ben gelebılırım anadolu yakasına yakınımHanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
Burada daha çok kitle var, en azından 10 dk taşınmasın noluuur
Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
ben gelebılırım anadolu yakasına yakınım
işaretledıklerın uygun canımCanım süpersin. Bak ben de adresler var,ilk etapta çocuk esirgeme kurumuna gitsek mi? Sana hangisi ve hangi tarih uygun?
Eki Görüntüle 1519484
Süper o halde :)işaretledıklerın uygun canım
Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
Cocuk esirgeme kurumuna isim geregi sayisini bilmedigim kadar gittim. Ben ziyaretleri pek umursadiklarina sahit olmadim. Ama daha garibi calisanlarin ziyaretcilere karsi gonulsuz ve isteksiz olmasiydi. Belki de bikmislardir gelen gidenlerden bilemiyorum. Hele de bazilari show amacli gidince :)Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
Süpersin canım,3 olduk o halde :) Pazar günleri kabul ediliyordur diye umuyorumbende gelırım ama sadece pazar günü izinliyim ben
Sağol canım,çok güzel bir bilgi bulmuşsun,saat olarak bakmamıştım hiç. Çocuk yuvası neden tek gün acaba? Çarşamba günleri iş varDarülacezenin Sitesinden baktım saatlerine
Ziyaret Günlerimiz
Çocuk Yuvası ziyareti: Çarşamba günü, sabah saat 10:30 - 11:00, öğleden sonra saat 15:30 - 16:00 arası ziyaret edilebilir.
Sakinlerimiz için grup ziyaretleri Salı, Perşembe ve Pazar günleridir.
Salı saat 10:30 - 17:00 arası,
Perşembe saat 10:30 - 17:00 arası,
Pazar saat 10:30, 17:00 arası ziyaret edilebilir.
Normal ziyaretleri haftanın her günü saat 10:30 - 17:00 arasıdır.
Not:
10 kişi veya daha fazla katılımın olduğu grup ziyaretlerinde, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile irtibata geçip randevu alınmalıdır.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü
0 212 210 1895 -506
Adres: Darulaceze Cad. No: 51 Okmeydanı - Şişli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 210 1895 (pbx) - Fax: +90 212 222 98 76
Ne demek :)Sağol canım,çok güzel bir bilgi bulmuşsun,saat olarak bakmamıştım hiç. Çocuk yuvası neden tek gün acaba? Çarşamba günleri iş varBu bilgi kesin mi acaba?
Süpersin canım,3 olduk o halde :) Pazar günleri kabul ediliyordur diye umuyorum
Sağol canım,çok güzel bir bilgi bulmuşsun,saat olarak bakmamıştım hiç. Çocuk yuvası neden tek gün acaba? Çarşamba günleri iş varBu bilgi kesin mi acaba?
Ben şimdi Kartaldaki bir yuvayla konuştum, o da tüm gün okulda oldukları için saat 15:00ten sonra Çarşamba günleri kabul edebiliyoruz dedi. Güven oluştuktan sonra düzeli gitmek istersek "gönüllü" olarak kayıt oluşturulup bazı evraklar isteniyormuş.O zaman haftasonları da gidilebiliyormuş.Ne demek :)
Bu Okmeydanında ki çocuk yuvası, Darülacezenin içinde hemen yanında.. başka çocuk esirgeme kurumlarını ara belki saatleri esnektir diğerlerinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?