıkmış gosteremedik bu sonuçlar nasıl acaba

Biz de oyle karar aldik canm riske atmaya gerek yok dedik.. Ama bilmem oyle bilmem ben kuruntu yapiyorum am esim birliktelik olmyacgi icin opmeye koklamaya da yanasmio ben demesem. Ben de ilgi istiyrum dogal olarak ve hep dile getirmek durumunda kaliyorum ilgienyorum ya diyor ama onun ilgiden kasti pantolonumu cikarmama yardim corap giydirme aykkabi bgcigi vs bazen sinirden agliyorum ve yine suclu ben oluyorum nedensiz aliyo oluyorm..

Ohha canm afedersin ama o neymis tamtam dansi da yapcakmiymisin :/
Allah iyiligini versin ya düşündüm de bi an :-)

Back
X