• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber kilo verelim :(

Yaaaseeeminnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
277
135
103
31
Merhaba arkadaşlar.. kendimi bildim bileli hep balık etliydim 2 ay önce 70 kilo ile evlendim fakat 2 ayda 8 kilo almışım :( artık buna bi son vermek adına diyetisyene geldim hep beraber birbirimize destek olalım
 
Günlüğün hayırlı olsun canım ,günlük açarak güzel bir başlangıç yapmışsın ,sırada irade gösterip hedefine ulaşmak var .yeni de evliymişsin inşallah hedefine ulaşırsın.sana tavsiyem asla motivasyonunu kaybetme kurallar koy kendine,ama yapabileceğin Şeyler olsun ve şöyle düşün ne yaparsan yap 100 gr versen bile şuankinden daha iyi durumda olacaksın,yani bu hafta az kilo verdim hedefime ulaşamadım gibi cümlelerle moralini bozma ,ben de 76 kilodan 60 a düştüm :) bu arada yaşın ve boyun ?
 
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Evlendiğimde artık stresten mi bilmiyorum 65 kiloya kadar düştüm. 6 aylık evliyim ve 70 kiloya geri çıktım. Ben de bıktım artık. Burada birbirimize destek verebileceğimizi düşünüyorum.
 
Back
X