Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla canım son günlerde öyle olmanın daha iyi olduğunu düşünmeye başladım, çok yakın oluncada yüz buluyolar benim başım çok ağrıdı bu yüzden bırak desturla gelsinler yanına
Bazı insanlar kaş yapısını öyle aldırıyor ki gülseler bile sürekli kaşları çatık oluyor. Acaba yanlış kaş şeklinde de olabilir mi?
Fazla kavisli kaşlar insanı sinirli ve huysuz gösterebilir.
bende aynıyım ne yazıkki...
yürürken eşim "vaaay aslan parçası kavgayamı gidiyoz kimi dövücez..."fln diyo da kendime geliyorum....
boşver sert durmak daha iyi..
bazılarınızın yorumlaına çok güldüm :) yok kaş yapısından kaynaklanmıyor aslında güneşte iki kat daha fazla ççatıyorum ısıga bakamıyorum çnkü onuda güneş gözlüğüyle kısmen hallediyorum . yazdıklarınız iyi geldi aslında o kadar da kötü bişey olmayabilir mantıkl şeyler syüyosunuz alışsam iyi olacak sanırım :)
Arkadaşlar sorunum şu ki ilk girdiğim ortamda veya sokakta yürürken bile çok sert duruyorum kaşlarım sürekli çatık aslında hç öyle değilim çok eğlenceli bi insanım ama insanlar resmen bana yaklaşmaktan çekiniyolar. şuan çalıştıgım yerdeki arkadaslar beni tanıdıkça söylemeye basladılar ilk geldiğinde çok havalı çok suratsız çok sert bi kız sanmıştık seni hiç öyle değilmişsin bize karşı oldugun gibi etrafada öyle ol diyolar . bende isterim ama olmuyor bu yüzden kolay kolay arkadaslık kuramıyorum önceden bu kadar takmazdım ama bu aralar bunu sık sık duymaya baslayınca ve birisinden hoşlanmaya baslayınca düzeltmem gerektiğine iyice karar verdim fakt nasıl olucak bu bilmiyorum yardımcı olsanız :/
yardım etmeyi çok isterdim ama benim durumum sendende vahim bir arkadasım ilk tanıstıgımzdaki bakışlarımdan öyle korkmuski beni döveceksin sandım demişti, etrafımdaki herkesten aynı şeyleri duymaktan bıktım sen bu gidişle evde kalırsın benden güzelsin ama sevgili bulamazsın bakışlarınla eziyosun insanları diye daha birsürü laff ne yapmalıda kurtulmalı bilmiyorum insanların beni yanlış tanımasıda hiç hoşuma gitmiyor