• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Söylemekten başka çare yok herhalde. Sakin karbonat falan hediye etmeyin. Biz 3 arkadaş kullandık karbonat yüzünden koltuk altlarımız yara oldu bir dönem. Çok acılar çektim hem kaşıntı hem acı oluyordu. Deodorant kullanmalı.

Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Aynı durum bizim iş yerinde de vardı imalı bir şekilde sürekli deodarant muhabbeti yaptık,oda içinde srekli camları açtık parfüm sıktık hiç farketmiyo kendini.En sonunda insan kaynakları konuştu verdiği cevap ben kişisel bakımıma çok dikkat ederim şöyle yaparım böyle yaparım ama uyarıldıktan sonra ter kokmadı hiç demekki dikkat etmiyormuş

Back
X