Şu siyasete bulaşmayacağım diyorum ama okuyunca dayanamıyor insan;geçmiş sayfalarda arkadaşlar o kadar mantıklı şeyler yazmış siz hala takmışsınız anayasa kitabının fırlatılmasına...Kaç yaşındasınız?ülke hiç bu kadar kaosa sürüklenmemişti...Sezer sinirlarini pek bilmiyordu bence. Bilse anayasa kitabini firlatip ülkeyi kaosa suruklemezdi
Benim kimseye aşk falan duyduğum yok ama sizin kime nefret beslediğiniz belli.Ya masal okuyorsun suan bana. Parti benim için önemli değiller bilmem neler yapma gözünü seveyim kendin inanıyor musun bu söylediğine? Ben sana baska bir konuda yav he he yazmıstım da kızmıstın hatırladın mı? İnan ki tam o cevaplık yorumlar yapıyorsun. Ben Rte nefretiyle hareket ediyorsam tam tersi de neden senin için gecerli olmasın? Sen de Rte aşkından olan biteni gormuyorsun demekki. İslam ülkelerine kim saldırıyor? Bana bunu acıklar mısın önce?
Kusura bakmayın ben ülkeye faydasina ve zararina bakarim. Ülkeyi krize soktu ama olsun kırmızı ışıkta dururdu diyemiyorum.
Onun dışında bir de eşi tesetturlu olan resepsiyona gelmesin tavrı vardi. Bunu da unutmamak lazım
onı biz yaparız canım. biz objektif insanlarız. . ama başkalarından bunu bekleme. beyaza beyaz demezler siyah derler inadına. o yüzden yaw he he de geç
nickim peki seçimde zafer kazanmadi diye ülkeyi savaşa sürüklemek sonra da 400 milletvekili verin bu iş huzurla bitsin demek Sezer'in yaptığı şeyden daha kötü değil mi? o bir anayasa fırlattı ekonomik kriz oldu diyelim şimdi ülke dört tarafı düşmanla çevrili her an savaşa hazır bir yer haline geldi. bunları sadece muhalefet mi görüyor?Sezer sinirlarini pek bilmiyordu bence. Bilse anayasa kitabini firlatip ülkeyi kaosa suruklemezdi
faydaya zarara bakıyorsunuz madem cumhurbaşkanında veridiği zararlara neden bakmıyorsunuzKusura bakmayın ben ülkeye faydasina ve zararina bakarim. Ülkeyi krize soktu ama olsun kırmızı ışıkta dururdu diyemiyorum.
Onun dışında bir de eşi tesetturlu olan resepsiyona gelmesin tavrı vardi. Bunu da unutmamak lazım
farkımız bu onlardan.Kamusal alan olayı vardı hatırlatırım..
Biz öyle yapmıyoruz ama,olumsuz oldumu yerin dibinede sokuyoruz tuttğumuz partiyi körü körüne bağlanmıyoruz..
Evet Sezar da diğer cumhurbaşkanları da sınırlarını bilmezdi:
Bilmediği için gemicikler dizmediler.
Bilmedikleri için Cumhurbaşkanlığı dışında aynı anda Başbakanlık hem de belediye başkanlıkları yapmaya çalışmadılar.
Bilmedikleri için çoluk çocuklarını devlet makamlarında zirveye oturtamadılar.
Ne Sezar ne diğerleri sınırlarını bilmediler...
Bilselerdi, bu ülkenin %50'sinin görmeyi arzuladığı padişahımsı cumhurbaşkanlığı görevini yerine getirirlerdi.
O kadar koruması var hala neyin korkusunu yaşıyorlar..
Kusura bakmayın ben ülkeye faydasina ve zararina bakarim. Ülkeyi krize soktu ama olsun kırmızı ışıkta dururdu diyemiyorum.
Brütüsün kardeşi :) iPad'im değişiyor kelimeleri çaktırma.Sonra da Brütüs gelip onu hancerledi. Sezar kim kız
farkımız bu onlardan.
bak chpliyim,kaç kere yanlışlarını dile getirdim,
kaç kere yanlış yaptıkları şeylerle alakalı konular açtım. bir çok kere.
ama bu kişiler bilselerde toz kondurmamak için yanlışa doğru derler.
alıştık artık bunlara o yüzden ,
hee hee o dediğinden saksıda yetişir de geç.
Gittigin yerde ayarlanan arabada bomba mi var zehir mi anlayamazsin değil mi?
yani cumhur başkanı süs bebeği mi olsun istiyorsun..çünkü o sınırını biliyordu. cumhurbaşkanının görevleri bellidir. onun dışına çıkıp başbakanlık taslamıyıodu
Aradaki fark bu işte,doğruru ve yanlışı ayırabilmek.
Yapma lütfen adam arabaya direk binmiyor herhalde demi mutlaka araba inceleniyordur.
senmisin objektif gene bir gülme geldi banaonı biz yaparız canım. biz objektif insanlarız. . ama başkalarından bunu bekleme. beyaza beyaz demezler siyah derler inadına. o yüzden yaw he he de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?